SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gurovic nikad nigde nije bio kljucni igrac, pa ni tada.

Sto se tice Amera, jeste, oni imaju komplekse od nekoga u kosarci :hahaha:

Болдовано је истина. Као сада што доминира Теодосић или Богдановић а као Белица је најбољи.
Ја би волео да оперемо амере али...тешко. Скачу бре пет метара у вис. :lol:

Naravno, te frikove treba iritirati na svakom cosku, samo se bojim da oni ne znaju ko je Adam Smit :(

:lol:
Не знају ни десничари, ни конзервативци, ни десни центар, ни...

- - - - - - - - - -

Како је Смит рекао: “Не очекујемо ми вечеру од добродушности месара, пивара и пекара, већ од њиховог чувања властитог интереса“.

:lol:
Не знају ни десничари, ни конзервативци, ни десни центар, ни...

- - - - - - - - - -

Како је Смит рекао: “Не очекујемо ми вечеру од добродушности месара, пивара и пекара, већ од њиховог чувања властитог интереса“.

Адам Смит, игро у Лидсу са Видуком. :lol:

Предлог Носфију за тет:

--17.jpg

- - - - - - - - - -

hello everybody :cool:

hallo mason :lol:

Ja mogu da popijem 5 energetskih pica od pola litara, ali necu jer sam karakter.:mrgreen:

mislim da se jedan dan moze izdrzati takva navala secera...ali ne kad vezes nekoliko dana, mislim da to udara na srce i na jetru...pogotovo ako se ne trosis dovoljno...

- - - - - - - - - -

Болдовано је истина. Као сада што доминира Теодосић или Богдановић а као Белица је најбољи.
Ја би волео да оперемо амере али...тешко. Скачу бре пет метара у вис. :lol:

necemo izgubiti -50 ko sto se ustase nadaju...ali -20 je realno.

- - - - - - - - - -

ja sam nezavistan, majke mi :lol:

nije to nista, vecini fuzbalera je glava ionako samo za ukras.

Да, али је игра готива. И цео фазон одласка на стадион ( старе новине за под дупе 10 кинте, кикирики, пиво, сок, урлање ликова са трибина, јауци код промашаја, срећа кад падне гол, псовање)

Imam za tebe tužnu vest. Uhvaćeni su tvoji drugari Rifet i Svarožić kako konzumiraju sladoled. :sad2:

DzRE5R9.png

Црни Илићу, какве то слике гледаш поред живе 'Ероине!? :sad2:

Poštovani Labahudine, ove lize ko ono tvoje. :sad2:

- - - - - - - - - -

Да, али је игра готива. И цео фазон одласка на стадион ( старе новине за под дупе 10 кинте, кикирики, пиво, сок, урлање ликова са трибина, јауци код промашаја, срећа кад падне гол, псовање)

Црни Илићу, какве то слике гледаш поред живе 'Ероине!? :sad2:

Uklopio se u Europsku kulturu. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back