JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
ovde se Frontline slabo koristi...kažu da je štetan tj. otrovan po životinje i ljude...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
de nisi bre, samo buve i ti ste dosadni![]()
Uh, nisam ja buva, imao sam neki drugi nadimak... mada je isto neka taka živuljka koja grize.![]()
ovde se Frontline slabo koristi...kažu da je štetan tj. otrovan po životinje i ljude...
Ма зна и она то.ništa ta prskanja i prašenja ne vrede kad macke ponovo izadju i ponovo se napune...
ako neće da nose ogrlicu neke ih vakciniše...postoje i neke vakcine protiv buva i krpelja...
meni su one ogrlice od lavande zakon...menjaju se dva put godisnje i to je to...ne boli ze glava...
Naravno da nije otrovan. Čak se preporučuje za skotne kuje i za pse koji su u kontaktu sa trudnicama, bebama i decom.
sa ovim nema problema ni sa krpeljima ni sa buvama..a ne nosi ogrlicu
![]()

dobro...ti naravno znaš bolje od ovdašnjih veterinara...
Каже другарица да их бесомучно третира, купа, прска, праши....и ето резултата, изјеле ме синоћ буве код њих.
Мрка капа.
Dobro, ti veterinari znaju bolje od ovdašnjih veterinara. I onih iz Rusiju, i SAD i svih ostalih zemalja.
Ајкула?A-a... nisam bio toliko fin.![]()
Ти то мени?![]()
Оооо агресивни човече!

mi smo se mazali tim ampulama ali bez vecih rezultata. valjda sve zavisi od psa do psa. ova ogrlica sto je imamo rulz![]()
To je deo njegovog sarma.
a ti bio i kontaktirao veterinare u rusiji i americi pa ti rekli...
a oni u srbiji će ti reći sve što želiš da čuješ jer reklamiraju određenje proizvode i uzimaju procenat...

To je deo njegovog sarma.

Рифкица је шарамантан?

Jeste, sladak je tako kada uvek i svuda pokusava da dominira.![]()

Koristili smo dugo Bayer Kiltix ogrlice, one su najjači ali i najotrovnije (lepo piše da ako pas uđe u vodu, potepa sve živo u njoj). Kad su došla deca, prešli smo na Frontline i to najčešće Frontline Combo. Nikad problema nismo imali.

Idi kami u... al' me nasmeja.![]()

hajmo malo na glasanje..svi...svi..svi....
http://forum.krstarica.com/showthread.php/700133-Гласање-такмичења-на-тему-Жабља-перспектива

Koristili smo dugo Bayer Kiltix ogrlice, one su najjači ali i najotrovnije (lepo piše da ako pas uđe u vodu, potepa sve živo u njoj). Kad su došla deca, prešli smo na Frontline i to najčešće Frontline Combo. Nikad problema nismo imali.
- - - - - - - - - -
Sarma... mmm, jedva čekam zimu i sarme.
- - - - - - - - - -
Ti kad odvališ, odvališ da te baš boli.![]()
čitaj o frontlajnu...ja ipak više verujem svojoj veterinkarki nego svemudrom (čitaj wannabe pametnom) riifetu...
frontline giftig