SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Изгледа ми овако: јадан човек који је у проблему, кога ломи живот, постаје мета разних зликоваца и грабљиваца који управо користе тренутак слабости. Баш је сликар феноменално одабрао да их представи са главом хијене.

Уместо болдованог - богаташ. Бар је мени то била прва асоцијација. Хијене су они који би да закаламе, ако може.

Друга асоцијација ми била да су хијене - банкари, или агенти осигуравајућег друштва.. :lol:

Уместо болдованог - богаташ. Бар је мени то била прва асоцијација. Хијене су они који би да закаламе, ако може.

Друга асоцијација ми била да су хијене - банкари, или агенти осигуравајућег друштва.. :lol:

hijene su definitivno high class. a on se lomi, valjda iz straha da njegova rebra ne budu sutra servirana na tom stolu.

Не, не, ја сам управу, моја анализа је најисправнија. :lol:

Него, 'ладно су ме синоћ изуједале буве код другарице. Држи две мачке у стану и жали се ове године како не може буве никако да им искорени.
Ја не знам како се људи саживе с том гамади (бувама) која им скаче по кући.:lol:

Имам на десној нози, од колена наниже четири убода. :roll: Сврби само тако.

Него, 'ладно су ме синоћ изуједале буве код другарице. Држи две мачке у стану и жали се ове године како не може буве никако да им искорени.
Ја не знам како се људи саживе с том гамади (бувама) која им скаче по кући.:lol:

:zplez:

nego, jel cula ta tvoja za preparate, ogrlice i slicne zajébancije protiv buva?

:zplez:

nego, jel cula ta tvoja za preparate, ogrlice i slicne zajébancije protiv buva?

Како није, потрошила је силне новце до сад...него видим да се сви жале ове године на те буве, као постале су неуништиве. :lol:

Мислим се, ко вас тера да држите по становима оно што се не држи. Сад умрите од свраба. :mrgreen:

Nije lepo krasti od bogatih, ne, ne...:nono3:

Имам на десној нози, од колена наниже четири убода. :roll: Сврби само тако.

Daj da pogledam, ja baš dobro češem. :mrgreen:
Inače, buve su ove godine, kao i ostala gamad koja bode i gize, poledele. Užas koliko im pogoduje ova vlažna klima.

Њене мачке су дивљакуше. Не би те никакву огрлицу носиле, осим мртве.;)

Нека Рифкице, није баш толико трагично. :mrgreen:
Ти си ипак човек специјалиста, да те не рабимо за безвезе. :lol:

Ove godine su ogrlice totalno zakazale, teško da mogu duže od nedelju dana da štite. Da li je zbog invazije buva, ne znam.

mi smo jedan dan bili na adi i zapatili zilion krpelja, jedva smo je ocistili. onda smo uzeli ogrlicu, ne znam ko je proizvodjac ali bila je djavo i po, okacili je i mir. posle toga smo na adi bili jos x puta i ni jednog krpelja nismo navatali.
sto se buva tice, njih do sada nisam videla nigde.

Каже другарица да их бесомучно третира, купа, прска, праши....и ето резултата, изјеле ме синоћ буве код њих.
Мрка капа.

ništa ta prskanja i prašenja ne vrede kad macke ponovo izadju i ponovo se napune...

ako neće da nose ogrlicu neke ih vakciniše...postoje i neke vakcine protiv buva i krpelja...

meni su one ogrlice od lavande zakon...menjaju se dva put godisnje i to je to...ne boli ze glava...

nina, kad je nama to bio problem? :lol:

sa ovim nema problema ni sa krpeljima ni sa buvama..a ne nosi ogrlicu

frontline-pic.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back