SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:

39957-38672f51ab2b9a0a8ea50932dfe8b592.jpg

Кад си већ споменуо руску душу, ево једне праве руске, словенске душе. :)

Surka i ja uvek plačem kad slušam himnu :lol:
I to ne samo kad se o našoj radi. Gledam neki sport, počinje utakmica/dodeljuju medalje - šta god, ide himna a ja :rida:
Ne mogu da ti opišem koliko sam emotivno labilna po tom pitanju. Ne'am pojma koji je povod

ja ne mogu da prestanem da je gledam. ne secam se kada je zadnji put neka slika ostavila na mene ovako jak utisak.

Изгледа ми овако: јадан човек који је у проблему, кога ломи живот, постаје мета разних зликоваца и грабљиваца који управо користе тренутак слабости. Баш је сликар феноменално одабрао да их представи са главом хијене.

Изгледа ми овако: јадан човек који је у проблему, кога ломи живот, постаје мета разних зликоваца и грабљиваца који управо користе тренутак слабости. Баш је сликар феноменално одабрао да их представи са главом хијене.

meni se cini kao da se lomi da li ce uci u drustvo ili ne. high class danas je apsolutno poput ove slike.
slazem se za hijene u skupim odelima :)

meni se cini kao da se lomi da li ce uci u drustvo ili ne. high class danas je apsolutno poput ove slike.
slazem se za hijene u skupim odelima :)

kontekst moze biti viseslojan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back