SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знаш како ми је било данас!
Од ране зоре су ми подигли притисак, није ми кафа требала на мој природно низак. :lol:

Одмах да пишем извештај...прецимбавају се старији преко нас млађих. Ја ни лук јела, ни мирисала, а морам да пишем извештај о активностима других. :roll:
А ако не напишем, следи пријава мени.
Виш' како је леп мој посао. :lol:

Sve dok te ne teraju da im nosis burek, sto je omiljena aktivnost izivljavanja nad mladjima u kolektivima, dobro je :mrgreen:

Рифкице, знала сам да си у скоро свему најбољи али ти ниси у скоро свему, ти си бре у свему најбољи, баш у свему, свему! :lol:

Где бих могла опет реч ''свему'' да употребим? :mrgreen:

slihtaro :lol:

- - - - - - - - - -

Hronično sam umoran... ne znam šta mi je... :(

promena vremena, dolaze kise

Ja mogu da budem ili predsjednik ili generalni sekretar...

za dve funkcije dve sekretarice

WF9k5aR.png

Slabo spavam, a pod stresom sam... da mi nije foruma bi puko totalno...
Што се стресираш уопште? Имаш слатку, здраву децу, добру и лепу жену и то ти је оаза...пусти стрес, сви смо у истом сосу. ;)

Sve dok te ne teraju da im nosis burek, sto je omiljena aktivnost izivljavanja nad mladjima u kolektivima, dobro je :mrgreen:
Веруј ми, са мном то не би покушали. :lol:

slusam svasta, znam....slusam i kvalitetno ali i ove, "hitove" od tri dana....Ref mi pokusavao ubaciti neki rokenrol, ali slabo se potrudio, odustao je posle dve pesme....

Ako ne volis Metalikin Master of puppets, onda nisi ti za gitarski zvuk, to ti je ultimate test da vidis da li bi voleo metal i tvrdji rok.

- - - - - - - - - -

Веруј ми, са мном то не би покушали. :lol:

Zamisli da si pandur koji cuci u kolima celo vece na zadatku, jedva bi docekala odlazak po burek za kolegu. :mrgreen:

slihtaro :lol:

- - - - - - - - - -

promena vremena, dolaze kise
Није то шлихтање, то је само кристално уочавање реалности.
Па сви знамо да је Рифкица најбољи у свему, баш свему. :lol:

- - - - - - - - - -

Ками, не могу да замислим...али могу да замислим добар бурек, међутим сад ћу да се пребацим мислима на нешто друго. :lol:

I da, kada je Refke bio tinejdzer, tamo 70-ih, kada je kao rok bio kao na vrhuncu, pesme su u sustini bile preduge, to smara ljude. Ok su ti rifovi i solaze, ali brate, zaejbi pesmu koja traje 34432423 minuta. Rok i metal 80-ih su mnogo zanimljiviji za mladje narastaje.

- - - - - - - - - -

Ками, не могу да замислим...али могу да замислим добар бурек, међутим сад ћу да се пребацим мислима на нешто друго. :lol:

Najbolji burek je kada sam razvuces kore, i napravis ga skroz sam, ali to traje u pm.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back