milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Ja ga znam još kad su ga tukli Cigani na Autokomandi. Nije se dao lako. Jes da je završio u zavojima al jednog našeg Ciuganina je uspeo da pogodi novinama za sedenje.![]()
olos.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ga znam još kad su ga tukli Cigani na Autokomandi. Nije se dao lako. Jes da je završio u zavojima al jednog našeg Ciuganina je uspeo da pogodi novinama za sedenje.![]()

Zamisli. Tuče ljude novinama.

Ма јок.
Сањам неку гомилу људи код Скупштине, и видео бим на ком се пуштају снимци Шешеља, али без да се чује његов глас, уместо тога се чује музика. Гомила урла, али не могу да провалим да ли певају, или урлају из неког протеста. И некако је чудно мрачно вече (ноћ), а и атмосфера. И то је све. Ја се будим на рубу панике, сва у зноју, обе ноћи у исто време (4:10).
Интересантно је то да сам се и раније, после такве врсте сна, увек будила баш у тај час.
Ето, опет 'исповедаоница' од Кафане.![]()
Da ga ipak stavimo na lomaču i zapalimo sa grobarskom zastavom?![]()
Nemoj sad. Vrućina je. Znaš kako te zastave plamte. Toplotni udar da dobijemo.

Meni se čini da ti njega muvaš.![]()
Eh, da mi je ova pamet a Čarlijeve godine, šta bih radio...

Nikad a možda ni tad.

Nikad a možda ni tad.
- - - - - - - - - -
Koja pamet?![]()
Ova uzvišena prepametna. Sam' da sam malo mlađaniji.

Navija za pogrešan tim.![]()
Lopata je iz raja izašla.

Ja mislim da ti i ja treba oboje da nalupamo po guzi. Šta ti misliš?![]()
Ja sam za. Prvo da ih namamimo da dodju na sastanak a mi da se povučemo i gledamo iz zasede. Kad se sretnu onda napadamo.Milicu nećemo lopatom, ali da treba - treba. Ima jedno zgodno mesto u njihovom kraju, na sredokraći, kod Doma penzionera. Da uveselimo onaj svet tamo.

Jel možeš da zažmuriš i da se pomiriš sas tvoj drug Grobar?![]()
Milicu nećemo lopatom, ali da treba - treba. Ima jedno zgodno mesto u njihovom kraju, na sredokraći, kod Doma penzionera. Da uveselimo onaj svet tamo.
Ja sam za. Prvo da ih namamimo da dodju na sastanak a mi da se povučemo i gledamo iz zasede. Kad se sretnu onda napadamo.

Ja u svadji? Ne.

Al si mi ga nabacila na lopatu da ga zatrpam.
Što volim Grobare da zatrpavam lopatom.![]()

to je bilo slučajno![]()