SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма, он се не чује-маса га не чује- реално
Маса је у неком неодређеном стању лудила-реално
Паника-страх који осећаш од недефинисане масе слепаца-реално
У суштини реалност кроз слике у сновима..недај се Сурка, правда ће победити..;)

То сам размишљала и ја, али сан само показује моје незнање и у будном стању - или ће да га пусте, или ће да умре тамо. Нема трећег. Гомила људи ће се окупити у оба случаја, зар не? Претпоставимо. Дакле, то је само рационални део сна, који можда нема ама баш никакве везе с оном паником коју сам осетила, те се пробудила.
А паника је настала због чудне атмосфере, и то не људи, него места, простора. Иако је ту падала светлост и са видео бима и са оних рефлектора око Скупштине, некако си, у исто време, руком могао да ухватиш мрак. :eek:

Ako imaš neku omeljenu destinaciju, sad je momenat da je posetiš.

То сам размишљала и ја, али сан само показује моје незнање и у будном стању - или ће да га пусте, или ће да умре тамо. Нема трећег. Гомила људи ће се окупити у оба случаја, зар не? Претпоставимо. Дакле, то је само рационални део сна, који можда нема ама баш никакве везе с оном паником коју сам осетила, те се пробудила.
А паника је настала због чудне атмосфере, и то не људи, него места, простора. Иако је ту падала светлост и са видео бима и са оних рефлектора око Скупштине, некако си, у исто време, руком могао да ухватиш мрак. :eek:

mozda si vecerala kasno i prejela se pa je digestivni trakt poceo da strajkuje...:think:

ne znam ja, mojne samo mene da sanjaš :lol:
Diram svakog Grobara koga ti diraš. :jede:
ama pipnula ga nisam :manikir:

Onda kreći da pipaš. :manikir:

spremna
shotgun.gif

ma onog celavog zemunca. ja sam za vatreno oruzje, a ilic za lopatu :lol:

Nemoj tako vatreno po njemu. Šta fali lopati? Uz to ćemo zategnuti tricepse i imati lepo definisane i vitke ruke. 10x ti, pa 10x ja. U sledećoj seriji povećavamo za po 5. Vežba treba da traje minimum sat vremena po osobi. Ilke i Derer će da broje da ne zabušavamo ili da se zemunac ne migolji.
Zemunac je to ....

Nemoj tako vatreno po njemu. Šta fali lopati? Uz to ćemo zategnuti tricepse i imati lepo definisane i vitke ruke. 10x ti, pa 10x ja. U sledećoj seriji povećavamo za po 5. Vežba treba da traje minimum sat vremena po osobi. Ilke i Derer će da broje da ne zabušavamo ili da se zemunac ne migolji.
Zemunac je to ....

Da ga ipak stavimo na lomaču i zapalimo sa grobarskom zastavom? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back