SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok ga Zorka ne odvuče u neku zabit u Alemaniji nema ništa od njega. :lol:

ne znam za rifa al ovo vreme je idealno za samostalan zivot... gledas ljude kako se zbili ko pike napolju ispod strehe da ne pokisnu a ti ides go po gajbi, ceskas yaya i keseris se kako se cvikaju yebene kise... sta ce sutra kad pocne rat ybt :lol:

evo i i forumske koke sve polegale ko bakice :lol:

ne znam za rifa al ovo vreme je idealno za samostalan zivot... gledas ljude kako se zbili ko pike napolju ispod strehe da ne pokisnu a ti ides go po gajbi, ceskas yaya i keseris se kako se cvikaju yebene kise... sta ce sutra kad pocne rat ybt :lol:

evo i i forumske koke sve polegale ko bakice :lol:

Meni se čini da će ovde u roku od šest meseci biti krvoproliće. A sve zbog novog zakona o radu, poskupljenju struje i ostalim naprednim dostignućima.

poplava u gradu. sad sam dosao sa bazena, bio na dorcolu na 25 maj, znaci potop. i grad je padao. a na ulici voda do pola vrata od kola. kad sam se provukao do centra, malo je normalnije

mogo si svrnes na pice do mene, ovde suvo a docice i neke trebe veceras :lol:

- - - - - - - - - -

Meni se čini da će ovde u roku od šest meseci biti krvoproliće. A sve zbog novog zakona o radu, poskupljenju struje i ostalim naprednim dostignućima.

to im je i cilj... iliti zadatak. ne mogu da verujem sta ovaj narod sve moze da istrpi.

mogo si svrnes na pice do mene, ovde suvo a docice i neke trebe veceras :lol:

- - - - - - - - - -

to im je i cilj... iliti zadatak. ne mogu da verujem sta ovaj narod sve moze da istrpi.

Мда, све ћемо да се бусамо у груди и, као, полећемо на непријатеља, уз повике "Пусти ме да им покажем", држећи се једни за друге...

Najkasnije do proleća. Danas sam čuo jezivu izjavu. Lik ( mlad čovek) ima ženu i dete od tri godine. Radi sve subote i skoro sve nedelje i jedva nakuca 50 iljada. I kaže:"Ako ja sa jednim ili dva slobodna dana mesečno ne budem imao da prehranim porodicu ima nekog da ubijem."

Фламине, јел' теби јасно да многи људи раде тако, а за дупло мању плату? :think:

paaa batice nisam ja alav... za 8 godina na krsti ako sam profilisao tri koleginice koje me sharmiraju i sa kojima mi prijatno, mislim da je sasvim korektno :)

tebi, da.

ali mislim da bi njima smetala konkurencija :lol:

- - - - - - - - - -

Фламине, јел' теби јасно да многи људи раде тако, а за дупло мању плату? :think:

Draga moja Sur, ima ljudi koji rade tako, a ne dobijaju uopste platu. takve poslodavce treba ponabijati na kolac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back