SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja pisah o tome pre neki dan kad mi ga verti spustio zbog devojke sa reklame za kupaći .
Žene daju pare da se naprave ko sarage a ja saraga nemogu da se ugojim.
Doduše u protekle 2-3 nedelje sam zapala u deprilicu a ja se od nervoze topim. Neko kad je nervozan ždere hranu, ja kad sam nervozna žderem sebe ali generalno, nemam problema sa apetitom, žderem slatkiše ali nema šanse. Mada sa očeve strane su svi bili ko štangle a ja povukoh na njih

Pa to je super. I ja sam takva.

bolje da je ne upoznajete... dobile bi komplekse :lol:

koju?

Zbog rebarca
lol.gif

Pazi kad sam išla da gledam dal se vide rebra
smesna.gif

Pozdrav svima

I?
mene mrzi da idem u rikverc. ne sećam se kad je tačno bilo

I ja pisah o tome pre neki dan kad mi ga verti spustio zbog devojke sa reklame za kupaći .
Doduše u protekle 2-3 nedelje sam zapala u deprilicu a ja se od nervoze topim. Neko kad je nervozan ždere hranu, ja kad sam nervozna žderem sebe ali generalno, nemam problema sa apetitom, žderem slatkiše ali nema šanse. Mada sa očeve strane su svi bili ko štangle a ja povukoh na njih

Genetika je presudna, samo zahebi nervozu, vremena nisu normalna, valja imati ventil. Znači noblice...

nijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back