SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SUP, leglo nepismenih za vek vekova

registracija, dakle das pare ma sve moze nema nikakvih problema, osiguranje, sve ok, i dodjem da izvadim nalepnicu malopre, ne moze, jer se adresa u lk i adresa na osiguranju razlikuju....

sad se ja pitam, kako je ova u osiguranju unela staru adresu, kad je licna sa cipom, i uredno je prijavljena nova adresa, koju mi je malopre i ocitala.

a glavni i nepojmljivi problem je u tome da sada treba da mi rukom preskraba staru, upise novu adresu i lupi pecat. i to zadovoljstvo smaranja me kosta celih i neverovatnih 100 dinara.

za 100 dinara ja moram da idem 2 puta u SUP danas, moram da idem opet u osiguranje da joj cestitam, i moram sutra opet u SUP.

pa jel to normalno?

- - - - - - - - - -

i koji moj im treba uopste adresa na saobracajnoj????????

registracija, dakle das pare ma sve moze nema nikakvih problema, osiguranje, sve ok, i dodjem da izvadim nalepnicu malopre, ne moze, jer se adresa u lk i adresa na osiguranju razlikuju....

sad se ja pitam, kako je ova u osiguranju unela staru adresu, kad je licna sa cipom, i uredno je prijavljena nova adresa, koju mi je malopre i ocitala.

a glavni i nepojmljivi problem je u tome da sada treba da mi rukom preskraba staru, upise novu adresu i lupi pecat. i to zadovoljstvo smaranja me kosta celih i neverovatnih 100 dinara.

za 100 dinara ja moram da idem 2 puta u SUP danas, moram da idem opet u osiguranje da joj cestitam, i moram sutra opet u SUP.

pa jel to normalno?

- - - - - - - - - -

Da si odnio bombonjericu i flašu vina ne bi morao da šamaraš asfalt... stoka korumpirana i neradnička...

Milice, ne diraj više laba!

alo sabane, meni je lab ok momak :zplez:

- - - - - - - - - -

kaze murija ima da snima u cetvrtak ucesnike protesta protiv zakona o radu :hahaha:

demokratija kaku je vucko vido na dojce vele i skaju :hahaha:

taj nece ni biti svestan kad bude pao i ko ce od njegovih iz sns-a da mu zabije noz u ledja....

demokratija level severna koreja.

pa jel to normalno?

- - - - - - - - - -

Нису они неписмени, него им је то нови фазон харачења. Знам једног коме су тражили 1000 дин. због исте такве 'случајне' грешке. Није им платио, јер грешку није направио он, логично.
Изгледа да су у међувремену смањили харач, сад, к'о веле, 100 динџи ће свако да плати...

Поздрав у Кафану! :)

ovaj narod se ne boji vise ni batina, ni smrti jer je sve izgubio a ovaj majmun mu preti da ce da ga snima :lol:

oni nemaju kontakta sa mozgom...nikad nisu ni imali ali sad im je to mislena imenica..plus stavili kori da pregovara sa mmf-om ybt :lol: ko one njihove rotacije sto sele sa audija na audi :rotf:

ma ovaj narod je u kolektivnom snu. i na tom protestu ce biti 200-300 ljudi. ne zbog straha od snimanja nego zbog opste nezainteresovanosti.

Ti mu pomozi da odraste, onda. :eek:

:tongue2:

Lab je super, zato se i zezamo, ali je malo mnogo ljakse ovaj put ispao, jbg.

За нас необавештене, који не знамо ко је чија жена или муж, ко је имагинаран а ко стваран, ко се познаје у рл а ко не, и сл, Лаб није напис'о ништа некултурније од тебе. Онако, истини за вољу. :)

ma ovaj narod je u kolektivnom snu. i na tom protestu ce biti 200-300 ljudi. ne zbog straha od snimanja nego zbog opste nezainteresovanosti.

nis skontala poentu... protest je oragnizovala sama drzava jer tu sindikalnu bagru treba razjuriti.... ali i od tog "protesta" oni imaju strah ako nesto krene nepredvidjenim tokom... zato i rekoh da nece biti svesni kada im se dogodi narod....

То је више од 100 дин, не исплати се. :lol:

Meni ja sad taktika da uđem nadrrkan i spreman za svađu gdje god idem... odmah su ljubazniji jer se plaše...

Na "dobar dan, molim vas i hvala lijepo" više ništa nema... prije 7-8 dana sam vozio starog u BL na operaciju... operisao diskus herniju... morali smo svakih 10-15 km da stanemo da se odmori jer ga noga boli od sjedenja... psuje i kuka cijeli put, ja se tresem od nervoze... i poslije 240 km i 5 sati patnje dođemo tamo i čekamo u redu u bolnici i sestra na prijemnom odjljenju vikne na mene: Ne šušti tim kesama! :evil::evil::evil:

Znaš onu scenu iz Tesne kože kad se Pantić zaleti kroz zid... jedva su me smirili...

За нас необавештене, који не знамо ко је чија жена или муж, ко је имагинаран а ко стваран, ко се познаје у рл а ко не, и сл, Лаб није напис'о ништа некултурније од тебе. Онако, истини за вољу. :)

Pa ja nikad nikome nisam napisao da bi mu se sa ženom, bre? Sti zla neka?

- - - - - - - - - -

ma jesam. sve je to ista bagra.
kazem generalno...

- - - - - - - - - -

samo vas gledam.:neutral:

:aaa::aaa::aaa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back