- Poruka
- 204.162
Nije, nije, zna ga lab lično. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sa malom razlikom, moja žena je realna, taj muž koga spominješ postoji samo na ovom forumu... džiberu neobavešteni.
I sve da je tako, a nije, ti si ispao seljačina. Ne opra te sad ništa više. Čak i da se odvažiš da staviš ruku u džep, pored one zmije.

SUP, leglo nepismenih za vek vekova
registracija, dakle das pare ma sve moze nema nikakvih problema, osiguranje, sve ok, i dodjem da izvadim nalepnicu malopre, ne moze, jer se adresa u lk i adresa na osiguranju razlikuju....
sad se ja pitam, kako je ova u osiguranju unela staru adresu, kad je licna sa cipom, i uredno je prijavljena nova adresa, koju mi je malopre i ocitala.
a glavni i nepojmljivi problem je u tome da sada treba da mi rukom preskraba staru, upise novu adresu i lupi pecat. i to zadovoljstvo smaranja me kosta celih i neverovatnih 100 dinara.
za 100 dinara ja moram da idem 2 puta u SUP danas, moram da idem opet u osiguranje da joj cestitam, i moram sutra opet u SUP.
pa jel to normalno?
- - - - - - - - - -
i koji moj im treba uopste adresa na saobracajnoj????????

Milice, ne diraj više laba!

kaze murija ima da snima u cetvrtak ucesnike protesta protiv zakona o radu
demokratija kaku je vucko vido na dojce vele i skaju
taj nece ni biti svestan kad bude pao i ko ce od njegovih iz sns-a da mu zabije noz u ledja....
SUP, leglo nepismenih za vek vekova
registracija, dakle das pare ma sve moze nema nikakvih problema, osiguranje, sve ok, i dodjem da izvadim nalepnicu malopre, ne moze, jer se adresa u lk i adresa na osiguranju razlikuju....
sad se ja pitam, kako je ova u osiguranju unela staru adresu, kad je licna sa cipom, i uredno je prijavljena nova adresa, koju mi je malopre i ocitala.
a glavni i nepojmljivi problem je u tome da sada treba da mi rukom preskraba staru, upise novu adresu i lupi pecat. i to zadovoljstvo smaranja me kosta celih i neverovatnih 100 dinara.
za 100 dinara ja moram da idem 2 puta u SUP danas, moram da idem opet u osiguranje da joj cestitam, i moram sutra opet u SUP.
pa jel to normalno?
- - - - - - - - - -
i koji moj im treba uopste adresa na saobracajnoj????????

demokratija level severna koreja.

ko one njihove rotacije sto sele sa audija na audi 

Da si odnio bombonjericu i flašu vina ne bi morao da šamaraš asfalt... stoka korumpirana i neradnička...

То је више од 100 дин, не исплати се.![]()
ovaj narod se ne boji vise ni batina, ni smrti jer je sve izgubio a ovaj majmun mu preti da ce da ga snima
oni nemaju kontakta sa mozgom...nikad nisu ni imali ali sad im je to mislena imenica..plus stavili kori da pregovara sa mmf-om ybtko one njihove rotacije sto sele sa audija na audi
![]()
Ti mu pomozi da odraste, onda.
Lab je super, zato se i zezamo, ali je malo mnogo ljakse ovaj put ispao, jbg.

ma ovaj narod je u kolektivnom snu. i na tom protestu ce biti 200-300 ljudi. ne zbog straha od snimanja nego zbog opste nezainteresovanosti.
nis skontala poentu... protest je oragnizovala sama drzava jer tu sindikalnu bagru treba razjuriti.... ali i od tog "protesta" oni imaju strah ako nesto krene nepredvidjenim tokom... zato i rekoh da nece biti svesni kada im se dogodi narod....

То је више од 100 дин, не исплати се.![]()

За нас необавештене, који не знамо ко је чија жена или муж, ко је имагинаран а ко стваран, ко се познаје у рл а ко не, и сл, Лаб није напис'о ништа некултурније од тебе. Онако, истини за вољу.![]()

Surka, dobar dan, Od kad ti podržavaš dobre radnike i pravdu?
![]()
да је неко неправедан, подржала бих те. 
Чак и према тебида је неко неправедан, подржала бих те.
![]()