SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbomrzac idi leči komplekse na drugom mestu, nije ti forum dobar za to, ovde si provaljen i uhvaćen u širenju mržnje i zla mnogo puta.

Dragi reef-e... Jemas pra. Dok sam bio naivcina i mujmancina. A sada, bwe, ja samo dolazim po svoje. NE po tvoje. :mrgreen:

Ali, posto sam u medzuvremenu pokapirao da vam ja precim sto vas sprecavam na mantru Dobrote da lapate pozajmljene paritze... Ko gubi, dragane reef-e, ima pravo da se ljuti. :lol:

Nista ja tu vas ne mrzim. Samo interes vas - stop. Paritze EU - stop. Surov rad za malo paritza - GO. Srbovanje-Robovanje... Go. Prezivljavanje - Go. Sve ono sto ces voleti, jer ces MORATI da se povinujes tim pravlima. :bye:

Zato sto ste VI to trazili! Petog desetog dve hiljadite. :smeker:

_nobody_

Dragi reef-e... Jemas pra. Dok sam bio naivcina i mujmancina. A sada, bwe, ja samo dolazim po svoje. NE po tvoje. :mrgreen:

Ali, posto sam u medzuvremenu pokapirao da vam ja precim sto vas sprecavam na mantru Dobrote da lapate pozajmljene paritze... Ko gubi, dragane reef-e, ima pravo da se ljuti. :lol:

Nista ja tu vas ne mrzim. Samo interes vas - stop. Paritze EU - stop. Surov rad za malo paritza - GO. Srbovanje-Robovanje... Go. Prezivljavanje - Go. Sve ono sto ces voleti, jer ces MORATI da se povinujes tim pravlima. :bye:

Zato sto ste VI to trazili! Petog desetog dve hiljadite. :smeker:

_nobody_

koji si ti bilde. najbolje da smo zadrzali komunizam. sa baba julom na celu dzaba si otiso na zapad, kad ne vidis koliko je taj zapad i sad i onda bio ispred. da ne pominjem da komplekse ocigledno nisi izlecio. uostalom, karta i pravac s.koreja, kina, kuba...cekaju te.

490992_20140706reuterssuzanne-plunkettlondondi006612315_f.jpg

postis, a insinuiras ovakve vulgarnosti...kako te nije sramota? :roll:

U mom gradu se prvo kaže - dobar dan dragi kolega.
Dobar dan draga moja Aurora. :cmok:

- - - - - - - - - -

daleko je on od posta, Rorka...:sad2:

Lako je tebi postiti, samo do ponoći. :(

- - - - - - - - - -

tako nesto ne prilici nikome, a kamoli muskarcu u postu...ali to ovi neo turbo vernici ne znaju...

Ti turbo imaju ugrađen neki kompresor il' nešto slično? Jel' kod njih služba ide brže?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back