milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Sto, jel želiš to sto raste?To zbog ssa ili ti nešto izraslo?
o reff
pedjina
slab ovaj fuZbal..odo da pawam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto, jel želiš to sto raste?To zbog ssa ili ti nešto izraslo?
o reff
pedjina
slab ovaj fuZbal..odo da pawam

Srbomrzac idi leči komplekse na drugom mestu, nije ti forum dobar za to, ovde si provaljen i uhvaćen u širenju mržnje i zla mnogo puta.

Dragi reef-e... Jemas pra. Dok sam bio naivcina i mujmancina. A sada, bwe, ja samo dolazim po svoje. NE po tvoje.
Ali, posto sam u medzuvremenu pokapirao da vam ja precim sto vas sprecavam na mantru Dobrote da lapate pozajmljene paritze... Ko gubi, dragane reef-e, ima pravo da se ljuti.
Nista ja tu vas ne mrzim. Samo interes vas - stop. Paritze EU - stop. Surov rad za malo paritza - GO. Srbovanje-Robovanje... Go. Prezivljavanje - Go. Sve ono sto ces voleti, jer ces MORATI da se povinujes tim pravlima.
Zato sto ste VI to trazili! Petog desetog dve hiljadite.
_nobody_
Jaoooo, mama!!!Čija mama Flameni?

Aaa, ja pomislio da si vid'o neku lepu mamu.![]()

nov'ca ima mladu mamu![]()
A šta ću mu ja kad je ženjen.Smorio sam Rifketa.A šta ću mu ja kad je ženjen.

A da nije ženjen došao bi u obzir?![]()

Baš je smor kad zapadni susjedi i njihovo cvijeće zajašu neku temu i troluju do mile volje. Ogade mi i temu i forum i sve.
Imateli neki forum da mi preporučite gde ova kompanija ne zalazi i gde se vodi iole normalna diskusija?
dobar je Novak. ne znam sta se samo raspekmezio ovoliko.
A da nije ženjen došao bi u obzir?![]()

E, zbog tebe ne moram da pušćam stomak, tvoje... frizure se ne plašim.![]()
postis, a insinuiras ovakve vulgarnosti...kako te nije sramota?![]()

daleko je on od posta, Rorka...![]()
postis, a insinuiras ovakve vulgarnosti...kako te nije sramota?![]()

daleko je on od posta, Rorka...![]()

tako nesto ne prilici nikome, a kamoli muskarcu u postu...ali to ovi neo turbo vernici ne znaju...