SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesul' plišane mede ili međedi?

- - - - - - - - - -

Ne daj bebi kravlje mleko, ludače. Ili jogurt/kiselo ili daj kozijeg mleka. Neka ti napiše Sofka koliko autoimunih bolesti može da pokrene protein kravljeg mleka.
Ma mala je beba još za to... adaptirana formula za bebe sadrži proteine kravljeg mlijeka...

- - - - - - - - - -

Има грчеве?

Ништа страшно....највероватније незрела цревца.;)

Биће ок.

Ne, baš strašna reakcija... osip po cijelom tijelu i početak gušenja..... urbazon je morala da primi...

Mislim da sam ti jednom vec pisala o tome, mom bratu su kad je bio mali i imao cesto alergije na kozi i bronhitise, uvek ukidali mleko i mlecne proizvode.
Kozje mleko je najbolje, ako beba ne odbija zbog mirisa. I mislim da na njega nema alergije, ili bar nije cesta.

Mi smo familijarno alergični na sve i svašta... ali beba nije imala ekceme niti mnogo one peruti što bebe imaju (stade mi mozak, ne mogu da se sjetim kako se to zove) što je neki prvi znak da je beba sklona alergijama... samo smo joj jednom dali bebelac na nagovor doktorice (inače je žena doji) i desilo se ovo što sam rekao...

Ma mala je beba još za to... adaptirana formula za bebe sadrži proteine kravljeg mlijeka...

Znam, ali to je zlo koje očigledno morate da što pre izbacite iz upotrebe.

- - - - - - - - - -

Mi smo familijarno alergični na sve i svašta... ali beba nije imala ekceme niti mnogo one peruti što bebe imaju (stade mi mozak, ne mogu da se sjetim kako se to zove) što je neki prvi znak da je beba sklona alergijama... samo smo joj jednom dali bebelac na nagovor doktorice (inače je žena doji) i desilo se ovo što sam rekao...

Ako je doji, zaebite zamene. Nikako kravlje mleko, samo fermentisane proizvode.

flameni je samo moj :manikir:

Иш!
rauskick-1.gif

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back