SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sa ovim nema problema ni sa krpeljima ni sa buvama..a ne nosi ogrlicu

frontline-pic.jpg

mi smo se mazali tim ampulama ali bez vecih rezultata. valjda sve zavisi od psa do psa. ova ogrlica sto je imamo rulz :)

mi smo se mazali tim ampulama ali bez vecih rezultata. valjda sve zavisi od psa do psa. ova ogrlica sto je imamo rulz :)

Koristili smo dugo Bayer Kiltix ogrlice, one su najjači ali i najotrovnije (lepo piše da ako pas uđe u vodu, potepa sve živo u njoj). Kad su došla deca, prešli smo na Frontline i to najčešće Frontline Combo. Nikad problema nismo imali.

- - - - - - - - - -

To je deo njegovog sarma.

Sarma... mmm, jedva čekam zimu i sarme.

- - - - - - - - - -

a ti bio i kontaktirao veterinare u rusiji i americi pa ti rekli...:lol:

a oni u srbiji će ti reći sve što želiš da čuješ jer reklamiraju određenje proizvode i uzimaju procenat...

Ti kad odvališ, odvališ da te baš boli. :lol:

Koristili smo dugo Bayer Kiltix ogrlice, one su najjači ali i najotrovnije (lepo piše da ako pas uđe u vodu, potepa sve živo u njoj). Kad su došla deca, prešli smo na Frontline i to najčešće Frontline Combo. Nikad problema nismo imali.

mi smo se kazem ti mazali tim ampulama i nije vredelo. posle smo otisli do pet centra i kupili tu ogrlicu, seresto, stvarno sam prezadovoljna. plus je bezbedna. :)

- - - - - - - - - -

Sarma... mmm, jedva čekam zimu i sarme.

- - - - - - - - - -

Ti kad odvališ, odvališ da te baš boli. :lol:

čitaj o frontlajnu...ja ipak više verujem svojoj veterinkarki nego svemudrom (čitaj wannabe pametnom) riifetu...

https://www.google.de/search?q=fron...=NzsKVOGbGaK_ywOx0YCIDA&ved=0CAcQ_AUoAA&dpr=1

Poslednja izmena:
Fora kod tih preparata je da ih vrte na 5 godina, sa jednog tržišta na drugo - Evropa, Amerika i slično. Onda ga malo promene, pa iznova.

- - - - - - - - - -

čitaj o frontlajnu...ja ipak više verujem svojoj veterinkarki nego svemudrom (čitaj wannabe pametnom) riifetu...

frontline giftig

Ma zabole me kome ti veruješ, samo ne plaši narod ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back