- Poruka
- 204.347
To neće da umanji tvoje nepoznavanje tadašnje situacije o kojo si samo čitao ili slušao. Zato i imaš toliko rupa u znanju o događajima tog vremena, a pokušavaš da pišeš kao da sve držiš u malom prstu. Najblaže rečeno, to je smešno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i ne tvrdim da je Seselj najodgovorniji, nego da je jedan od igraca iz perioda koji bi trebalo cvrsto zaboraviti.
I svako pravdanje istog je pogresno.
- - - - - - - - - -
Jeste![]()

Мени је сасвим јасно о чему ја причам, али не разумем о чему ти причаш.Верујем да знаш шта је балија, а ако си искористио тај израз да означиш све муслимане, онда то говори о твојој "ширини" погледа (којом се увек поносиш).
Питам те још једном - где си видео да Шешељ мрзи муслимане?
Inace Reefer mi je na ignore listi, vidim da se nesto raspisao, ali me mrzi da otvaram da gledam da li je upuceno meni i sta je po sredi.
Jel' nesto bitno?
Iskoristio sam pojam balija jer je on u jednom finom delu srpske javnosti sinonim za muslimana.
Bas kao i siptar, ustasa, cokalija, svaba, cemerikanac, madjaron, hortijevac, camuga, crncuga, "Novi Pazar smrdi na loj", ciganin i jos citava plejada uvredljivog i poluuvredljivog vokabulara koji mozes cuti u svakodnevnim razgovorima sirom ove, da kazemo zemlje.
E sad, iskoristio sam taj pojam, ne zato sto ga ja koristim u svakodnevnom zivotu i volim da ga koristim, vec zato sto je spadao u citav mindset jedne takve izjave. Retko ko ce da kaze "mrzim muslimane", reci ce "mrzim balije".
Takodje, vecina takvih gradjana Srbije voli Seselja bas zato sto oni smatraju da mrzi "balije, siptare, ustase, pedeve" itd.
Zato je ta frazeologija i iskoriscena.
Inace, nebitno je da li sam Seselj nekog voli ili mrzi, bitno je sta on predstavlja kao simbol, i zasto ga voli neko ko ga voli.
"Zato sto je kul, ima ostar jezik, i stavlja srpske neprijatelje na svoje mesto". Svakako ne zbog ekonomske politike.
Itd, da vise ne gazim oko ove teme kao po jajima objasnjavajuci svaku rec, jer mislim da sam sada bio jasan.
Inace, ubedjen sam da si me savrseno razumela, ali si povela temu u nekom savrseno nebitnom pravcu da bi izgebla odgovor na kljucno pitanje.
Da li bi podrzala nekog ko ucestvuje, makar kao delic, u sistematskom unistenju tvog zivota, samo zato sto je ogrnut srpskom zastavom?
Шеки је био дворска луда, вероватно му је и сад намењена иста улога.
Ту фразеологију ниси морао да употребљаваш у разговору са мном, јер ја не користим те фразе, бар не улудо. Узгред, који термин ти користиш за усташу?
Шешељ може бити симбол мржње само испраним мозговима, или неком ко о њему зна само из приче.
Треће, твоја прича је и почела од Шешеља, тако да нисам ја та која је причу повела у "савршено небитном правцу". Одговор на твоје питање је - не, али твоје питање нема везе са Шешељом.
Сад одговори и ти мени - где си видео да Шешељ мрзи муслимане?
Ono što se sigurno mora priznati, jeste da je najveći broj dobrovoljaca organizovano otišao u RSK upravo iz redova SRS. Išli su preko kancelarije vlade RSK, autobusima u Knin, odkale su raspoređivani u redove vojske RSK. Pišem o regularnom i organizovanom postupku, ne o nekakvim "bandama koje su išle da pljačkaju". Iako mi nije bio ni blizu kao neko ko me je politički zanimao, mora mu se priznati ono što ni jedan drugi političa sa ovih prostora nema - doslednost.
Ja i ne tvrdim da ti koristis te fraze. Gde si videla da ja to tvrdim? Ja sam pricao o generalnom fanu Seselja.
Seseljeva navodna mrznja prema drugim narodima je glavni razlog sto neko glasa za njega.
Zato je tvoje pitanje krivo postavljeno. Ja ne tvrdim da Seselj mrzi muslimane. Briga me sta Seselj oseca.
Kljuc je u njegovim fanovima, koji glasaju za njega misleci da je "protivu neprijatelja srpstva".
A neprijatelji srpstva su "balije, ustase, siptari i Vatkian", u njihovim glavama.
A to "protiv" moze biti sinonim sa "izborio bi se s njima", "postavio bi ih na pravo mesto" i "mrzi ih".
Nemoj mi reci da gajis pozitivne simpatije prema Seselju?

Признајем, можда сам га малчице и идеализовала с обзиром да живим у држави чији је систем труо и где је из дана у дан стање све горе, но добро, нада умире последња.
Мени је сасвим јасно о чему ја причам, али не разумем о чему ти причаш.Верујем да знаш шта је балија, а ако си искористио тај израз да означиш све муслимане, онда то говори о твојој "ширини" погледа (којом се увек поносиш).
Питам те још једном - где си видео да Шешељ мрзи муслимане?
Vojislav Seselj, i to 2014
Daj, ne zezajte.
Ovolika nefunkcionalnost nijednog aspekta drustva i sistema nikada nije vidjena.
Sada uzivajte plodove svoga rada! Ende. 

Seselj, izbavitelj drzave od trulezi
90te, zlatno dobra progresa na krilima Seselja
Ne veruEm.

И, шта фали "његовим фановима", тј, људима који вапе да се неко избори са српским непријатељима? Теби не сметају српски непријатељи?

Seselj, neshvaceni genije i borac protiv srpskih neprijatelja![]()
Dobro.

Него, још ми ниси одговорио на питање.![]()
.gif)
, дуго те није било.BTW, nisi ni ti meni... I ne ocekujem.
_nobody_

Кад је тако лако, зашто ћутимо? Шеки не би ћутао. А онда би се, ваљда, и ми окуражили.