Скупштина: Шаровић и Паровић изазвали потрес због Рио Тинта и Вучића - показали

nesko101

Elita
Poruka
20.731
Председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић и председник Покрета Љубав Вера Нада Немања Шаровића поднели су данас на писарници Скупшстине Србије документа за која сматрају да би седницу о литијуму одвела у правцу који ће много мање одговарати режиму од овога што се тренутно дешава на седници.
https://srbin.info/politika/skupsti...engleska-dokumenta-o-vezi-rio-tinta-i-vucica/

Председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић и председник Покрета Љубав Вера Нада Немања Шаровића поднели су данас на писарници Скупшстине Србије документа за која сматрају да би седницу о литијуму одвела у правцу који ће много мање одговарати режиму од овога што се тренутно дешава на седници.
https://srbin.info/politika/skupsti...engleska-dokumenta-o-vezi-rio-tinta-i-vucica/
Jel ima link za N1 ili Nova.rs jedinim slobodnim medijima u Srbiji? Ko jos veruje/cita tom placenickom (ruskom) smecu od srbin.info,,,

Bre jel moze to na pisarnici suda, , tamo mi ima vise smisla....ja sta god sam podneo na pisarnicu suda, imalo je efekta....e sad, nesto su menjali , ali poslednji put je moglo samo advokati i ako je podnesak srocen sa svim pravilima pravnog podneska...tj moglo je i gradjansko lice...koje je pismeno...
Bili su ljubazni , cak sam imao i broj predmeta , tako da je adresiranje bilo potpuno , primereno i adekvatno , kao i argumentacija, i naravno onda ima efekta, jer ne bije po vlasti , ali je tuklo po izvrsiteljima...doduse cimnuo sam i njih u kancelariji da mi ne dolaze na vrata...i nisu..

Šta bre polako sve njih u bukagije ko ima veze sa ovom korupcijom.
Зар не видиш да већ пар месеци ради све контра од вишегодишњег наратива.
Он дословно седи на три столице.
Неће га опрати ни Дунав ни Сава, али занимљиво је његово тихо окретање.
Наравно, имаће подршку свог тврдог језгра, таман да каже како је земља равна.

Зар не видиш да већ пар месеци ради све контра од вишегодишњег наратива.
Он дословно седи на три столице.
Неће га опрати ни Дунав ни Сава, али занимљиво је његово тихо окретање.
Наравно, имаће подршку свог тврдог језгра, таман да каже како је земља равна.
Antune, To govori nestorović

а, претходно претходног да осудите Броза.

Ти ћеш некима да судиш, а некима не...

Хаха..!!
Тадића првенствено морамо да осудимо због злочина према Србији које је починио!

Vučića i bukagije! Veleizdajnik!
Veleizdajništvo ne postoji od kako je DOS ukinuo tu kategoriju odgovornosti 2002-ge skupštinskom većinom.

Protiv glasali SPS i SRS ali nije bilo dovoljno tako da tražili ste - gledajte :kafa:

Lepo kažu da su Srbi "kratkog pamćenja"...

Back