https://srbin.info/politika/skupsti...engleska-dokumenta-o-vezi-rio-tinta-i-vucica/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima link za N1 ili Nova.rs jedinim slobodnim medijima u Srbiji? Ko jos veruje/cita tom placenickom (ruskom) smecu od srbin.info,,,Председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић и председник Покрета Љубав Вера Нада Немања Шаровића поднели су данас на писарници Скупшстине Србије документа за која сматрају да би седницу о литијуму одвела у правцу који ће много мање одговарати режиму од овога што се тренутно дешава на седници.
https://srbin.info/politika/skupsti...engleska-dokumenta-o-vezi-rio-tinta-i-vucica/
Pre će ga napasti vanzemljci nego dulesrbenda.Дочекаћемо ми овде да бранимо Вучића од @dulesrbenda
Ја ћу га бранити до последње капи крви!Pre će ga napasti vanzemljci nego dulesrbenda.
Polako...Pre će ga napasti vanzemljci nego dulesrbenda.
Šta bre polako sve njih u bukagije ko ima veze sa ovom korupcijom.Polako...
Зар не видиш да већ пар месеци ради све контра од вишегодишњег наратива.Šta bre polako sve njih u bukagije ko ima veze sa ovom korupcijom.
I ja cu uz uslov.Ја ћу га бранити до последње капи крви!
То обавезно!Da prethodno osudi tadica i Jeremica za prebacivanje kosova iz SB UN u Brisel i izdaju
Antune, To govori nestorovićЗар не видиш да већ пар месеци ради све контра од вишегодишњег наратива.
Он дословно седи на три столице.
Неће га опрати ни Дунав ни Сава, али занимљиво је његово тихо окретање.
Наравно, имаће подршку свог тврдог језгра, таман да каже како је земља равна.
Ибро.Antune, To govori nestorović
Ја ћу га бранити до последње капи крви!
То обавезно!
Тадића првенствено морамо да осудимо због злочина према Србији које је починио!а, претходно претходног да осудите Броза.
Ти ћеш некима да судиш, а некима не...
Хаха..!!
Тадића првенствено морамо да осудимо због злочина према Србији које је починио!
Ово је хитније!Крени редом
Čije?Ја ћу га бранити до последње капи крви!
Veleizdajništvo ne postoji od kako je DOS ukinuo tu kategoriju odgovornosti 2002-ge skupštinskom većinom.Vučića i bukagije! Veleizdajnik!
Nažalost mnogi ovde.Jel ima link za N1 ili Nova.rs jedinim slobodnim medijima u Srbiji? Ko jos veruje/cita tom placenickom (ruskom) smecu od srbin.info,,,