Skupština će poželet' stranaka, a stranaka nigde biti neće!

Jedan ovakav pokret mora da vodi jaka licnost sa mnogo uzasno mnogo love koju zeli da potrosi da bi ga upisali u istoriji vodja vaseg pokreta to nije .
1)Nema sredstva za ozbiljnu kampanju (dokaz internet kampanja malo sredstva ,malo i dobiti )
2)Nema ideju kako da podigne poljoprivredu i privredu (od ja zelim treba da se popenje na ja znam )
3)Nema hrabrosti ni uticaja da izadje u prime terminu u medije i populise svoju kampanju
4)Dobra ideja ako nema alate za sprovodjenje je samo gubljenje vremena za sve koji se njome bave
5)Ja imam ideju da je mir u svetu bolji nego rat ,ali nemam alat da adekvatno na mestu i u vremenu aktualizujem svoju ideju ,dakle mene sledeti po pitanju ove ideje nije dobro
6)Manite se ovog salbajzera i pristupite pravoj partiji

Био је и петог октобра 2000. године "договор са народом" па шта је испало на крају? (ја ни тад нисам био за ту опцију,мислио сам да не ваља и био сам у праву,али не зато што сам погађао и случајно погодио већ зато што сам имао довољно мозга да видим ко су и шта су они који нуде "договор")
Нема човека у Србији који сутра кад би засео на власт не би крао! Зашто би веровао неком "устанку" за кога појма немам шта су му циљеви,ко то води, ко то финансира ко ту командује? Људи не воле непознато и не воле да експериментишу после свега што су прошли!
Тому Николића и Александра Вучића знам,знам и колико имовине имају,па ако се деси да нето украду омастиће колац то нема да фали!

Najsmešnije je što ni političari, a ni njihovi još postojeći:eek: simpatizeri, ne vide da je ogromna većina antipolitičarski raspoložena.

A kad se ta većina DOGOVORI oko osnovnih principa, koji isključuju sve političarske bande, kao što je već i krenula da se preko ND Obrasca dogovara - Skupština će poželet' stranaka, a stranaka nigde biti neće!:hahaha:

Pa ljudi da li je ovo uopšte moguće ?

Pa zar samo 3 Srbina da budu bolja od 'itlera i jedan afroamerički mulat ?

A gde je Dinkić ?
A gde je Vlahović ?
A gde je Đelić ?
A gde je Živković ?
ja imam još bezbroj aduta a na filmu su debelo to prekratili.

Neznam, ali jedino ako ih kandidujemo za sledećih 100 godinu možda 'itler dođe nekako na rede one 101 i to samo ako bude imao debelu vezu sa Đinđićem.

Jedan ovakav pokret mora da vodi jaka licnost sa mnogo uzasno mnogo love koju zeli da potrosi da bi ga upisali u istoriji vodja vaseg pokreta to nije .
1)Nema sredstva za ozbiljnu kampanju (dokaz internet kampanja malo sredstva ,malo i dobiti )
2)Nema ideju kako da podigne poljoprivredu i privredu (od ja zelim treba da se popenje na ja znam )
3)Nema hrabrosti ni uticaja da izadje u prime terminu u medije i populise svoju kampanju
4)Dobra ideja ako nema alate za sprovodjenje je samo gubljenje vremena za sve koji se njome bave
5)Ja imam ideju da je mir u svetu bolji nego rat ,ali nemam alat da adekvatno na mestu i u vremenu aktualizujem svoju ideju ,dakle mene sledeti po pitanju ove ideje nije dobro
6)Manite se ovog salbajzera i pristupite pravoj partiji(:hahaha::hahaha::hahaha: inače boja te "prave partije" je identična sa bojojm smajlija!)

Sada vidim da nisi samo trol i spamer, nego i političarska čirlidersica, najverovatnije žute boje.:hahaha:

A za ovo "šalabajzer", ako ne dobiješ što ti sleduje od moderatora, ne brini ima od koga ćeš.

Poruči "gazdama" da se protiv 4.000.000 ne može.
Bar toliko su mogli da nauče u svojoj "demokratskoj" praksi.

I to bi bio kraj moje komunikacije sa tobom i tebi sličnima.

Poslednja izmena:
Био је и петог октобра 2000. године "договор са народом" па шта је испало на крају? (ја ни тад нисам био за ту опцију,мислио сам да не ваља и био сам у праву,али не зато што сам погађао и случајно погодио већ зато што сам имао довољно мозга да видим ко су и шта су они који нуде "договор")
Нема човека у Србији који сутра кад би засео на власт не би крао! Зашто би веровао неком "устанку" за кога појма немам шта су му циљеви,ко то води, ко то финансира ко ту командује? Људи не воле непознато и не воле да експериментишу после свега што су прошли!
Тому Николића и Александра Вучића знам,знам и колико имовине имају,па ако се деси да нето украду омастиће колац то нема да фали!

Sorry, bagzzi, ali ovo je već treći put kako praviš potpuno neprimerena poređenja, iako sam te već obavestio da su petooktobarski pučisti sa narodom imali i to NEPOTPISAN UGOVOR, a ne DOGOVOR.

Osim toga, ovde se ne radi o dogovoru nekog sa narodom, nego o dogovoru naroda sa samim sobom da li hoće da sistem nastajanja i funkcionisanja vlasti ostane ovakav ili onakav kakav mu je ponuđen.

A to je OGROMNA razlika.
No, kao što već rekoh, glasaj ako ti se glasa za Nikolića.

Svako će reći i učiniti svoje.
Ima vremena da se predomisliš;)

Back