Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Bog te maz'o,koji si ti penal...Мени је то толико интересантно да би поломио лобању некоме кад видим да то носи...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog te maz'o,koji si ti penal...Мени је то толико интересантно да би поломио лобању некоме кад видим да то носи...
slabo se vidi crno-plave boje jeПа не видим да је ти носиш овде...![]()
Meni se povraća od tih marama.
'ebote, izađem u grad svi ih nosaju.
I to isključivo oni tzv. alternativci...
I posle ke.njaju kako su klonirani obožavatelji granda.
Je l' Dada pevačica il' šta?
Vidim plakat, al' nikad čula za istu.![]()

Razumem da mlatiš Hrvate,Šiptare i pedere...Ali šta su ti koji k**ac sad skrivili oni koji nose palestinku?![]()

Jaoj. Nisu. Nebitno.
Ali uvek mešate politiku... marama k'o marama... au...

-Наташа
Хахаха види Нату што не готиви Хрвате![]()
Што се тиче мараме, није то до политике, не смета мени то збго Палестинаца, него јер то тако сви сад носе као кул су, ложе се алтернатив нејшн и те форе :р Што се мене тиче носи је колико хоћеш, мада је по мени неки леп шал много бољи а и топлији
теби се не свиђају моје максаре, мени твоја марама

Ja sam tu maramu nosila u 8. razredu. Kad mi se keva vratila iz Iraka...To se i ja pitam. A vidim furaju i likovi i ribe. Meni to deluje interesantno, ali bas se mnogo ljudi isprimalo na to!

-Наташа
Хахаха види Нату што не готиви Хрвате![]()
Што се тиче мараме, није то до политике, не смета мени то због Палестинаца, него јер то тако сви сад носе као кул су, ложе се алтернатив нејшн и те форе :р Што се мене тиче носи је колико хоћеш, мада је по мени неки леп шал много бољи а и топлији
теби се не свиђају моје максаре, мени твоја марама

Ali onako na pozitivan način.

-e al trebale smo ici na jen koncerat....Haha... da ne rušimo ugled poštovanoj, popularnoj Dadi...
A baš ste je ulepšale...
Uglavnom, ostale slike su kriminal, bukavlno, pa ćemo ih zadržati za sebe...ono, like voštane figure i pokemoni...![]()

Alexandra!!!Kako to mozes reci o nasoj Dadi!?!?Ona je kvalitetna i veoma postovana pevaljka u narodu!slabo se vidi crno-plave boje je
ma dada neka cajka pa smo je mi malo doterale![]()

I je se pitam!?Razumem da mlatiš Hrvate,Šiptare i pedere...Ali šta su ti koji k**ac sad skrivili oni koji nose palestinku?![]()
Alexandra!!!Kako to mozes reci o nasoj Dadi!?!?Ona je kvalitetna i veoma postovana pevaljka u narodu!![]()

I je se pitam!?![]()
I tako podrska malim Palestincima....A sta cemo ako neko hoce a navija za Izraelce...propaganda Boga mu!Poturaju nam da svi pucamo podrsku ovima....jeeeeeeXexe sad sam provalio da imam i ja tu maramu sa sve onim sranjcetom sto se stavi na glavu... Da mi dodje da je nosim ne znam kako bih je stavio oko vrata!![]()
Probaj! Ja sam se oduševila kad sam videla dečka sa šalom. Pravi šmekertrebalo bih da kupim shal.
Ali to nikad nije bio moj zonFa![]()