Скупови форумаша

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Па не видим да је ти носиш овде... :confused:
slabo se vidi crno-plave boje je
Meni se povraća od tih marama.
'ebote, izađem u grad svi ih nosaju.
I to isključivo oni tzv. alternativci... :roll:
I posle ke.njaju kako su klonirani obožavatelji granda.

Je l' Dada pevačica il' šta?
Vidim plakat, al' nikad čula za istu. :D

ma dada neka cajka pa smo je mi malo doterale :D

Razumem da mlatiš Hrvate,Šiptare i pedere...Ali šta su ti koji k**ac sad skrivili oni koji nose palestinku?:think:

titlephoto.jpg

Нису ми скривили ништа али ми је то јако ретардирано...

Nikola

'ebala vas Palestina, politika i sve!

Marama k'o marama... moram da zamotam šiju, inače celu zimu vučem upalu grla, a i meni se dopada, modni detalj...

Šta sad, rekao mi drug, ali to je njihova kultura, oni tako nose... Šta sad, Amerikanac je smislio starke i sad ja to ne treba da nosim?! nego da nosim opanke, jer to je srpska obuća... jeste, opanci su preudobni... ali bokte!

I drago mi je što nećeš da diraš moju glavicu. =)) X)

Aleksandra

cajka :lol:

a nema smisla, baš je bila lepa onako...

Mima

Pevaljka izgleda. Ma ima ih gomila takvih... kao, poznati, a niko nikad čuo za njih...

Carol

Nikolina politika.

Šiptari - Kosovo.
Hrvati - ah, ko njih ne bi pljuvao.
****** - čuva svoju guzu... :lol:

E kad se dohvatišmo Hrvata, gledali smo juče kako se srpska i kako hrvatska muzika predstavlja na internetu.

Kod nas 3 po redu Stoja. O_o
A kod Hrvata ugl. ojkače, ali piše jedan od naslova: "Gusle hrvatske su vrste, tu bi Srbin polomio prste."

I sad, ne treba da ih pljujem... -.-

Poslednja izmena:
Jaoj. Nisu. Nebitno.

Ali uvek mešate politiku... marama k'o marama... au...

Одећа сама по себи је начин невербалне комуникације.
И јасно је да онда постоје и оне ствари које нам одају политичке конотације. :)
Морамо пазити шта носимо.

А и политика је заправо нешто што се прожима кроз све сфере друштва.
Јест' незаобилазна тема, поготово у нашој држави.

-Наташа
Хахаха види Нату што не готиви Хрвате :mrgreen:
Што се тиче мараме, није то до политике, не смета мени то због Палестинаца, него јер то тако сви сад носе као кул су, ложе се алтернатив нејшн и те форе :р Што се мене тиче носи је колико хоћеш, мада је по мени неки леп шал много бољи а и топлији ;)

теби се не свиђају моје максаре, мени твоја марама z:p

-Наташа
Што се тиче мараме, није то до политике, не смета мени то збго Палестинаца, него јер то тако сви сад носе као кул су, ложе се алтернатив нејшн и те форе :р Што се мене тиче носи је колико хоћеш, мада је по мени неки леп шал много бољи а и топлији ;)

E Nikola, Nikola, ja imam mnoooge razloge da ih mrzim. -.-

E baš, sad smo kvit! :lol:

Sad imam i šal... ih, što volim svoju baku... =))

Mima

Moram paziti šta nosim, moram paziti kako govorim, moram paziti kako se ponašam... gde ne moram paziti?!

I jasno mi je sve to, ali šta ću... volEm... :lol:

Ма не. Не у том смислу. :)
Пазити код незнања.

Баналан пример:
На мајци носиш симбол кукастог крста из естетских разлога а немаш појма да је то симбол нациста.
А заправо не подржаваш нацистичку идеологију.

Не кажем притом да ти не знаш ил' ово ил' оно, више уопштено говорим. :)

-Наташа
Што се тиче мараме, није то до политике, не смета мени то због Палестинаца, него јер то тако сви сад носе као кул су, ложе се алтернатив нејшн и те форе :р Што се мене тиче носи је колико хоћеш, мада је по мени неки леп шал много бољи а и топлији ;)

A zar ih ne nose ljudi jednostavno sto po gradovima(primer za Bg je prolaz na zelenom vencu) stoje unakolo mali cigani i vicu-Raaaaasprodaja,rasprodaja,marame skoro za dz,sto dvaes komad,dve za 190???:zstidljivko:

Ja nemam, nikad me nije privlačila iako sam se jedno vreme kitila maramama i kojekakvim šarenišem, baš sam bila... pa, šarena i smešna. :) Ali onako na pozitivan način.

A vrat umotavam, kao što Niks reče, šalovima. Imam ih nekoliko divnih, debelih, šarenih, dušu dali za zimu, i kolekcija se sve više uvećava. :heart:

Haha... da ne rušimo ugled poštovanoj, popularnoj Dadi... :hahaha:

A baš ste je ulepšale...

Uglavnom, ostale slike su kriminal, bukavlno, pa ćemo ih zadržati za sebe...ono, like voštane figure i pokemoni... :hahaha:
-e al trebale smo ici na jen koncerat....:lol:
-:zstidljivko:
-tako je....btw.album je privatni....z:mrgreen:
slabo se vidi crno-plave boje je

ma dada neka cajka pa smo je mi malo doterale :D
Alexandra!!!Kako to mozes reci o nasoj Dadi!?!?Ona je kvalitetna i veoma postovana pevaljka u narodu!:lol:
Razumem da mlatiš Hrvate,Šiptare i pedere...Ali šta su ti koji k**ac sad skrivili oni koji nose palestinku?:think:
I je se pitam!?:confused:

Back