skupe ili server prsli

loznicanin

Zainteresovan član
Poruka
478
Znali neko šta se dešava i dali imate slična dešavanja,danas ne mogu da se logujem na skajp jednostavno samo vrti i nekad kad se kao na kratko poveže čim kliknem na test on posivi i kraj.Pito sam neko društvo na fejsu i svi kažu isto i kod njih.Znate li šta je po sredi.
 
POPULARNA internetska usluga za tekstualne, audio i video razgovore Skype srušila se zbog još neutvrđenih razloga. Brojni korisnici Skypea iz cijelog svijeta preko svojih računa na Twitteru požalili su se da ne mogu koristiti popularni program.

Skype je odgovorio na isti način, preko Twittera, gdje su se ispričali korisnicima za poteškoće i poručili kako rade na njihovom uklanjanju. Ujedno su otkrili i da nisu sigurni što je točno uzrokovalo kvar. U večernjim satima po hrvatskom vremenu pojedinim je korisnicima opet omogućen pristup Skypeu, ali otklanjanje kvara u potpunosti moglo bi trajati čitavu noć.

Najnovije poteškoće još jednom su raskrinkale sve slabosti Skypea, piše Reuters, koji podsjeća da su proteklih mjeseci korisnici često imali problema s uspostavljanjem poziva, kao i da su pozivi često naprasno prekidani. Loša je to vijest za Skype, s obzirom da su nedavno dobili i više nego respektabilnu konkurenciju - uvođenje sličnih usluga Google je najavio preko svog servisa Gmail.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/skype-ne-radi-ne-zna-se-u-cemu-je-problem/529880.aspx
 
Poslednja izmena:
Ali najviše me nerviraa što nigde nemogu da nadjem nešto o tome.

Izvršni direktor Skype-a, Toni Bejts, u izjavi za BBC izvinio se korisnicima servisa zbog neprijatnosti koje je su ovi tehnički problemi mogli izazvati. U kompaniji krive P2P sistem za međusobno povezivanje korisnika za nastale probleme.

Izvor: http://www.informacija.rs/Vesti/Tehnicki-problem-krivac-za-prekid-u-radu-Skype-a.html

Od sada možeš sve informacije tu da pronađeš. Eto vidiš da ima...
 

Back
Top