Skup podrške Gadafiju u organizaciji SRS

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
Srpski radikali podržali Gadafija

BEOGRAD - Učesnici skupa koji je održan u Beogradu u organizaciji Srpske radikalne stranke (SRS) izrazili su podršku libijskom narodu i lideru Muameru Gadafiju i osudili politiku SAD prema Libiji.

Potpredsednik SRS Dragan Todorović je u prepunoj Velikoj dvorani Doma sindikata rekao da građani Srbije podržavaju Libiju i njegovog vođu pukovnika Gadafija da očuvaju državu i slobodu.

Todorović je rekao da je i SR Jugoslavija bila žrtva Milosrdnog anđela, kako je nazvana agresija NATO. "Ista misija pod nazivom Odisejeva zora ponovila se u Libiji, ona predstavlja sumrak
civilizacije i mora se stati na put tim zločincima", rekao je on.

Prijatelj Gadafija Ahmet Mezugin zahvalio je SRS i "bratskom srpskom narodu" na podršci, ističući da je cilj libijskog naroda pobeda. On se založio za slobodu lidera radikala Vojislava Šešelja kome se sudi u Haškom tribunalu.

Najmlađi Šešeljev sin Vladimir pročitao je pismo podrške lidera radikala libijskom narodu u kome je naveo da je Libija izložena zločinačkoj agresiji NATO na čelu sa SAD, gde se ubijaju civili kako bi se nasilnim putem promenio sistem radi uklanjanja Gadafija i otimanja libijske nafte.

Uz ocenu da je Gadafi dokazani prijatelj Srbije na skupu su istaknute slike Gadafija i predsednika SRS Šešelja, transparenti i zastave , intonirane su srpska i libijska himna kao i tradicionalne srpske pesme. Skupu su prisustvovali predstavnici libijske ambasade, unuk nekadašnjeg jugoslovenskog predsednika Tita Joška Broz i Šešeljevi sinovi Nikola i Vladimir.

Uz ocenu da je Gadafi dokazani prijatelj Srbije na skupu su istaknute slike Gadafija i predsednika SRS Šešelja, transparenti i zastave , intonirane su srpska i libijska himna kao i tradicionalne srpske pesme. Skupu su prisustvovali predstavnici libijske ambasade, unuk nekadašnjeg jugoslovenskog predsednika Tita Joška Broz i Šešeljevi sinovi Nikola i Vladimir.

Pa zar Joška Broz nije naprednjački "kec iz rukava" za naredne izbore, koji ..... samo što nisu:mrgreen:

Sigurno će i sns da podrži gadafija sad kad bude popločavanje beograda stiroporom?

Što ne idete u Libiju da ratujete na strani Gadafija. Ja sam radikal...voleo sam i obožavao Sadama Huseina. Kad je počeo rat u Iraku 2003. godine ja sam hteo kao dobrovoljac sa četvoricom ortaka da se priključim Sadamovoj vojsci da ubijam Amerikance u Iraku i raspitivao sam se u vezi toga u Srpskoj radikalnoj stranci 2003. godine kad su Ameri napali Irak, ali su mi rekli u SRS da nemaju ništa sa tim, a rekao sam im da nas ima ukupno petorica koji bi ratovali za Sadama protiv Amerikanaca, ali nije bio organizovan prevoz dobrovoljaca u Irak.

Što ne idete u Libiju da ratujete na strani Gadafija. Ja sam radikal...voleo sam i obožavao Sadama Huseina. Kad je počeo rat u Iraku 2003. godine ja sam hteo kao dobrovoljac sa četvoricom ortaka da se priključim Sadamovoj vojsci da ubijam Amerikance u Iraku i raspitivao sam se u vezi toga u Srpskoj radikalnoj stranci 2003. godine kad su Ameri napali Irak, ali su mi rekli u SRS da nemaju ništa sa tim, a rekao sam im da nas ima ukupno petorica koji bi ratovali za Sadama protiv Amerikanaca, ali nije bio organizovan prevoz dobrovoljaca u Irak.

Pa mogli ste da odete na Glavnu autobusku stanicu i kupite karte do Bagdada!!

Ало, о чему ти пишеш ???

СРС да скупља и организује превоз напаљених клинаца
који би се играли рата негде у белом свету ????

Ало, о чему ти пишеш ???

СРС да скупља и организује превоз напаљених клинаца
који би се играли рата негде у белом свету ????

Nismo bili napaljeni klinci koji bi ratovali tek tako da se igramo rata. AMERIKANCI SU TAD BILI NAPALJENI KLINCI KOJI BI DA RATUJU. Zato smo hteli u Irak 2003. godine da ih ubijamo na tlu države Irak.

Синко,
најблаже могуће да ти кажем,
Не ради се то тако ....

Ако ти је до ратовања,
има тих приватних малих војски и овде по интернету,
чини ми се да је Блек Вотер објавио и конкурс у штампи,
постоји и Легија странаца ....

Ko hoće da im pomogne, nek ne drži mitinge, nego direktno nek ode u tu zemlju da ratuje za Libiju. Mene Libija ne zanima i više nisam radikal. Od govorenja nema vajde, zato i više nisam u radikalima i politici i ne pratim taj glupi rat u Libiji, al i dalje mi stoji članska karta SRS kući...vodim se kao član SRS, ali nisam više aktivan u politici kao nekad.

Pa zar Joška Broz nije naprednjački "kec iz rukava" za naredne izbore, koji ..... samo što nisu:mrgreen:

Sigurno će i sns da podrži gadafija sad kad bude popločavanje beograda stiroporom?
Srpska napredna stranka je javno osudila potez Vlade Srbije kojim se uvode sankcije Libiji. Takodje, srpski naprednjaci su ocjenili da je to nerazuman potez, buduci da nam je Libija vise puta bila dobar saveznik.
Inace, bez obzira sto ne volim SRS, drago mi je sto je skup odrzan.

Back