skulpture:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
m.v.:
Izvinite što upadam na ovaj erotični forum,ali samo želim da kažem da je čovek morao da vitla iz sve snage onim mačevima,kopljima...da ukroti konjića...Mislim,nije ni čudo!

Steta sto danasnji muskarci ne moraju da vitlaju iz sve snage tim macevima,kopljima... da ukrote konjica...

cellinisaltcellar1540446af.jpg

m.v.poto vidim da volis cellinija evo i od mene njegov slanik! :razz:

Vidim da je radjeno u nekoj zivotinjskoj kosti, ali ne znam sta bi moglo biti....da, vidim da je neka zivotinjka tipa laneta sto rece LePi, mozda neka ukosnica, ukrasna kopca ili sl?

ko pogodi sta je ovo ima od mene 5 bambija :lol:[/QUOTE]

Čini se da je u nekoj kosti radjen.Ne znam iz koje je ovo kulture,ne bih rekao da je iz indijske,preblag je nekako izraz lica,bez obzira što liči na kamasutra pozu,ali mi se čini kao neki falusni simbol,s tim što mu otfikariše vrh falusa.I dole i gore desno.
Koliko Bambija za ovo?

m.v.:
ko pogodi sta je ovo ima od mene 5 bambija :lol:

Čini se da je u nekoj kosti radjen.Ne znam iz koje je ovo kulture,ne bih rekao da je iz indijske,preblag je nekako izraz lica,bez obzira što liči na kamasutra pozu,ali mi se čini kao neki falusni simbol,s tim što mu otfikariše vrh falusa.I dole i gore desno.
Koliko Bambija za ovo?[/QUOTE]

m.v.odlican si kriticar,ali nisi pogodio.Za trud 2 bambija! malo li je :lol:

Zaboravio sam kako se zove ovaj drvodeljac,tj. skulptor,ali nagradno pitanje je čemu je ovo služilo.
Ko pogodi,dobije jedan Bambi,što sam dobio od Cicke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back