Šta bi tu tačno bilo vulgarno i ismevanje? Kaži srećo?Dobro.mamu svoju izvajaj kako tebe radja i postavi je na trg republike.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi tu tačno bilo vulgarno i ismevanje? Kaži srećo?Dobro.mamu svoju izvajaj kako tebe radja i postavi je na trg republike.
Već je objašnjeno. Niti se Bogorodica porodila kao na skulpturi niti se autor prema njoj odnosio sa poštovanjem.Šta je tačno vulgarno tu? Daj da i kod tebe vidimo gde je koren tvojih problema.
Pogledajte prilog 1579179
Kako bi se odnosio s poštovanjem? Da ju je prekrio carsavom? Ni Isus nije izgledao tako kako se prikazuje na statuama niti je prikivan kroz šake? Da li te to vređa?Već je objašnjeno. Niti se Bogorodica porodila kao na skulpturi niti se autor prema njoj odnosio sa poštovanjem.
Tako što ne bi napravio ovakvu skulpturuKako bi se odnosio s poštovanjem? Da ju je prekrio carsavom? Ni Isus nije izgledao tako kako se prikazuje na statuama niti je prikivan kroz šake? Da li te to vređa?
Ne znam sta ti hoces da kazes sa stutuom tvoje majke kako tebe radja.Šta bi tu tačno bilo vulgarno i ismevanje? Kaži srećo?
Druže, zapitaj se šta tebi tu smeta. Ozbiljno, potraži pomoć ako te ovo vređa.Tako što ne bi napravio ovakvu skulpturu
Vrijeđa me ismijavanje Bogorodice i pravljenje sugestivnih skulptura.Druže, zapitaj se šta tebi tu smeta. Ozbiljno, potraži pomoć ako te ovo vređa.
Kako je tačno Bogorodica ismejana time što je prikazana kako radja?Vrijeđa me ismijavanje Bogorodice i pravljenje sugestivnih skulptura.
Mani se naslova. Da li te vređa ova skulptura i zašto tačno?Naravno da ima,recimo pristojno ponasanje bez ikakvih verskih uvreda i postovanje verskih osecasnja sagovornika.
Naravno,uopste ne smetaju nikakva verska pitanja ali uz zapazivanje elementarne pristojnosti bez ikakvog suvisnog vulgarizma sto definitivno fali ovoj temi,bar sto se naslova tice !!!
A provali noge."Skulptura Djevice Marije raširenih nogu u trudovima kako rađa Isusa postavljena je u katedrali u Linzu. No, većini posjetitelja nije se svidjela te joj je netko u međuvremenu odrubio glavu."
Pogledajte prilog 1578567
https://www.facebook.com/share/v/VEd5hRBiUVnBxPny/
-----------
Nastrano ili se može pravdati kao umjetnost?
Zato što nije prikladno prikazivati golotinju najsvetije žene u istoriji niti bi ona sama ikad htjela da se to radi.Kako je tačno Bogorodica ismejana time što je prikazana kako radja?
Istina, sve majke radjaju, ali ne postoji evidencija da je neko u svojij kuci drzao sliku svoje majke koja je prikazana tokom porodjaja.Zato što nije prikladno prikazivati golotinju najsvetije žene u istoriji niti bi ona sama ikad htjela da se to radi.
Ne mogu,naslov mi prvo pada na oci...Mani se naslova.
Rekao sam i dopreciziram - poruke teme i same staue je zaista nepristojna i prevazilazi intimnu zonu samog poradjaja,dakle bilo kog porodjaj a nrocito kada je rec o zemaljskom telu naseg Gospoda.Da li te vređa ova skulptura i zašto tačno?
Ko to kaze? Bog?Zato što nije prikladno prikazivati golotinju najsvetije žene u istoriji niti bi ona sama ikad htjela da se to radi.
Da li je ok prikazati bilo koju skulpturu gole zene? Sliku, umetničko delo? Ili muškarca?Ne mogu,naslov mi prvo pada na oci...
Rekao sam i dopreciziram - poruke teme i same staue je zaista nepristojna i prevazilazi intimnu zonu samog poradjaja,dakle bilo kog porodjaj a nrocito kada je rec o zemaljskom telu naseg Gospoda.
Njegovo zemaljsko telo je rodila zena koju je izabrao sam Bog i ona je po tom osnovu ekskluzivno blazena izmedju svih zena stoga je jasno da se ovom skulpturom izmedju ostalog direktno narusava njena licna a i intima samog cina radjanja.
A zasto ?
Pa zato sto porodjaj trudnice je za uzi krug ljudi a nikako ne za citavu javnost,sve sto se dogadja u tom procesu jeste prirodno ali nije shou za oci te javnosti !!!
U tom smislu svaki umatnicki prikaz Marije u toku porodjaja jeste nepristojan cin nelegitimnog eksponiranja zenske intime kojeg pre svega vernici trebaju osuditi !!!
Ne,nije ok jer je to ljudska intima koja se treba postovati.Da li je ok prikazati bilo koju skulpturu gole zene? Sliku, umetničko delo? Ili muškarca?
Šta je tačno nepristojno u ljudskim polnim organima?Ne,nije ok jer je to ljudska intima koja se treba postovati.
Da znaš njen život znao bi.Ko to kaze? Bog?
Nakon pada u greh covek je stekao potrebu da sakriva svoju golotinju i Bog je to cak i oficijalizirao -prvicno je sam kreirao prvu modnu kreaciju biljnim poreklom dok se kasnije otkrivanje golotinje cak i otvoreno branilo i to jasno vodimo kroz Pisma.Šta je tačno nepristojno u ljudskim polnim organima?
Kakve sad veze ima njen zivot sa predmetnim pitanjem ?Da znaš njen život znao bi.
Pa ima jer se iz njenog života vidi da ona sigurno ne bi željela da je neko predstavi na ovakav način kako je učinjeno u ovoj skulpturi.Kakve sad veze ima njen zivot sa predmetnim pitanjem ?
A jel bi to htela bilo koja hriscanka ?Pa ima jer se iz njenog života vidi da ona sigurno ne bi željela da je neko predstavi na ovakav način kako je učinjeno u ovoj skulpturi.
Ne.A jel bi to htela bilo koja hriscanka ?
Eto vidis da ne stoji ono sto si tvrdio.
Šta ne stoji?Eto vidis da ne stoji ono sto si tvrdio.