Skulptura Djevice Marije raširenih nogu

Naravno da ima,recimo pristojno ponasanje bez ikakvih verskih uvreda i postovanje verskih osecasnja sagovornika.
Naravno,uopste ne smetaju nikakva verska pitanja ali uz zapazivanje elementarne pristojnosti bez ikakvog suvisnog vulgarizma sto definitivno fali ovoj temi,bar sto se naslova tice !!!
Mani se naslova. Da li te vređa ova skulptura i zašto tačno?

Zato što nije prikladno prikazivati golotinju najsvetije žene u istoriji niti bi ona sama ikad htjela da se to radi.
Istina, sve majke radjaju, ali ne postoji evidencija da je neko u svojij kuci drzao sliku svoje majke koja je prikazana tokom porodjaja.
Zamisli udjes u stan kod drugara i slika na zidu zena gola poradja se.I mrtav ladan kaze to he moja majka.
Ne ludara.Ad.

Mani se naslova.
Ne mogu,naslov mi prvo pada na oci...
Da li te vređa ova skulptura i zašto tačno?
Rekao sam i dopreciziram - poruke teme i same staue je zaista nepristojna i prevazilazi intimnu zonu samog poradjaja,dakle bilo kog porodjaj a nrocito kada je rec o zemaljskom telu naseg Gospoda.
Njegovo zemaljsko telo je rodila zena koju je izabrao sam Bog i ona je po tom osnovu ekskluzivno blazena izmedju svih zena stoga je jasno da se ovom skulpturom izmedju ostalog direktno narusava njena licna a i intima samog cina radjanja.
A zasto ?
Pa zato sto porodjaj trudnice je za uzi krug ljudi a nikako ne za citavu javnost,sve sto se dogadja u tom procesu jeste prirodno ali nije shou za oci te javnosti !!!
U tom smislu svaki umatnicki prikaz Marije u toku porodjaja jeste nepristojan cin nelegitimnog eksponiranja zenske intime kojeg pre svega vernici trebaju osuditi !!!

Ne mogu,naslov mi prvo pada na oci...

Rekao sam i dopreciziram - poruke teme i same staue je zaista nepristojna i prevazilazi intimnu zonu samog poradjaja,dakle bilo kog porodjaj a nrocito kada je rec o zemaljskom telu naseg Gospoda.
Njegovo zemaljsko telo je rodila zena koju je izabrao sam Bog i ona je po tom osnovu ekskluzivno blazena izmedju svih zena stoga je jasno da se ovom skulpturom izmedju ostalog direktno narusava njena licna a i intima samog cina radjanja.
A zasto ?
Pa zato sto porodjaj trudnice je za uzi krug ljudi a nikako ne za citavu javnost,sve sto se dogadja u tom procesu jeste prirodno ali nije shou za oci te javnosti !!!
U tom smislu svaki umatnicki prikaz Marije u toku porodjaja jeste nepristojan cin nelegitimnog eksponiranja zenske intime kojeg pre svega vernici trebaju osuditi !!!
Da li je ok prikazati bilo koju skulpturu gole zene? Sliku, umetničko delo? Ili muškarca?

Šta je tačno nepristojno u ljudskim polnim organima?
Nakon pada u greh covek je stekao potrebu da sakriva svoju golotinju i Bog je to cak i oficijalizirao -prvicno je sam kreirao prvu modnu kreaciju biljnim poreklom dok se kasnije otkrivanje golotinje cak i otvoreno branilo i to jasno vodimo kroz Pisma.
Dakle Bog je bio Taj koji je zabranio otkrivanje golotinje a vernici imaju obavezu da to postuju.

Back