Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mićanović mi je omiljeni, pa ne mogu biti baš objektivna, ali mislim da je sjajan! Ofelija je tuga i jad, a kraljica u tangama...ma kakve veze imaju Šekspir i tange?!
meni se ne dopada. ne smeta mi toliko sto je modernizovana vec nacin i mera do koje je modernizovana. mislim da su preterali, pogotovo onaj zenski deo u tangama je sasvim nepotreban. a ni gluma ne moze bas da im se pohvali. inace je i sama postavka pomalo 'skromna'.
ne znam zasto su ljudi odusevljeni ovom predstavom.
Nemam nista protiv modernizovanja. Setimo se korporacijskog Hamleta koga je na filmu tumacio Itan Houk. Cak me malo i podseca na Micanovica
Inace, do ove predstave ( tj. do juce ) nisam imao pojma koliko je Lecic dobar glumac.
Inace imam jednu nejasnocu u vezi kraja predstave - sta znaci ono kada cini mi se Lecic koristi protivpozarni apara pri kraju predstave?
u zvrsnoj sceni sa protivpozarnim aparato nema ama bas nista da se razume posto je to jos jedna od estravagantnih momenata koje su ubacili u pretstavu.Drago mi je sto postoje osobe kojima se ne svidja Hamlet u jdp-u posto ga oko mene svi hvale a ni oni nemaju pojma zbog cega...Koliko god glumac da je dobar(a jeste)ne bi popravio utisak o ovoj gnusnoj pretstavi. :-(