skrnavljenje sekspirovog Hamleta u jdp-u

ofelija:
ma pretstava je katastrofalna.sta bi ljudi sve ucinili radi modernizacije.katastrofa....

meni se ne dopada. ne smeta mi toliko sto je modernizovana vec nacin i mera do koje je modernizovana. mislim da su preterali, pogotovo onaj zenski deo u tangama je sasvim nepotreban. a ni gluma ne moze bas da im se pohvali. inace je i sama postavka pomalo 'skromna'.

ne znam zasto su ljudi odusevljeni ovom predstavom.

Nemam nista protiv modernizovanja. Setimo se korporacijskog Hamleta koga je na filmu tumacio Itan Houk. Cak me malo i podseca na Micanovica :)
Inace, do ove predstave ( tj. do juce ) nisam imao pojma koliko je Lecic dobar glumac.
Inace imam jednu nejasnocu u vezi kraja predstave - sta znaci ono kada cini mi se Lecic koristi protivpozarni apara pri kraju predstave?

u zvrsnoj sceni sa protivpozarnim aparato nema ama bas nista da se razume posto je to jos jedna od estravagantnih momenata koje su ubacili u pretstavu.Drago mi je sto postoje osobe kojima se ne svidja Hamlet u jdp-u posto ga oko mene svi hvale a ni oni nemaju pojma zbog cega...Koliko god glumac da je dobar(a jeste)ne bi popravio utisak o ovoj gnusnoj pretstavi. :-(

Back