- Poruka
- 176.649
Skrnave pravoslavlje i slave svastiku; Evo kako studenti Politehničke akademije prave blokade
tudent Politehničke akademije u Beogradu poslao je profesorima mejl sa upozorenjem šta se dešava u ovoj ustanovi u toku studentskih blokada.
Izvor: Mediji

Printskrin
U mejlu se student buni i izrazava zabrinutost zbog ovakvog ponasanja, a fotografije koje je poslao se deli u vocap grupi među studentima, u kojima, kako kaže, se vidi kako studenti skrnave, crtaju i promovišu svastike.
"Neki od vas su mi predavali i imao sam divna iskustva, a neki tek treba da drže nastavu iz predmeta u drugom semestru druge i cele treće godine, pa vam se izvinjavam na uznemiravanju, ali pošto je mene sadržaj koji vam šaljem, mnogo uznemirio i pogodio, nadam se da ćete imati neki komentar", navodi se u pismu studenta profesorima.
Dalje navodi da su fotografije koje je poslao preuzete iz Vocap grupe za blokadu, s namerom da pokaže kako se u ovoj ustanovi "skrnavi pravoslavlje, prave maskenbal i tarot večeri, crtaju i promovišu svastike".
U mejlu se nalazi i video na kojem je zabeleženo kako se studenti šišaju, tačnije kako se od frizure pravi svastika na glavi.
https://www.b92.net/info/politika/1...hnicke-akademije-prave-blokade-fotovideo/vest
Sta je bre ovo jesu ovi studenti normalni?
Zasto se ovi studenti sisaju na nacisticke simbole?