Skrivena ruka

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

hm337

Elita
Poruka
22.076
Oktobra 2008 se na forumu Above top secret pojavio insajder iz elite koji je odgovarao na pitanja forumaša...deluje mi da je autentičan izvor...
govorio je da elita krvnih linija koju pominju teorije zavere je samo manje važni instrument koji oni koriste...
objasnio je da su oni na vrhu piramide moći u stvari grupna duša Lucifera koja je tu po dogovoru da iskušava ljude zlom...oni nas sve vole ali im je posao da u ovoj igri koja se zove život na Zemlji unose zlo..to rade da bi mogli da se vrate na denzitet kome pripadaju...

da ne dužim...koga interesuje evo transkripta razgovora na srpskom...
https://www.ivantic.info/Dejvid Ajk i zavere/Skrivena_ruka.pdf

Oktobra 2008 se na forumu Above top secret pojavio insajder iz elite koji je odgovarao na pitanja forumaša...deluje mi da je autentičan izvor...
govorio je da elita krvnih linija koju pominju teorije zavere je samo manje važni instrument koji oni koriste...
objasnio je da su oni na vrhu piramide moći u stvari grupna duša Lucifera koja je tu po dogovoru da iskušava ljude zlom...oni nas sve vole ali im je posao da u ovoj igri koja se zove život na Zemlji unose zlo..to rade da bi mogli da se vrate na denzitet kome pripadaju...

da ne dužim...koga interesuje evo transkripta razgovora na srpskom...
https://www.ivantic.info/Dejvid Ajk i zavere/Skrivena_ruka.pdf
Iracionalno. Zemlja je prilično materijalna, a Lucifer postoji samo u jednoj religiji….
U principu Hrišćanstvo je psiho trip i generator psihoze, pogotovo Otkrovenje...

Ne pre nego, naprave da slepi progledaju i gluvi pročuju….
to je samo pitanje vremena i dobre volje...to očekujem u narednih desetak godina...Neuralink pravi interfejs između mozga i kompjutera...kad dovedeš vizuelni i akustični signal do mozga onda je samo stvar treninga da mozak nauči da koristi te signale...video igrica koja će izgledati prilično materjalna je dosta dalje u budućnosti jer treba za vreme igranja isključiti postojeće senzore i aktuatore i uvesti paralelni sistem senzora i aktuatora...

to je samo pitanje vremena i dobre volje...to očekujem u narednih desetak godina...Neuralink pravi interfejs između mozga i kompjutera...kad dovedeš vizuelni i akustični signal do mozga onda je samo stvar treninga da mozak nauči da koristi te signale...video igrica koja će izgledati prilično materjalna je dosta dalje u budućnosti jer treba za vreme igranja isključiti postojeće senzore i aktuatore i uvesti paralelni sistem senzora i aktuatora...
Ok. No ne verujem da postoji organizovana zavera, nego neka sila preko astrala vodi trendove. Ne verujem da ima ikakve veze sa ljudima...
Dakle, možeš to zvati i slučajnošću, novim saznanjima, promenom opšte društvenog shvatanja i mišljenja. Ne znam.

Ok. No ne verujem da postoji organizovana zavera, nego neka sila preko astrala vodi trendove. Ne verujem da ima ikakve veze sa ljudima...
Dakle, možeš to zvati i slučajnošću, novim saznanjima, promenom opšte društvenog shvatanja i mišljenja. Ne znam.
ja verujem da je zlo kontrolisano i dozirano sa vrha baš kako ovaj insajder tvrdi i da služi da bi igri dodalo element iskušavanja radi ubrzanja razvoja čoveka

ja verujem da je zlo kontrolisano i dozirano sa vrha baš kako ovaj insajder tvrdi i da služi da bi igri dodalo element iskušavanja radi ubrzanja razvoja čoveka
ti si zapeo na 1. pitanju zasto zlo postoji, i onda mu trazis neku svrhu, ali sekte kazu, da kada mu nadjes - bice unisteno! sta onda, razvoj coveka se okoncava?

nece biti tako. jel ti smeta zlo? ti gledaj da ti budes dobar, pusti zlo i njegovu svrhu.

inace za link htedoh da ti odgovorim: buduci da smo svedoci kako se religije, posebno hriscanstvo polako derogiraju, neki vec kazu da zivimo u posthriscanskom drustvu, 'luminati bi da zauzmu duhovni vakuum, njuejdzeri su samo privremeno usli u taj vakuum... i onda smisljeno izlaze u javnost i samoreklamiraju se, lazuci mozda samo minimalno za neuke, ali ko zna zna da lazu maksimalno, pomesali su neka saznanja sa lazima

izbaci neke delove teksta da ne citam/o sve, ako bi komentar, ali ako neces jer nece biti pozitivan kao i za ono gnosticko jev. onda nemoj, to je to, ocrnjeni su oni sasvim propisno vec danas, i napoleon i ostali

Poslednja izmena:

Back