Skriboman Vuk Drašković za kraj karijere plasirao anti-srpski roman "Monah Hokaj"

Вук је одавно у водама антиСрпства, и то је дебело заглибио, тако да га узалуд сад браниш.
Koje je interes da ga branim? Zašto bi ga iko branio ili napadao.Treba samo utvrditi iznosi li istine ili ne...i shodno tome donijeti zakljucke o njemu.Ako je iznijeo istinu koja možda boli to onda nije antisrbstvo već naprotiv....to je put ka iskupljenju.

Kada se oko 100.000 Srba sa područja ondašnje Austrougarske pokrenulo prema Donbasu, nema doduše tada ukrajinske države ali ima ljude koji govore dva srodna jezika. Ali ne istovetna. Srbima u toj Novoj Srbiji po mentalitetu su bili bliži Ukrajinci nego Rusi da to nisu ni znali. Veoma su se lako povezali sa kozačkim atamanima a doći će u oružani sukob sa ruskom generalima kada će biti i sahranjena Nova Srbija.
ovo je istina, Ukrajinci su istovetni Šumadincima/ Krajišnicima...

uopšte nije NE-NACIONALNA već je VRLO NACIONALNA!
i zna se i KOJE NACIJE JE TO MAFIJA!

Тачно, али и те шизофрене кошерије ће бити жртвоване од стране ''Америке'', кад технологија и шпијунирање пређу на аутоматику...

Можда је добро што они верују да ''неће'' то Амери њима...

И то ће највише да плате, јер се све враћа и плаћа...

Могло се тамо паметно и добросуседно разићи, јер си имо тамо само дна народа, и то нормална, која су преживела Голготу Гвоздене завесе која им је ''објаснила'' Интернационализам - КРАЈЊОМ БЕДОМ И ПОНИЖЕЊЕМ...

Ми смо овде имали несрећу да нас Запад пуни парама, технологијом и индустријом, а пушта црвену идеологију да поткопава здрав разум и МЕЂУСОБНЕ интересе
Bold je samo djelomično točan jer smo uvjek dobijali izlazne modele tehnologije ali i to je bilo puno više nego je drug Staljin davao samoupravljačima u Čehoslovackoj....da komunisti su napravili nesagledivu štetu preslagivanjem teritorija,progonima i naseljavanjem....ali gdje zdrav razum vlada zrno razdora mema šansu.

Koje je interes da ga branim? Zašto bi ga iko branio ili napadao.Treba samo utvrditi iznosi li istine ili ne...i shodno tome donijeti zakljucke o njemu.Ako je iznijeo istinu koja možda boli to onda nije antisrbstvo već naprotiv....to je put ka iskupljenju.
Не кажем да га ти браниш из неког интереса, већ зато што си насео на његове лажи.

Ја ти рекох, проучи. Убијала је и нас Србе, четнике, али много мање јер четници у принципу, сем Каваје, никада нису вршили терористичке акте против Југославије.
Док усташе јесу. Убијали амбасадоре, нападали представнике, планирали атентате.
Зато их УДБА таманила само тако. Па и Макса Лубурића су убили удбаши, расцветали му главу.

Па вам после не ваља УДБА, ваљда је боље ово што сада имамо, службу коју воде западни шпијуни. :roll:
Реално, све живо и квалитетно је удба побила међу државотворним носиоцима СХС... Хрвати су страдали мање од комуниста од нас, само зато што их је било мање и што су имали папу да их откупи...

Не би требо да се хвалиш тим злочинима Тита над недужним Хрватима, јер су побили углавном Цивиле и најбоље Хрвате, по Блајбургу, Кочевју и осталим црвеним масс гробницама... То што је наватано пар лудака у Аргентини, само показује да је олошу дато да побегне, а обичну Хрватску рају изгеноцидисали уместо откупљених злочинаца беспотребно... И не браним усташе, али убијање ЦРО цивила ничим комуњаре не могу да оправдају, још се хвале тиме као ''србском осветом'' за Јасеновац... :roll:

Ne poredi Sremski front sa Blajburgom

Sram te bilo
У Блајбургу су убијани ненаоружани заробљеници, цивили, жене и деца исто, ал у мањем броју хиљада, ко Срби у Јасеновцу од стране Степинца и Павелића...

Мало је ту заиста била материјала за погубљење јер су главне устгаше утекле у Аргентину, а да не причамо што је све било без суда, по кратком поступку и зверски...

Значи тотално антицивилизацијски и лудачки, немамо ми Срба шта томе да се радујемо или ситимо ''осветом'', кад смо у суседном Кочевју, још горе прошли него Хрвати у Блајбургу...

У Блајбургу су убијани ненаоружани заробљеници,
Убијане су усташе, крвници и убице српског народа.
Нек ми Бог опрости, али ја не жалим за таквима.

Ju, nemoguce.

1299386_10-01.jpg

А колико је цивила, жена и деце убијено са све усташама ђутуре, можеш ли нам и то рећи?

Dule...naj se ljutiti ali ti samo kupiš što ti paše...kako iz komunističkih spisa koja su pomno odabrana i po njihovim naputcima oblikovali povijesti a koja nemaju utemeljenje u stvarnim događanjima jer su ih pisali apologeti komunizma i sa druge prosrpske strane i njohovih apologeta koji promoviraju samo ono što je časno,junački i u takozvanom interesu Srpskog naroda ( a u biti je to interes samo užeg kruga onih koji su je tako napisali i ne žele da misliš kako bi trebalo već kako oni misle da trebaš ) nije povjest crna i bijela...već isprepletena sa obe nijanse u različitim tonovima.

Poslednja izmena:
А колико је цивила, жена и деце убијено са све усташама ђутуре, можеш ли нам и то рећи?
Cijela ratna povijest na završetku drugog sv rata i u njegovom poraću je crna mrlja onih koji su dozvolili te zločine....nije tema pa da ne spamamo....Dule može misliti i sam a ne što apologeti tog doba žele da Dule misli.

У Блајбургу су убијани ненаоружани заробљеници, цивили, жене и деца исто, ал у мањем броју хиљада, ко Срби у Јасеновцу од стране Степинца и Павелића...

Мало је ту заиста била материјала за погубљење јер су главне устгаше утекле у Аргентину, а да не причамо што је све било без суда, по кратком поступку и зверски...

Значи тотално антицивилизацијски и лудачки, немамо ми Срба шта томе да се радујемо или ситимо ''осветом'', кад смо у суседном Кочевју, још горе прошли него Хрвати у Блајбургу...

U Blajburgu nisu ubijene ni žene ni deca ni nenaoružani civili
Ubijen je šljam koji je pobio stotine hiljada ljudi

Englezi su ih predali Jugoslovenskoj Armiji i super su prošli šta su zaslužili

I ne se ti i ne kaljaj ime zilot agramski uposleniče

Најопсежнију анализу извора надуваних бројева је дао британски историчар Д. Б. Макдоналд:

,,Насупрот Јасеновцу, најнепристраснији историчари своде број мртвих на доста мањи број, сугеришући да Блајбург ни на који начин није значајан као што је највећи логор смрти у Југославији ... Џаспер Ридли покушава да нађе прецизније бројеве, мада нема сигурног начина да се дође до тога ... Од ових, он је приметио да су Савезници пристали да предају 23.000 партизанима између 24 и 29. маја - мешавину Словенаца, Срба и Хрвата. Извештаји из тога доба, према Ридлију, показују да свих 23.000 није побијено."

https://sr.wikipedia.org/sr/Случај_Блајбург

Дакле, надувана прича, хрватска пропаганда, још једно измишљање ,,геноцида" где су их ,,зли Срби" овог пута у партизанским униформама побили. ;)

U Blajburgu nisu ubijene ni žene ni deca ni nenaoružani civili
Ubijen je šljam koji je pobio stotine hiljada ljudi

Englezi su ih predali Jugoslovenskoj Armiji i super su prošli šta su zaslužili

I ne se ti i ne kaljaj ime zilot agramski uposleniče
Зашто се плашиш да провериш своју пропагандну тврдњу о ''неубијеним цивилима Хрватским'' у Блајбургу?

Шта би тек ботовала да те питам за Србско Кочевје у СЛО, у коме је Више Срба погинуло него Хрвата у Блајбургу?

Најопсежнију анализу извора надуваних бројева је дао британски историчар Д. Б. Макдоналд:

,,Насупрот Јасеновцу, најнепристраснији историчари своде број мртвих на доста мањи број, сугеришући да Блајбург ни на који начин није значајан као што је највећи логор смрти у Југославији ... Џаспер Ридли покушава да нађе прецизније бројеве, мада нема сигурног начина да се дође до тога ... Од ових, он је приметио да су Савезници пристали да предају 23.000 партизанима између 24 и 29. маја - мешавину Словенаца, Срба и Хрвата. Извештаји из тога доба, према Ридлију, показују да свих 23.000 није побијено."

https://sr.wikipedia.org/sr/Случај_Блајбург

Дакле, надувана прича, хрватска пропаганда, још једно измишљање ,,геноцида" где су их ,,зли Срби" овог пута у партизанским униформама побили. ;)
У Блајбургу су убице били комунисти, а не Срби, ту једино претерују...

Остало је вероватно тачно кад пропаганда отпадне са линка

Не би требо да се хвалиш тим злочинима Тита над недужним Хрватима, јер су побили углавном Цивиле и најбоље Хрвате,
Јел и Макс Лубурић био ,,недужни Хрват" и ,,најбољи Хрват" пошто су му удбаши расцветали главу??

Једина пропаганда долази са хрватске стране кад говоре о хиљадама жртава.
Измислили су чак и дан сећања на ,,крижни пут" само да забашуре и релативизују оно што су радили по Јасеновцу.

Poslednja izmena:
Зашто се плашиш да провериш своју пропагандну тврдњу о ''неубијеним цивилима Хрватским'' у Блајбургу?

Шта би тек ботовала да те питам за Србско Кочевје у СЛО, у коме је Више Срба погинуло него Хрвата у Блајбургу?

Ti naši nesretnici zavedeni propagandom su uvučeni u zamku

Što se tiče Hrvata, zabole me ...nisu ni oni patili za kompletnom porodicom strica moga deda kada su je palili u kući od dece , trudne žene do babe I dede
Jer došli su da oslobađaju moju zemlju od nas gde nikad Hrvat živeo nije pre

Ali i dalje tvrdim žene i decu nisu ubijali nigde, čak ni među onih 400 streljanih u Srebrenici

Cijela ratna povijest na završetku drugog sv rata i u njegovom poraću je crna mrlja onih koji su dozvolili te zločine....nije tema pa da ne spamamo....Dule može misliti i sam a ne što apologeti tog doba žele da Dule misli.

Koji je zločin dozvoljen?

Da se strelja ološ koji je nekome pobio celu porodicu?

Dobro su Hrvati prošli šta su uradili .

Ti pojma nemaš

Bila je to Jugoslovenska Armija u kojoj su mobilisani Srbi

I Hrvati su im bili mnogo mnogo dužni

Nekad je postojala odmazda, koja je značila zadovoljenje pravde

Zbog straha od odmazde Srpske vojske 1918 Bugari kapitulirali pod uslovom da Srbi ne ulaze u Bugarsku

Znači ljudi šta su zaslužili, pošteno

Back