de.omnibus.dubitandum
Veoma poznat
- Poruka
- 10.010
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Правиш дебилна поређења.Ja sam ti lepo nacrtao malopre sa Gizom i piramidama iako starih egipcana vise nema. Sutra da preimenuju taj deo ili celu drzavu u nesto deseto, to ce uvek da bude Egypt tj. Egyptian.
Ne moze Aleksandar The Great da bude Makedonski a da nije Grcki.
Litmus papir kolega, Kosovo je litmus papir.
Правиш дебилна поређења.
Ако део Египта заузму људи који нису Египћани и Египат тим људима подари аутономију, то је готова ствар. Питање времена.
Predpostavljam da trazis putokaz za Tursku jer vidim nisi upoznat sa pismom i tekstom povelje Bana Kulina, kao ni njegovih rodnih veza.
...што је Византија била и остала.Uvek ce to biti i ostati Egypt kao...
Bjaaaaži, ljakse!
.... e zato, onaj putokaz sa slike 
Ljakse - seljak ... da, i ?
Ako ti se cukun predak rodio u Istanbulu, a njegovi u Kostantinopolju, bicu seljak.
U protivnom bices i ostaces papak.
Sad da cujem kako pocinje povelja Kulina Bana, turcine.... e zato, onaj putokaz sa slike
![]()
...што је Византија била и остала.
Najčistija sorta...

Ja da sam na tvom mestu pre bi K odseko nego pricao srpski dok turski nebi naucio.
Zato kolega ili turski da ucis ili se seti pocetka povelje svaki put kad krenes da mi pises repliku.![]()
Seljačka ti priča skroz...

Znam kolega, evo mi seljaci upravo recitujemo u sebi povelju uz domace vino i prsutu.
Daj pricaj kako je kod vas na asfaltu.![]()
Ja se vas seljaka gnušam. Sorry.

Vidi sad, ja nisam strucan da ti lecim komplekse, za to ces morati da se obratis jednom od kolega ovde, on moze da ti uspostavi dijagnozu.
Ja u drugu ruku planiram da se penzionisem kao čoban, a do tada cu morati da trpim svakakve dusevne bolesnike kako na asfaltu tako i na forumu. Yebiga, takvo vreme doslo.
Æ sto ste se odrekli sljive i loze, nego jel haram da srolate nesto pa da se i ti malo opustis, veoma si mi napet nesto.![]()
MARIJA ZAHAROVA REAGOVALA NA SKATOV INTERVJU KURIRU: Amerika prvo da se izvini zbog bombardovanja i plati odštetu, pa onda nek se okrene budućnostiАмбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији Кајл Скот написао је данас на Твитеру да је „статус кво” на Балкану неодржив, и поручио да „сви губе због застоја у преговорима”, делимично парафразирајући говор заменика помоћника америчког државног секретара Метјуа Палмера, одржан 12. јуна у Приштини.
„Сви губе због застоја у преговорима. Они који верују да ће доћи бољи услови у којима ће испреговарати повољнији споразум морају знати да бољег тренутка од овог нема”, написао је амерички амбасадор на свом твитер профилу.
http://www.politika.rs/scc/clanak/432007/Skot-Status-kvo-na-Balkanu-nije-odrziv
У преводу, браћо Срби, Америка остаје водећи геопол играч. Замрзнути конфликт није привремено решење док не пукне долар, већ дуготрајни пут у амбис.

Ne brini ti za mene i za halal i haram ali sa seljoberima ne da ne raspravljam, nego uopšte nemam kontakta..

Znam covece, ti si ipak izTuzle.
Æ kad bude vreme za kurban bar znas kome da se javis
Pogledajte prilog 593033
![]()

E yebiga sad, ne pricas turski, ne koljes kurban, znas povelju Kulina Bana, cuo si za Selimovica i njegovu spiku, znas onu stvar, izgubljeni u vremenu i prostoru.
Yebeno, moram ti priznati, nije ni tebi lako.
Zezam se ja malo, bosanci su meni top, izjasnjavali se oni Srbi ili Turci.
Obidjes svet par puta uzduz i popreko, negledas se covekolikih bica i pozelis čoban da budes. Sta ti je zivot.
![]()
Svako je u poziciji da čeka.Pare nisu najvažnija stvar na svetu.Албанци су преко 75 година већина на Косову. Господин амбасадор само указује на ту чињениџу. Нема уцена. Њему се не жури. Он је у позицији да седи скрштених руку, Србија није.
Нису. Од пара се само...живи. Ситница.Svako je u poziciji da čeka.Pare nisu najvažnija stvar na svetu.
Нису. Од пара се само...живи. Ситница.