Draga,
zena koja voli, ali koja zaista voli svog muskarca moze osetiti prevaru! Ja sam izgubila svog decka, nije me voleo... ja njega jesam... I tacno sam znala kada je bio sa drugom, a posle sam i saznala od nekih drugarica. Trazio je izgovore, ja sam ih kao prihvatala, a znala sam istinu... I sada bih opet bila sa njim, iako znam da me je varao... Ali necu... Necu sebe povredjivati. Svi varaju, svi muskarci, a mi im mozemo oprostiti ili ne... Sada smo stranci, ne javljamo se jedno drugom... Njemu je lako... nije me voleo... Ja sam sada povredjena i tuzna, a opet mi nedostaje. Pokusavam da ga mrzim, ali ne ide. I sve bih dala da ga imam zauvek, makar me varao svaki dan, sve bih dala da me voli! "da li znas kako vredja prazna postelja..."... Ako ga volis, ali zaista volis, opusti se, oprosti mu i nemoj misliti o tome!
Najgore je sto danas svako svakog vara. To kao da je postala svakodnevnica, nacin zivota, izgubljene su prave vrednosti, svima je dosadno da budu sa jednim bicem samo, i varaju se unedogled, umesto da sa onim koje vole stalno upotpunjavaju vreme, isprobavaju nove neistrazene stvari, nova mesta, nove poze, da jedni drugog iznenadjuju prijatno, a samim tim i ne bi dolazili u situaciju da pozele nekog drugog. Prava ljubav se razvija, a ona moze sve, uciniti da bukne strast, uciniti voljenu osobu najprivlacnijom, moze zaista sve!
Danas se retko vezuju ljudi zato sto se vole i zele, nego vise zbog toga sto su dosli u neke godine, ili da iskoriste nekog, ili da ispune kao neke norme zvane bracna zajednica! Kao nisi u braku onda si * s h i t* i niko ne misli o tebi lepo, kao da ti nesto fali. Ljudi se razvode bas zato sto se vezuju u brak zbog pogresnih stvari, a ne iz ljubavi. Kazu ljubav prodje?! Ne prava ljubav ne prodje, ona opstaje u svim burama i olujama!
Ali ja odoh predaleko!
Sve u svemu, budi srecna sto te voli i sto ce biti tvoj! I uzivaj u svakom provedenom trenutku sa njim, ako ga zaista volis! :wink: