Evo jedne vodolije koja se u horoskop uopste ne razume al' 'ajde, mozda se neko prepozna.
U mojim vezama mahom nema sredine i to ne iz razloga neke specificnosti vec zato sto mi ni najmanje ne smeta da budem sama. Sa druge strane kada se zaljubim mahom ne vidim na oci, to obicno bude neka znacajna veza pa sam raskid ume dosta dugo da pece. A kad nesto pece retko covek pozuri u susret tako opasnoj stvari ponovo. Uvek je bilo previse drugova, poznanika, prijatelja za kafu i pricu ali neretko je nama u glavi neko deseti...i to godinama. Kada se posvadjam, uvredim ili kada me neko povredi, umem da izvucem odnos iz korena do poslednje zile. Kada prestanem da volim moram da odem odmah i sve te osobine me svrstavaju u ljude koji imaju potencijalnu sansu da se razvode kasnije u zivotu. Otrcano zvuci - mrzim kompromise, ne mrzim ih samo mislim da nisam sposobna za njih negde iznutra. Uz to nemam neku snaznu potrebu za muskarcima, obicno je taj jedan jedini u pitanju i bas niko vise. Potpuno razumem zene koje po smrti supruga vise nisu okrznule pogledom ni jednog muskarca, osim ako mi se gadno ne promeni karakter sigurna sam da bih postupila slicno. Rasejana sam i radoznala za masu stvari tako da me flert i neki idimidodjimi odnos sputava i iskreno opterecuje. Znam kako izgleda kada je nesto savrseno (savrseno za mene, naravno) i ne mogu u dusi da pristanem na manje od toga. Eto, oduzila malo