Skorpije i vodolije

Iskanderg

Zainteresovan član
Poruka
420
Negde sam procitao da su skorpije i vodolije horoskopski znaci koji najcesce u zivotu ostaju sami bez partnera ili neudate/neozenjeni. Zanima me vase misljenje. Da li ima takvih ovde da podele iskustva i ako ima zasto je to tako?

Ја имам и од шкорпије и од водолије. Та два су у мени укаљена. :)

Заиста сам тежак као уранијум према људима који ми ништа не значе или их чак не волим. Наспрам тога, за драгу и породицу чиним све, па ми породични живот не гине. ;)

Ja sam podznak škorpija i činjenica je da sam teška ko crna zemlja u vezama . Kad mi majka reče ' Bože, kakav li će to morati muškarac da bude da tebe trpi'.
Mada mislim da nije kriva škorpija koliko činjenica da sam hirovito , preemotivno razmaženo jedinče.

Hu majku mu, kako se izreklamiram, to nigde nema.

Dovoljno dobar odgovor za mene, ali ne i prethodni odgovori za temu.
I gde li su te skorpije i vodolije da napisu svoja iskustva, posto znam da je dzordz "nit' jedno, nit' drugo".:think:

Evo jedne vodolije koja se u horoskop uopste ne razume al' 'ajde, mozda se neko prepozna.
U mojim vezama mahom nema sredine i to ne iz razloga neke specificnosti vec zato sto mi ni najmanje ne smeta da budem sama. Sa druge strane kada se zaljubim mahom ne vidim na oci, to obicno bude neka znacajna veza pa sam raskid ume dosta dugo da pece. A kad nesto pece retko covek pozuri u susret tako opasnoj stvari ponovo. Uvek je bilo previse drugova, poznanika, prijatelja za kafu i pricu ali neretko je nama u glavi neko deseti...i to godinama. Kada se posvadjam, uvredim ili kada me neko povredi, umem da izvucem odnos iz korena do poslednje zile. Kada prestanem da volim moram da odem odmah i sve te osobine me svrstavaju u ljude koji imaju potencijalnu sansu da se razvode kasnije u zivotu. Otrcano zvuci - mrzim kompromise, ne mrzim ih samo mislim da nisam sposobna za njih negde iznutra. Uz to nemam neku snaznu potrebu za muskarcima, obicno je taj jedan jedini u pitanju i bas niko vise. Potpuno razumem zene koje po smrti supruga vise nisu okrznule pogledom ni jednog muskarca, osim ako mi se gadno ne promeni karakter sigurna sam da bih postupila slicno. Rasejana sam i radoznala za masu stvari tako da me flert i neki idimidodjimi odnos sputava i iskreno opterecuje. Znam kako izgleda kada je nesto savrseno (savrseno za mene, naravno) i ne mogu u dusi da pristanem na manje od toga. Eto, oduzila malo:lol:

Њах, за мене без компромиса нема везе. Али они ионако долазе сами од себе, па их не сматрам правим компромисима.

Ствари преко којих не може да се пређе захтевају разговор, али и спремност да их друга страна интерпретира на начин који ће бити прихватљив у крајњем збиру.

Рекао бих да је то то. Мој трореченични приручник за заљубљене. Ај, у живот!

Evo jedne vodolije koja se u horoskop uopste ne razume al' 'ajde, mozda se neko prepozna.
U mojim vezama mahom nema sredine i to ne iz razloga neke specificnosti vec zato sto mi ni najmanje ne smeta da budem sama. Sa druge strane kada se zaljubim mahom ne vidim na oci, to obicno bude neka znacajna veza pa sam raskid ume dosta dugo da pece. A kad nesto pece retko covek pozuri u susret tako opasnoj stvari ponovo. Uvek je bilo previse drugova, poznanika, prijatelja za kafu i pricu ali neretko je nama u glavi neko deseti...i to godinama. Kada se posvadjam, uvredim ili kada me neko povredi, umem da izvucem odnos iz korena do poslednje zile. Kada prestanem da volim moram da odem odmah i sve te osobine me svrstavaju u ljude koji imaju potencijalnu sansu da se razvode kasnije u zivotu. Otrcano zvuci - mrzim kompromise, ne mrzim ih samo mislim da nisam sposobna za njih negde iznutra. Uz to nemam neku snaznu potrebu za muskarcima, obicno je taj jedan jedini u pitanju i bas niko vise. Potpuno razumem zene koje po smrti supruga vise nisu okrznule pogledom ni jednog muskarca, osim ako mi se gadno ne promeni karakter sigurna sam da bih postupila slicno. Rasejana sam i radoznala za masu stvari tako da me flert i neki idimidodjimi odnos sputava i iskreno opterecuje. Znam kako izgleda kada je nesto savrseno (savrseno za mene, naravno) i ne mogu u dusi da pristanem na manje od toga. Eto, oduzila malo:lol:

Sve je to u redu sto si napisala, ali nisi odgovorila da li si sama ili mislis li da ces ostati sama pored navedenih osobina. Znam da su to teska pitanja za svakog coveka jer svako zeli da se u tom segmentu dokaze. I da li znas jos neku vodoliju ili skorpiju i njihov status.
Ljudi koje ja poznajem pripadaju svim horoskopskim znacima i nisam primetio medju njima da se skorpije i vodolije isticu po svojoj samoci.
Samo sam tako procitao i zato pitam ovde.

Њах, за мене без компромиса нема везе. Али они ионако долазе сами од себе, па их не сматрам правим компромисима.

Ствари преко којих не може да се пређе захтевају разговор, али и спремност да их друга страна интерпретира на начин који ће бити прихватљив у крајњем збиру.

Рекао бих да је то то. Мој трореченични приручник за заљубљене. Ај, у живот!

Kompromis ili ne u vezi ne znaci da ce neko ostati na kraju sam.

Kompromis ili ne u vezi ne znaci da ce neko ostati na kraju sam.
Компромис значи да нам неко значи више од нечега што можда и није тако добро и битно.
Превелик компромис већ постаје подношење нечега што нам се заиста не свиђа, и води ка гашењу везе.

Нечињење првог пуца на перфектан меч, на шта у пракси нисам наишао. Ниједан пар не штимује сасвим. Ако кажу да тако штимају, не верујем им. :)
Нечињење другог значи здраву везу.

Ја сам шкорпија,ау подзнаку водолија,па ми водолија врло мало потире природу шкорпије.Иначе однос двоје људи са овим знацима није баш идеалан.Тотална су разлика

Компромис значи да нам неко значи више од нечега што можда и није тако добро и битно.
Превелик компромис већ постаје подношење нечега што нам се заиста не свиђа, и води ка гашењу везе.

Нечињење првог пуца на перфектан меч, на шта у пракси нисам наишао. Ниједан пар не штимује сасвим. Ако кажу да тако штимају, не верујем им. :)
Нечињење другог значи здраву везу.

Boldirano bi mogla biti prva pukotina u ponasanju. To se zove predrasuda.

ja sam vodolija..mislim da to ovisi o cijeloj natalnoj karti..a ne samo o suncu :-)

Zato što vodolije najviše vole slobodu, a škorpije umeju da budu prilično grube. Mislim da, po pitanju ljubavi, najviše treba gledati Mesec jer je on planeta osećanja, tu se vidi kako se ponašamo prema osobama koje volimo :)

Zanimljivo, obzirom da bi trebalo da znak predstavlja celinu, a natalna karta samo da te njegove osobine potvrdjuje kroz razne atribute. Inace, zasto bismo se delili na znakove. Delili bismo se na natalne karte.

Sve je to u redu sto si napisala, ali nisi odgovorila da li si sama ili mislis li da ces ostati sama pored navedenih osobina. Znam da su to teska pitanja za svakog coveka jer svako zeli da se u tom segmentu dokaze. I da li znas jos neku vodoliju ili skorpiju i njihov status.
Ljudi koje ja poznajem pripadaju svim horoskopskim znacima i nisam primetio medju njima da se skorpije i vodolije isticu po svojoj samoci.
Samo sam tako procitao i zato pitam ovde.

Kada vracam film unazad, od svoje petnaeste godine sam bila van veze svega godinu dana i to u periodu kada nisam mogla da podnesem ni sebe kamoli jos jednu osobu pride. Medjutim, ne prijaju mi osobe koje traze celokupno moje vreme sto me vise stezes ja se vise sklanjam ali mislim da je to osobina vecine ljudi nezavisno od horoskopa. Poznajem masu vodolija i skorpija, ima ih svakakvih, slobodnih, vezanih, preljubnika, vernih, lojalnih vise ili manje, zbilja jedino sto sam primetila je da nema mnogo agresivnih i da ne spadaju u nametljive osobe. Druge specificnosti nisam uocila, posebno ne samocu.

Miso nisam mislila na apsolutnu podudarnost vec na kompatibilnost. Da samu sebe prevedem, da me njegove mane ne dovode do ludila vec da ih tolerisem bez povisenog pritiska. Kada sam govorila o kompromisima mislila sam na one krupne, tipa ne volim te ali ok smo skupa i zato ostajem.

Evo jos jedne vodilije...Ima istine u onome da volimo slobodu... Obicno sam raskidala kad osetim da neko pokusava da me kontrolise,mnogo sam radoznala i to ponekad zna da smeta ljudima oko mene... Kad se zaljubim onda je to to...Primetila sam da kod mene mora sve da bude savrseno,naravno ono sto je za mene savrseno za druge obicno nijer... Mislim da ipak necu ostati sama,bez partnera... Vodim se onim da za svakog od nas postoji neko... Mada mi je mama jednom prilikom rekla da,tesko onom ko mene bude ozenio... ;) Svi kazu da su vodilije posebne,da smo uvek malo "iznad zemlje"...

Back