Скоро сви Руси и Украјинци побегли из Србије након годину дана

ako imas 20.000 tv kanala iz svih zemalja imas infoe da mozes sloziti istinu bolje nego da blejis u net po vasceli dan
Срећно теби с твојих 20 хиљада канала и слагањем коцкица, али ја имам живот и обавезе.

Срећно теби с твојих 20 хиљада канала и слагањем коцкица, али ја имам живот и обавезе.
koji moj onda ovde fingiras seljacku laz da su svi pobegli iz srbije :lol:

a ono o cemu pises... :lol:

te tvoje neporecive istine lice na metaforicko mrtvo more... nis' ni zagazio u vodu a vec se davis u zabludama zasto uopste os da se kupas iako znas da si udavljen.... al ne prihvatas dok ti to ne saopsti neko drugi a onda krece ono poznata lgbt didaskalija: ja to rekao, nikad, ja sam razlicit i slobodan za razliku od vas uniformnih i zatucanih :rotf:

Ovo im je sigurna baza. Prvo mesto za evakuaciju. Mislim, avioni im u Evropi samo slecu u Srbiju. Kad se ovde malo okrepe gledaju sta ce dalje. Realno mi smo stagnirali od 1989 - 2015 .... duga tranzicija, jos vidljive rane iz proslosti, .... i zasto bi ostali ovde. .. Kad mreza puteva bude gusca, naprvailo se vise blokova, standard povecao na 2000 e , onda ce ostajati... mada mi imamo i problema sa kulturom .... polusveta dosta. Nasi najbolji su otisli u periodu 1991 - 2010 pa i sada odlaze... i to nasi najbolji ...

Само сам ставио информацију. Било је хваљења раније како једва чекају да дођу овде. Али изгледа да није тако.

Ауторска тема

Нажалост нису схватили шта су пропустили. Нису схватили у каквој економској дивљој мачки, типа тигар, живе.
Подаци казују,

Нажалост и даље тенденцију говоре о напуштању.

Да ли нису разумели српски поштени систем?
Одоше брже него ли од рата.
odose oni jel ih ruski organi poceli i ovde hvatati

Ауторска тема

Нажалост нису схватили шта су пропустили. Нису схватили у каквој економској дивљој мачки, типа тигар, живе.
Подаци казују,

Нажалост и даље тенденцију говоре о напуштању.

Да ли нису разумели српски поштени систем?
Одоше брже него ли од рата.
Nisu oni dosli u Srbiju da traze azil. Sta ce im to?
Mogu tu normalno da zive i rade, niko ih ne ganja za neke boravisne vize.

Back