rusa i ukrajinaca ima kolko vam dusa iste... i rade samo za sebe jer je drzava srbija dovoljno glupa da ih angazuje kao vrsne it strucnjake
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Осим телевизије не постоје друга средства информисања?nemas tv a znas da su svi pobegli iz srbije![]()
ako imas 20.000 tv kanala iz svih zemalja imas infoe da mozes sloziti istinu bolje nego da blejis u net po vasceli danОсим телевизије не постоје друга средства информисања?
Срећно теби с твојих 20 хиљада канала и слагањем коцкица, али ја имам живот и обавезе.ako imas 20.000 tv kanala iz svih zemalja imas infoe da mozes sloziti istinu bolje nego da blejis u net po vasceli dan
koji moj onda ovde fingiras seljacku laz da su svi pobegli iz srbijeСрећно теби с твојих 20 хиљада канала и слагањем коцкица, али ја имам живот и обавезе.
Ovo im je sigurna baza. Prvo mesto za evakuaciju. Mislim, avioni im u Evropi samo slecu u Srbiju. Kad se ovde malo okrepe gledaju sta ce dalje. Realno mi smo stagnirali od 1989 - 2015 .... duga tranzicija, jos vidljive rane iz proslosti, .... i zasto bi ostali ovde. .. Kad mreza puteva bude gusca, naprvailo se vise blokova, standard povecao na 2000 e , onda ce ostajati... mada mi imamo i problema sa kulturom .... polusveta dosta. Nasi najbolji su otisli u periodu 1991 - 2010 pa i sada odlaze... i to nasi najbolji ...
odose oni jel ih ruski organi poceli i ovde hvatatiАуторска тема
Нажалост нису схватили шта су пропустили. Нису схватили у каквој економској дивљој мачки, типа тигар, живе.
Подаци казују,
Нажалост и даље тенденцију говоре о напуштању.
Да ли нису разумели српски поштени систем?
Одоше брже него ли од рата.
Nisu oni dosli u Srbiju da traze azil. Sta ce im to?Ауторска тема
Нажалост нису схватили шта су пропустили. Нису схватили у каквој економској дивљој мачки, типа тигар, живе.
Подаци казују,
Нажалост и даље тенденцију говоре о напуштању.
Да ли нису разумели српски поштени систем?
Одоше брже него ли од рата.
Nisu oni dosli u Srbiju da traze azil. Sta ce im to?
Mogu tu normalno da zive i rade, niko ih ne ganja za neke boravisne vize.
Ко је рекао да их тера. Људи дошли, видели, отишли.