Скоро сви Руси и Украјинци побегли из Србије након годину дана

Akset

Zainteresovan član
Poruka
111
Ауторска тема

Нажалост нису схватили шта су пропустили. Нису схватили у каквој економској дивљој мачки, типа тигар, живе.
Подаци казују,

Direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović izjavio je danas da je od početka rata u Ukrajini više od 300.000 građana Rusije prošlo kroz Srbiju, a da se u njoj zadržalo oko 50.000, uz ocenu da bi država trebalo da radi na njihovoj integraciji u društvo jer se pre svega radi o visoko obrazovanim ljudima.

Нажалост и даље тенденцију говоре о напуштању.

Да ли нису разумели српски поштени систем?
Одоше брже него ли од рата.

Ovo im je sigurna baza. Prvo mesto za evakuaciju. Mislim, avioni im u Evropi samo slecu u Srbiju. Kad se ovde malo okrepe gledaju sta ce dalje. Realno mi smo stagnirali od 1989 - 2015 .... duga tranzicija, jos vidljive rane iz proslosti, .... i zasto bi ostali ovde. .. Kad mreza puteva bude gusca, naprvailo se vise blokova, standard povecao na 2000 e , onda ce ostajati... mada mi imamo i problema sa kulturom .... polusveta dosta. Nasi najbolji su otisli u periodu 1991 - 2010 pa i sada odlaze... i to nasi najbolji ...

Ауторска тема

Нажалост нису схватили шта су пропустили. Нису схватили у каквој економској дивљој мачки, типа тигар, живе.
Подаци казују,

Sta ce ti gori rat od psiholoskog rata u sns Srbiji.

Видели с каквима имају посла овде и то је било то. Људи беже од рата да би морали овде да плаћају повишене кирије и трпе неке мајмуне да их прогоне и туку због некаквог нацизма. Нормално да се неће задржати овде свако ко баш не мора и ко има другог избора.

Видели с каквима имају посла овде и то је било то. Људи беже од рата да би морали овде да плаћају повишене кирије и трпе неке мајмуне да их прогоне и туку због некаквог нацизма. Нормално да се неће задржати овде свако ко баш не мора и ко има другог избора.
Атмосфера је овде тешка ... Ријалити на тв у а с ве се преноси на реални живот, ....

Ауторска тема

Подаци казују,

Паметни људи.

Атмосфера је овде тешка ... Ријалити на тв у а с ве се преноси на реални живот, ....
Ја тих брига немам, јер ТВ у кући немам и никад више нећу ни имати. Не тангира ме медијско смеће.

Ауторска тема

Подаци казују,

Лажеш!
Хоћеш да Нас посвађаш са нашом Историјском Браћом?
Докази..
папирићи ђоле,да видим? :D

ово си сад измислио

Све Вам је лепо описано у Серији-Сенке над Балканом-
2 Сезоне имате па се потрудите да погледате то Маестрално Дело у Режији Бјелогрлића
(њега ваљда познајете),
И Срби и Руси Су Браћа
и дувајте га западњаци! :lol:

Ауторска тема

Подаци казују,

otisli ukrajinci ostali Rusi,Nemacka placa ukrajinske izbeglice bolje nego masinske inzinjere

otisli ukrajinci ostali Rusi,Nemacka placa ukrajinske izbeglice bolje nego masinske inzinjere
Колико сам чуо,они се супер међособно слагали у Београду.
Седе заједно у кафићу и причали на енглеском:)
Тачно?

Ауторска тема

Подаци казују,

Пре би се рекло да ти ниси разумео какви су то Руси и Украјинци дошли, бежећи од рата.
Наиме, такви иду на запад, а Србија им је само транзит.

Ауторска тема

Подаци казују,

Nazalost mene jos uvek nije kupio sns za razliku od botova i krstarice tako da mogu da iznesem podatke sa kojima ja raspolazem, malo su drugaciji nego sto rece ministar ili ko vec...

Oko 250.000 ukr i mahom ruskih tajkuna beze i spasavaju svoje pare. Izbegli su u Srb i kupuju stanove. Buuum sa stanovima ce trajati jos dugo dugo... Beograd ce se graditi jos najmanje nznm 30 godina, neko preciznije predvidjanje. Dolaze Kinezi i Rusi, a Nemci dolaze za par godina da rade u Srbiji na mesalici i da ribaju javne toalete.

Nebitno, ionako ne kapirate igru, vecina logova je ogranicenih shvatanja kao terasa.

Ауторска тема

Подаци казују,

Ovi iz SNS izgleda svi komplet pate od preskordicije

Srbi visoko obrazovani odlaze iz Srbije na buljuke jos od 1948e a Rusi ce da ostanu

Nije im bio cilj da iz svojih nedodjija trajno pobegnu u drugu slicnu.... :mrgreen:
U ruskoj nedodjiji makar ima nafte, gasa, zlata, rudnika kojecega. Dobre zdrave zemlje et cetera

U Srbiji se sve svodi uglavnom na Donji i Gornji Pickovac, i oveca septicka jama oko oba Pickovca. To je otprilike ogoljena srz Srbije.

Back