Скоро сваки трећи Американац није могао платити кирију за април!

To znaci da mi u Srbiji zivimo bolje sa manjim prihodima.

Ja npr imam 4 nekretnine u vlasnistvu sa nekih 400 kvadrata povrsine.

To ti u Nemackoj neces da steknes nikad zar ne.

1 kuca 200 kvadrata, 2 kuca 120 kvadrata moj deo, kuca na planini 100 kvadrata = 420 kvm ukupne povrsine....
Moj drugar kupio severoistocno od Nirnberga stan od 70 m kvadratnih za 21000 hiljadu evra, 420 kvadrata bi bilo 126000 evra sto svako u Nemackoj moze da plati ako nije star ili bolestan, ako toliko kvadrata zelis u Minhenu potpuno je druga prica.

Moj drugar kupio severoistocno od Nirnberga stan od 70 m kvadratnih za 21000 hiljadu evra, 420 kvadrata bi bilo 126000 evra sto svako u Nemackoj moze da plati ako nije star ili bolestan.

U nemackoj ispod 50% stanovnistva poseduje nekretninu - ne zato sto ne vole da imaju, vec ne mogu da skupe dovoljno novaca za tako nesto

U Srbiji preko 90% stanovnistva poseduje nekretninu.

Tako kaze statistika.

U nemackoj ispod 50% stanovnistva poseduje nekretninu - ne zato sto ne vole da imaju, vec ne mogu da skupe dovoljno novaca za tako nesto

Tako kaze statistika.
Ja sam jedan od tih 90% i nisan nesto ponosan na tome, kad si vec toliko zapeo sa statistikom pronadji koliko Srbin ili Svaba potrosi na godisnje odmore, automobile, razonodu, kulturu itd; ustvari nemoj streficete slog.

Tako kaze statistika.
zato sto su pametni.Cene nekretnina su eksplodirale,danas kuca 150 qm u proseku kosta 750000€ ,a trosoban stan 350 000€,sa pozicije ekonomske racunice ne isplativo je placati nekretninu pod ovim uslovima.Dok je isplatis kroz trideset godina njena vrednost ce biti gotovo prepolovljena i trazice novo ulaganja.
Nemac plati automobil srednje klase tipa Golf 30 000€,tolika je vrednost 80 % nekretnina u Srbiji

Moj drugar kupio severoistocno od Nirnberga stan od 70 m kvadratnih za 21000 hiljadu evra, 420 kvadrata bi bilo 126000 evra sto svako u Nemackoj moze da plati ako nije star ili bolestan, ako toliko kvadrata zelis u Minhenu potpuno je druga prica.

21.000 evra za bilo kakvu nekretninu postoji mozda u Srbiji, u nekoj uredjenoj zemlji ne postoji izuzev
ako nije neka stala na putu za nigde.
Prosecna cena kvadrata ,a li ona najniza i to u nekoj vukoyebini u Nemackoj moze da bude samo 1500 evra po qm,
a cene idu i do 8.000 po qm a i to nsu najvise cene.

чуј ове расправе, дал је боље у Србији или у Америци?
Ne znači. Imaš tekst ispod naslova.

Tamo piše da je trećina onih koji žive u rentiranoj nekretnini imala problem da plati kiriju...u prvoj sedmici aprila...

Dakle, trećina od 34%.
Hvala, omanuo.
21.000 evra za bilo kakvu nekretninu postoji mozda u Srbiji, u nekoj uredjenoj zemlji ne postoji izuzev
ako nije neka stala na putu za nigde.
Prosecna cena kvadrata ,a li ona najniza i to u nekoj vukoyebini u Nemackoj moze da bude samo 1500 evra po qm,
a cene idu i do 8.000 po qm a i to nsu najvise cene.
Mest gde je kupljen stan za te pare zove se Hof u bavarskoj, inace drugar ima kucu u Minhenu a u Hof ide tek da bi pobegao od kuce, kaze da je okolin bozanstvena. Nisam video ali verovatno postoji razlog zasto je toliko jeftino, verovatno nezaposlenost i losa infrastuktura. Napisao sam taj post da bi Tihi video da postoje vukojebine gde je sve bezvredno, da ne bude toliko ponosan na svojih 420 kvadrata i da je moguce imati toliko i negde drugo a ne samo u Srbiji. Znam da su cene takve kako ste napisali ali ima i izuzetaka.

Back