Скоро сваки трећи Американац није могао платити кирију за април!

I sta sad? Dokle ces kmecati?
То није кмекање. Отели су нам скоро све, астрономску економску штету починили Србима на Балкану и још увек чине све да Србима на Балкану буде горе. Несрећни су и у економској мизерији већина и поред свих огромних пљачки по Свету. Само испадаш још смешнији јадо.

То није кмекање. Отели су нам скоро све, астрономску економску штету и још увек чине све да Србима на Балкану буде горе. Док они су већином несрећни и поред свих огромних пљачки по Свету. Само испадаш још смешнији јадо.

Tako to ide jos od pne.

relax

pa, nije ende, placas porez na nju, osiguranje... meni je sladje da gledam kako inflacija jede ratu, tj, meni ona ostaje ista, a rente rastu - nemoj da ti bude zao tih para ako takse skoce, osiguranje

Neće mi biti žao ničeg. Prvo, zbog štampanja eura i stabilnog dinarskog kursa već godinama dobro prolazim. Drugo, faktor poreza i toga je kod nas smešna kategorija.

Ovi ako nastave da ovako štampaju evro, a hoće, cena stana (u eurima) ima samo da raste, to ono za slučaj da iz nekog razloga moram da ga prodam pre otpalte kredita.

U Švajcarskoj 42,5 % domaćinstava živi u sopstvenoj nekretnini...

Švajcarci propali.

Ти и даље тераш по свом.
Само Србија и њени Грађани имају 100% власништва Некретнина у свом поседу због Великодушног Слобе
који им је то ваљао за 100 марака.

Научи да разликујеш банкарску Хипотеку од Власништва.

https://www.wsj.com/articles/nearly-a-third-of-u-s-renters-didnt-pay-april-rent-11586340000?mod=mhp
Мали део може рачунати на привремену помоћ од државе, већина ће бити истерани ако не плате кирију. Стање ће вероватно бити горе у Америци са много отказа, тако да средњи сталеж који нестаје, још већом брзином ће нестати. Како гледате на ову вест? За Кину је ово добро а наравно и за нас. Корона је Америку и запад у тешка г'вна увалио, док је Кину ојачао и њене пријатеље.
kako je to dobro konkretno za nas? evo ne pitam za kinu što nas stavljaš u isti koš..

Ти и даље тераш по свом.
Само Србија и њени Грађани имају 100% власништва Некретнина у свом поседу због Великодушног Слобе
који им је то ваљао за 100 марака.

Научи да разликујеш банкарску Хипотеку од Власништва.

Srbija nema Građane.

Da ima Građane, ne bi imala Vučića.

I, nije samo Srbija u toj priči, to ti je isto u svim bivšim SFRJ državama, a oni nisu imali Slobu.

Što se hipoteke i vlasništva tiče...nauči ti da razlikuješ pravo vlasništva od založnog prava.

Onaj ko ima pravo vlasništva (ja) može imovinom da raspolaže bezuslovno.

Onaj ko ima založno pravo, isto može da aktivira samo ako se stvore određeni uslovi.

Srbija nema Građane.

Da ima Građane, ne bi imala Vučića.

I, nije samo Srbija u toj priči, to ti je isto u svim bivšim SFRJ državama, a oni nisu imali Slobu.

Što se hipoteke i vlasništva tiče...nauči ti da razlikuješ pravo vlasništva od založnog prava.

Onaj ko ima pravo vlasništva (ja) može imovinom da raspolaže bezuslovno.

Onaj ko ima založno pravo, isto može da aktivira samo ako se stvore određeni uslovi.

Немој се сад правиш паметан и да се извлачиш.
Власништво је једно-Хипотека је друго!

Слагао си и за амере!
Слагао си горе и за швајцарце!

Сви су под Хипотекама.
То није Власништво!

разумеш мамлазе и немој да си безобразан!

да се нисам умешао ти би и даље наставио да кењаш о неким илузорним "процентима Власништва"
и других земаља.

Neće mi biti žao ničeg. Prvo, zbog štampanja eura i stabilnog dinarskog kursa već godinama dobro prolazim. Drugo, faktor poreza i toga je kod nas smešna kategorija.

Ovi ako nastave da ovako štampaju evro, a hoće, cena stana (u eurima) ima samo da raste, to ono za slučaj da iz nekog razloga moram da ga prodam pre otpalte kredita.
pa, da, nisam znao, ali ovde je drugacije, pa tako porez i osiguranje [plus odrzavanje ako je townhouse] mogu da budu tek polovina rate, a druga polovina ide banci, opet pola na glavnicu, pola na kamatu [cetvrtine ukupnog iznosa] - ovo orijentaciono shvati, cisto da imas sliku, i to je jos jedan od razloga sto mi imamo hipoteke za razliku od srbije gde je sloba bio darezljiv
zasto bih bio 100postotni vlasnik kuce u kojoj zivim, a ne na primer jahte, ili nekog sportskog aviona, ili neke druge skupe igracke koju ne bi mogli da priustimo mi ameri kada bi sve pare ukucali u kuce

Poslednja izmena:
Немој се сад правиш паметан и да се извлачиш.
Власништво је једно-Хипотека је друго!

Слагао си и за амере!
Слагао си горе и за швајцарце!

Сви су под Хипотекама.
То није Власништво!

разумеш мамлазе и немој да си безобразан!

да се нисам умешао ти би и даље наставио да кењаш о неким илузорним "процентима Власништва"
и других земаља.

Šta kmečiš?

Neko ti trese kavez? Drma te korona?

Nisam ja kriv što si ti glup i gologuz.

pa, da, nisam znao, ali ovde je drugacije, pa tako porez i osiguranje [plus odrzavanje ako je townhouse] mogu da budu tek polovina rate, a druga polovina ide banci, opet pola na glavnicu, pola na kamatu [cetvrtine ukupnog iznosa] - ovo orijentaciono shvati, cisto da imas sliku, i to je jos jedan od razloga sto mi imamo hipoteke za razliku od srbije gde je sloba bio darezljiv
zasto bih bio 100postotni vlasnik kuce u kojoj zivim, a ne na primer jahte, ili nekog sportskog aviona, ili neke druge skupe igracke koju ne bi mogli da priustimo mi ameri kada bi sve pare ukucali u kuce

Vidi, što se mene tiče, kombinuj kako ti odgovara.

Сви су под кредитима поготово стамбеним у ЕУ и САД. Имају велике плате и живе комфорно али куће отплаћују док су живи.
Tako je.I ako/kad ostanu bez posla,razbole se,slome negu,pojavi se neko za nijansu sposobniji,vredniji,pametniji,jeftiniji ostanu bez kuće i spavaju u automobilu.Automatski se porodica raspada.Na kraju spava u kartonskoj kutiji.

https://www.wsj.com/articles/nearly-a-third-of-u-s-renters-didnt-pay-april-rent-11586340000?mod=mhp
Мали део може рачунати на привремену помоћ од државе, већина ће бити истерани ако не плате кирију. Стање ће вероватно бити горе у Америци са много отказа, тако да средњи сталеж који нестаје, још већом брзином ће нестати. Како гледате на ову вест? За Кину је ово добро а наравно и за нас. Корона је Америку и запад у тешка г'вна увалио, док је Кину ојачао и њене пријатеље.

Milosrdni Andjeo

BOJANA (1) JE NAJMLAĐA ŽRTVA NATO BOMBARDOVANJA: Marija je za noć ostala bez ćerkice i muža, a onda ponovo PREOKRET!

TUŽNO PODSEĆANJE
BOJANA (1) JE NAJMLAĐA ŽRTVA NATO BOMBARDOVANJA: Marija je za noć ostala bez ćerkice i muža, a onda ponovo PREOKRET!

U noći između 10 i 11. aprila 1999 NATO avijacija zasula je malo mesto Merdare kod Kuršumlije kasetnim bombama. Tom prilikom život je izgubila jedanaestomesečna Bojana i njen otac Božin Tošović (29), dok je nekim čudom uspela da preživi njegova supruga Marija koja je u tom trenutku bila u sedmom mesecu trudnoće.

Iako i sama povređena uspela je da održi turdnoći i da 17. juna iste godine rodi ćerku Anđelu. Marija je u svojim ranijim kazivanjima ispričala za Kurir da je to veče legla sa porodicom ranije kako bi dočekali Vaskrs.
638551_marija-tosovic-bojana-tosovic-bozin-tosovic-secanje_ff.jpg

lg.php

- Malo pre ponoći začuli smo neku tutnjavu i shvatili da je u blizini pala bomba. Skočili smo iz kreveta i sišli u podrum. Sedeli smo u tišini sa zebnjom, dok je oko nas sve tutnjalo od, kako sam kasnije saznala, kasetnih bombi. Tada je grunulo. Kad sam se osvestila shvatila sam da je bomba (tomahavk) direktno pogodila našu kuću i da smo zatrpani. Kao u snu čula sam muža kako me doziva. Videla sam ga zatrpanog podrumskim kamenjen i gredama. Pored njega ležala je Bojana- priseća se strašnog događaja Marija koji je ispričala za Kurir.
Prvi koji su pritekli u pomoć bili su Marijni roditelji i brat, koji su iz gomile ruševina izvukli Bojanu koja je već bila mrtva. Marijin otac Savo i brat Mirko su golim rukama otkopali Božina i Mariju, a zatim ih odneli na put ispod nadvožnjaka, ako bi koliko-toliko bio zaštićeni od bombi.
1804142_0603_ff.jpg
FOTO: PRIVATNA ARHIVA
- Pitala sam gde je Bojana a oni su mi rekli da su je odneli kod moje majke. Božin je bio nepokretan ali još živ. Celu noć smo proveli ispod nadvožnjaka, dok nije svanulo i prestalo bombardovanje. Tada sam primetila da moj muž više ne diše. Umro je, zavapila sam a moji su mi tada rekli da mi je i ćerka mrtva -priseća se Marija.
Tešku povređenu Mariju prebacili u Kuršumliju, pa u bolnicu u Prokuplju. Dugo se lečila, ostali su brojni ožiljci po celom telu ali, kako kaže, najveći i najteži na duši. Jedanaestomesečna Bojana je bila najmlađa žrtva NATO bombardovanja.
Kurir.rs
Foto Kurir

Back