Скоро сваки трећи Американац није могао платити кирију за април!

Већина американаца су дефинитивно у тешкој економској ситуацији. Смешно је да негираш очигледне чињенице.

Негирам ? Никако .. Подпуно се слажем да ВЕЋИНА по броју је у лошем и неизвесном финасијско економском стању

Негирам ? Никако .. Подпуно се слажем да ВЕЋИНА по броју је у лошем и неизвесном финасијско економском стању
Сви су под кредитима поготово стамбеним у ЕУ и САД. Имају велике плате и живе комфорно али куће отплаћују док су живи.

И власнице и власници су 68% некретнина
Pa, mi ameri koji se brojimo kao vlasnici, homeowners smo zapravo vlasnici dela koji smo otplatili, a ostatak, ili vecinom je vlasnik banka koja nam je dala kredit
Veliki lom moze da dodje 2021-2022, ove 2020 ce nam Tramp i kongres ubaciti gomilu para u sistem

Pa, mi ameri koji se brojimo kao vlasnici, homeowners smo zapravo vlasnici dela koji smo otplatili, a ostatak, ili vecinom je vlasnik banka koja nam je dala kredit

Тачно .. зато и банка неможе .. несме да пропадне и онда либерлани Трампић

упумпа преко ФЕД'а један БДП годичњи да 'лубрицира ' систем 'слободнога ' трћишта

Baš kao i vlasnici u Srbiji, ili bilo gde drugo, koji su kupili nekretninu na kredit.
pa, razlikujemo se u procentu mesecnih primanja koji odvajamo za nekretninu, ... ja mislim da sam uzeo kredit do trecine primanja da mi ne prelazi mesecno, da zenu nismo ni racunali... pa kada je ona pocela da mlati pare, a i ja, onda nekretnina moze da uzme samo DESETINU, a to ces tesko naci u srbiji... tako da kriza mene moze da pomrzi samo

Pa?

Koliko ti imaš ušteđevine?

Ja znam gomilu ljudi po Srbiji koji žive u svojoj kući, a nemaju 50 evra u šteku...
120 милијарди долара штете су американци са натом починили над Србијом1999, и геноцид. Подржали су да Хрвати стотине хиљада Српских домова отму Србима. Геноцид подржали над Крајишким Србима и отели им Крајину исто зверски, за друге начине их не интересује.Такођер да отму сву Српску индустрију која је била у Хрватској. Косово су отели на зверски начин од Срба. Само плиткоумнима није јасно да апсолутна већина Американаца су мизерија.

120 милијарди долара штете су американци са натом починили 1999. Подржали су да Хрвати стотине хиљада Српских домова отму Србима. Геноцид подржали над Крајишким Србима и отели им Крајину исто зверски, за друге начине их не интересује.Такођер да отму сву Српску индустрију која је била у Хрватској. Косово су отели на зверски начин од Срба. Само плиткоумнима није јасно да апсолутна већина Американаца су мизерија.
to nije odg na pitanje.

120 милијарди долара штете су американци са натом починили 1999. Подржали су да Хрвати стотине хиљада Српских домова отму Србима. Геноцид подржали над Крајишким Србима и отели им Крајину исто зверски, за друге начине их не интересује.Такођер да отму сву Српску индустрију која је била у Хрватској. Косово су отели на зверски начин од Срба. Само плиткоумнима није јасно да апсолутна већина Американаца су мизерија.

Тачно .. И онда тој мизерији дају џојстике у руке и дају им бомбе тако да од нас направе гору мизерију па су хепи ....

haha ebala te statistika. ti izgleda i devojke juris po statistici

Паааа.... више по биомагнетизму ....не статистици

Иначе статистика комплетна иде после

половична је ако је само јурење ... комплетна је када се урачуна и стизање

Тачно .. зато и банка неможе .. несме да пропадне и онда либерлани Трампић

упумпа преко ФЕД'а један БДП годичњи да 'лубрицира ' систем 'слободнога ' трћишта
paaa, neko ili nesto ce morati da propadne, ako nece banke morace dolar, a pre njega mnoge druge valute

120 милијарди долара штете су американци са натом починили над Србијом1999, и геноцид. Подржали су да Хрвати стотине хиљада Српских домова отму Србима. Геноцид подржали над Крајишким Србима и отели им Крајину исто зверски, за друге начине их не интересује.Такођер да отму сву Српску индустрију која је била у Хрватској. Косово су отели на зверски начин од Срба. Само плиткоумнима није јасно да апсолутна већина Американаца су мизерија.

Nisam te to pitao, nego koliko imaš ušteđevine?

Ti si gologuz, bez gaća, rešio da se smeješ onome koji ima zakrpljene pantalone?

Јесте. Отели су Србима на Балкану скоро све и то теби није јасно. Смешан си јадо.

и онда Балканке Балканци тако избомбардоване/и .. џапају се по форумима без разлога .. тј. да би се осећали мање мизерним

pa, razlikujemo se u procentu mesecnih primanja koji odvajamo za nekretninu, ... ja mislim da sam uzeo kredit do trecine primanja da mi ne prelazi mesecno, da zenu nismo ni racunali... pa kada je ona pocela da mlati pare, a i ja, onda nekretnina moze da uzme samo DESETINU, a to ces tesko naci u srbiji... tako da kriza mene moze da pomrzi samo

To je sada neka druga priča. Evo ja ću moju nekretninu da otplatim za tri godine, pa ende...

Nebitno, princip je isti.

Паааа.... више по биомагнетизму ....не статистици

Иначе статистика комплетна иде после

половична је ако је само јурење ... комплетна је када се урачуна и стизање
brale da ti kazem, nemoj se uvredis al od tebe kad tako matematicki razmisljas, nema jeb...

paaa, neko ili nesto ce morati da propadne, ako nece banke morace dolar, a pre njega mnoge druge valute

Докле има 'Трећега света' и либералне Кине и либералне Русије ... неће дух Американскога 'либералног начина живота ' пропасти

Тачно .. И онда тој мизерији дају џојстике у руке и дају им бомбе тако да од нас направе гору мизерију па су хепи ....
Само што грешиш да су хепи.
The vast majority of 17,000 U.S. workers in 19 industries who participated in a survey conducted by the nonprofit group Mental Health America and the Faas Foundation said they are unhappy with their jobs. They are so unhappy that 71 percent also said that they are looking to change employers.
https://www.grandforksherald.com/business/4345972-71-percent-employees-are-looking-new-jobs

Докле има 'Трећега света' и либералне Кине и либералне Русије ... неће дух Американскога 'либералног начина живота ' пропасти
ocisticemo mi ceo svet od tog liberalnog globalistickog virusa, samo dok se pokazu ovi sto reklamiraju koronu globalno

To je sada neka druga priča. Evo ja ću moju nekretninu da otplatim za tri godine, pa ende...
pa, nije ende, placas porez na nju, osiguranje... meni je sladje da gledam kako inflacija jede ratu, tj, meni ona ostaje ista, a rente rastu - nemoj da ti bude zao tih para ako takse skoce, osiguranje

Back