radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.026
Poreklo mi je iz Crne Gore zivim u Srbilendu,kunem oca sto me je doveo u ovu vukojebinu.Ok...ali stalno pričaš Vi Srbijanci....ili si u emigraciji visegeneracijski ili možda nisi Srbin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poreklo mi je iz Crne Gore zivim u Srbilendu,kunem oca sto me je doveo u ovu vukojebinu.Ok...ali stalno pričaš Vi Srbijanci....ili si u emigraciji visegeneracijski ili možda nisi Srbin?
Ako nisi u Bg ili Ns na ravnateljskom položaju i treba....nije znao u partiji da se snađe i izgradi sebi poziciju. U Nisu i na jugu vazda oni...i danas njini.Poreklo mi je iz Crne Gore zivim u Srbilendu,kunem oca sto me je doveo u ovu vukojebinu.
Devedesetih kad je trebalo uzeti puski nasta bezanija,neki pobegose u Svicu,drugi u Nemacku,treci se krili ti isti danas se sepure ko paunovi zaradili neku crkavicu stalno uz vlast i sta ti mogu dobro uraditi za drzavu.Takvih ima koliko ti qurac hoce,kad pogledam rvate,bosnjake,siptare,milogorce iako to rade neposteno i kvarno ali su slozni napravise drzave, jedino jadni gedzo osta bez krova nad glavom.Ako i treba ko ga j*ebe kad nije ni za k*urca i ne zna sta hoce od sebe i drzave.Ako nisi u Bg ili Ns na ravnateljskom položaju i treba....nije znao u partiji da se snađe i izgradi sebi poziciju. U Nisu i na jugu vazda oni...i danas njini.
Kradonacelnik nam je slučajni prolaznik i dotepanac iz Podgorice Bulatović Darko UMIROVLJENI zastavnik sa DIZAGNOZOM f20....sam se ranio u dupe 99 da ne ide u rat.
Pa ni gedže ni Cg nisu ludjaci ko 1914 da oslobađaju bosance i rvate i tam Srbe pa da ih za nagradu isti popakuju iza 1944 po masovne grobnice i gulate uz pomoć kmera Djilasa i njinih pasijih grobaljaDevedesetih kad je trebalo uzeti puski nasta bezanija,neki pobegose u Svicu,drugi u Nemacku,treci se krili ti isti danas se sepure ko paunovi zaradili neku crkavicu stalno uz vlast i sta ti mogu dobro uraditi za drzavu.Takvih ima koliko ti qurac hoce,kad pogledam rvate,bosnjake,siptare,milogorce iako to rade neposteno i kvarno ali su slozni napravise drzave, jedino jadni gedzo osta bez krova nad glavom.Ako i treba ko ga j*ebe kad nije ni za k*urca i ne zna sta hoce od sebe i drzave.
Sta mislis pod bosancima?Pa ni gedže ni Cg nisu ludjaci ko 1914 da oslobađaju bosance i rvate i tam Srbe pa da ih za nagradu isti popakuju iza 1944 po masovne grobnice i gulate uz pomoć kmera Djilasa i njinih pasijih grobalja
Svi pučani te zaostale i zatucane regije.Sta mislis pod bosancima?
Da je mržnja izmedju hrišćana i muslimana kod Albanaca toliko velika pobili bi se oni medjusobno ali koliko vidim svi kače albanske zastave gde stignu. Mislim da je kod njih na prvom mestu nacionalizam a ne religija. Obrnuto nego na Bliskom Istoku gde se nacionalizam teško gradi ali zato religija divlja.
Па не могу да се побију, док год постоје већи проблеми као што је Србија, као и запад који им даје право на Велику Албанију, али не и Исламску Државу. Они крију своје исламско лице као змија ноге, а нису бољи ни тзв. Бошњаци.Naravno. Nego neke paljevine kod nas misle da se oni medjusobno mrze, da su im dijalekti toliko razliciti da se uopste ne razumeju, da su ovi iz Albanije bolji od ovih sa Kosova i slicne nebuloze u koje samo glupi Srbin moze da poveruje.
Чекај мало. Свако има своје Косово, па и Хрватска. Зашто ти не узмеш пушку па одеш у Мостар да браниш свету хрватску земљу ХБ ? За почетак избори се за је%ени ентитет, против исламске окупације која долази из Сарајева.Ajde ne bulazni više. Vidjeli smo kakva je vaša snaga bila u Vukovaru. HV je dovoljna za duplo više nego što vas je sada. Nama ne trebaju sladoledari iz Nato koji udaraju samo iz zraka i sa sigurne udaljenosti. Ulazak u Nato je bila politička a ne vojna odluka. Svako malo dolaze da nam zahvaljuju što sudjelujemo u njihovim uzaludnim misijama jer znaju da je većina saveza teška boranija i kukavice i svaki normalan vojnik im je dobrodošao. Neki dan je u Afganistan otišao ukupno 6000-ti vojnik HV. Više im vrijedi naših 6000 nego pola ove pederske Europe.
Vi kad povratite Kosovo koje vam je oteto pred nosom a nijedna puška nije opalila onda možemo da proćaskamo
Где сам ја то написао да постоје Албанци који воле Србе или да постоје нормални Албанци ?@Гамбино
Ja ne znam iz kojih izvora se ti informises, verovatno sa Balkan Info i verovatno nisi upucen sta Siptari misle o nama, bilo da su muslimani ili hriscani. Pravoslavni Siptar ce uvek biti uz onog sa Kosova i podjednako nas mrzi kao taj sa Kosova, nema razlike. Bukvalno na prste mozes da izbrojis one koji misle drugacije. Za njih ce Srbija uvek biti neprijatelj br.1, a navodna mrznja izmedju njih samih je na nivou kad neko iz Srbije ne voli npr.Bosance ili Krajisnike. I nije problem u tome sta oni misle o nama, koga briga, ni mi njih ne volimo nego je problem sto ima onih koji su u zabludi da postoji znacajan broj 'normalnih' Siptara koji ce biti na nasoj strani.
O kakvom ti Mostaru i borbi govoriš. To je BIH, druga država koju je Hrvatska priznala. Mi poštujemo granice priznatih država za razliku od vas. Tamo se ljudi bore političkim djelovanjem a ne puškom. Ali naučit ćete i vi s vremenom makar silom.Чекај мало. Свако има своје Косово, па и Хрватска. Зашто ти не узмеш пушку па одеш у Мостар да браниш свету хрватску земљу ХБ ? За почетак избори се за је%ени ентитет, против исламске окупације која долази из Сарајева.
Ако си хрватски издајник, само то потврди и нема потебе да разговарамо о хрватском Косову т.ј. Херцег Босни.
Идете да се борите у је%ени Афганистан, а немате муда да спасите рођену браћу која су под окупацијом већ неколико деценија.
Није масовно, али ни њих нема много, то је неки проценат од 15-25% колико чине популацију Албаније.Te Albanke hriscabke koje se udaju za Srbe su u manjini, tolikoj da to nije vredno pomena, ali ovde je to predstavljeno kao nesto masovno. A neko nepismen iz zabacenog sela ne bi ni trebao da nam bude primer ni za sta. Sad su se i oni emancipovali, dosta imitiraju Zapad, a posto im religija nije bitna vec nacija, i te kako ima medjuverskih brakova kod njih.
Значи издајник си.O kakvom ti Mostaru i borbi govoriš. To je BIH, druga država koju je Hrvatska priznala. Mi poštujemo granice priznatih država za razliku od vas. Tamo se ljudi bore političkim djelovanjem a ne puškom. Ali naučit ćete i vi s vremenom makar silom.
Vi kad povratite Kosovo koje vam je oteto pred nosom a nijedna puška nije opalila onda možemo da proćaskamo
Samo ti nastavi da klanjas i ne brini za srbe. Nema vise ni cetnika ni partizana, samo srpska vojska.Nismo teokratiji, živi se u sekularnom društvu, plus nisu svi Srbi religiozni da bi im SPC nešto preterano značila i njeno ekskomuniciranje. Toliko Srba komunista, ateista od 1945 godine, opet bi napravio podelu među Srbima na četnike i partizane ako bi SPC to činila.
Ми само формално живимо у секуларном друштву и никада нећемо живети у теократији, јер као што рекох ми смо само формално секуларно друштво које је убедило вас атеисте, да је црква одвојена од државе и нације.Nismo teokratiji, živi se u sekularnom društvu, plus nisu svi Srbi religiozni da bi im SPC nešto preterano značila i njeno ekskomuniciranje. Toliko Srba komunista, ateista od 1945 godine, opet bi napravio podelu među Srbima na četnike i partizane ako bi SPC to činila.
Добро, то је твој избор да живиш у заблуди да су шиптари најмоћнија нација на Балкану, најнапреднија, најсекуларнија, најевропскија, а да смо ми остали Балканци затуцани верници.To sto ti pricas bi imalo smisla da oni drze do religije, ali posto su oni prvo Siptari pa tek onda sve ostalo ne treba se tek tako zanositi. A ja sam sve samo nisam levicar i neoliberal.
Čovek je Janko i još 10 nikova. Musliman iz Čajnica 25g u Lucemburgu.Ми само формално живимо у секуларном друштву и никада нећемо живети у теократији, јер као што рекох ми смо само формално секуларно друштво које је убедило вас атеисте, да је црква одвојена од државе и нације.
Какво је то секуларно друштво, ако ја не могу да добијем слободан дан да прославим свој рођендан или неки национални или неки пагански словенски празник, али зато имам слободан дан када је у питању крсна слава ?
Затим, имамо нерадне дане када су најважнији верски празници, а дан пре тих празника се ради скраћено.
Е сад замисли како је тек у Пољској, која је такође формално секуларна држава, а Пољаци су далеко већи верници од нас.
Ви атеисти, не можете да схватите природу верника и онога ко поштује традицију СПЦ, а реално и једни и други су ваши непријатељи били они прави верници или не.
Атеисти се такође деле на пријатеље и непријатеље СПЦ, дакле ви нисте јединствени. Рецимо ја знам атеисте који презиру попове, али који се жестоко напале на Српство када исламисти или дукљани нападну нашу цркву.
Са друге стране, нама се је%е за права атеиста у исламским земљама, нека се међусобно кољу.
Демократија каква год да је, она је ослободила национални и верски идентитет, а ваш атеизам је могућ само у условима комунистичке диктатуре, што значи да то није природно стање свести човека на овим просторима.
Добро, то је твој избор да живиш у заблуди да су шиптари најмоћнија нација на Балкану, најнапреднија, најсекуларнија, најевропскија, а да смо ми остали Балканци затуцани верници.
Како је то могуће да чим су Американци направили своју базу, шиптари су преко ноћи постали секуларни и напредни, а током СФРЈ су били једини муслимани који су масовно одбијали да једу свињетину, док Бошњаци су били далеко опуштенији ? Шта је то него западна пропаганда.
Videli smo kako je HV dovoljna, pa 400 hijada Srba je razrusilo Hrvatsku i razrusice ponovo, nemojte imati sumnje u to.Ajde ne bulazni više. Vidjeli smo kakva je vaša snaga bila u Vukovaru. HV je dovoljna za duplo više nego što vas je sada. Nama ne trebaju sladoledari iz Nato koji udaraju samo iz zraka i sa sigurne udaljenosti. Ulazak u Nato je bila politička a ne vojna odluka. Svako malo dolaze da nam zahvaljuju što sudjelujemo u njihovim uzaludnim misijama jer znaju da je većina saveza teška boranija i kukavice i svaki normalan vojnik im je dobrodošao. Neki dan je u Afganistan otišao ukupno 6000-ti vojnik HV. Više im vrijedi naših 6000 nego pola ove pederske Europe.
gde god se po vojvodini nakotili, doneli su svoju "kulturu"Trebaju nam bosanci po Srbiji kao demografska infuzija. Ne trebaju nam kao politička kasta u Bg i Ns da vladaju PROTIV NAS.
Pogreška.Videli smo kako je HV dovoljna, pa 400 hijada Srba je razrusilo Hrvatsku i razrusice ponovo, nemojte imati sumnje u to.
A poreklo svih iz Crne Gore su od Srba koji su bežali od Turskog zuluma.Poreklo mi je iz Crne Gore zivim u Srbilendu,kunem oca sto me je doveo u ovu vukojebinu.
Nula je pojam a albanci ni to.Albanci su nula
Krim je bio Ruski a Kosovo nikada nije bilo šiptarsko osim u vašoj lažnoj istorijskoj čitanci.Papire od Srbije ?Jesu li trazili oni sa Krima papire od Ukrajine ?