Školski primer nejednakosti gradjana je vidjen danas na ulicama Beograda i Novog Sada....

Metronomy

Buduća legenda
Banovan
Poruka
45.232
Neki, debili, sa imunitetom poslanika mogu da krše zakone i vrše nasilje po ulicama i da im vlast toleriše, dok drugim gradjanima bi za isti prekršaj polomila ruke i stavila ih u zatvor....
Jasno je da ovi ljudi predstavljaju neke "pristojne" gradjane koji se ne stide svojih predstavnika, da li je onda čudo što tu istu "elitu", "stručnjake" i još gore SANU kao vrhunac elite predstavljaja Belivuk sa svojom ekipom pristojnih mesara....

Rijaliti na ulicama najvećih gradova Srbije zaštićen imunitetom i podrškom srpske elite, kojoj smeta rijaliti na televiziji....Da možda ova SANU elita ne pokušava da pokaže deci kako treba da se ponašaju na javnom mestu? Možda da nauče Srbe kako se ponaša civilizovan deo Srbije...šta fali ako deca postanu malo radikalnija, pa ubijaju one koji im se ne svidjaju?

Tako je, treba poapsiti sve tužioce i sudije koji ne apse kriminalce...a oni su sasvim vidljivi, jedni divljaju, a drugi ih štite na pravosudnim funkcijama...
Nije se desilo i neće se desiti. Nažalost. Jutros odem na kafu i jedan "prijatelj" uzeo i "forsira" ove ostale da glasaju za siguran glas. A vadi papir sa 30 imena čovek. Kao kaže: Samo ljudi koji su mi bliski, neću ja da jurim svakoga..
I samo vrti telefon i kaže da glasaju i glasaju jer i njega pritiskaju da te što je on prijavio kao siguran glas, da to obave. E, kad živiš u takvoj zemlji, nema ništa od pravde.

Nema više muškaraca da kaže NE, neću biti ljiga, imam obraz, neću biti deo tog sistema. Svi idu parolom: A jbg, svi rade, 'ajde i ja.

Back