Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zainteresovana sam za skolovanje i rad u oblasti ekonomije,posebno bankarstva,ali moze i neka druga oblast.ja sam treca godina univerziteta za trgovinu i bankarstvo.hvala.yovana@neobee.net
Imas varijantu da ti to sredi agencija Wizantiana.
Kancelarije im se nalaze se u BG, a sajt je www.wizantiana.co.yu.
Ne znam da li su ubacili na sajt i to sto tebi treba, ali znam da rade i te varijante skolovanje, praksa...
U svakom slucaju nacices na sajtu kako da ih kontaktiras.
Sretno
Cula sam dosta lose o toj agenciji, uzmu pare pa te ubace da sisas ovce ili ti se i ne jave, jako su spori ... ne znam probaj, videla sam i na forumu da se ljudi zale. Moras da znas sta tacno zelis koja je zemlja u pitanju, grad, a onda najbolje prvo idi na google pa ukucaj te reci i izbacice ti sta imaju. Onda gledaj gde pise kontakt i pisi im>srecno
Ja sam probala preko Wizantiane, ali nisu uspeli nista da mi nadju...
Platila sam im neku sumu (100-200 US $) i nakon dva - tri meseca su mi javili da ne mogu nista da mi pronadju... i vratili su mi novac.
Osim razocarenja sto mi nista nisu sredili, kontam da su u redu...
Išla bih preko Wizantiane na njihov letnji program rada u Evropi,ili rad u struci u Americi,pa me zanima da li je neko imao takva iskustva sa njima?
Unapred zahvalna Miljov