simple_things
Zainteresovan član
- Poruka
- 382
Da li ste zavrsili neku od astroloskih skola i ako jeste kod kog Profesora ste isli na predavanja? Kakva su vasa iskustva ....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:-)Da li ste zavrsili neku od astroloskih skola i ako jeste kod kog Profesora ste isli na predavanja? Kakva su vasa iskustva ....
Ma to sam i mislila... extra sto... ne mislim da bi bila nesto pametnija da ti se potpisao ili reko' "sedi 5" :-)Da dodam ne posedujem nikakvu diplomu za navedene...
... ili gluplja da je rekao "sedi, 1"....ne mislim da bi bila nesto pametnija da ti se potpisao ili reko' "sedi 5" :-)
Ja sam od 1998. do 2001. intenzivno tj. tokom 10 meseci godisnje, isla u tadasnju skolu AstroLab Aleksandra Imsiragica. Od pre 2 godine to je Institut za astroloska istrazivanja i edukaciju Johhanes Kepler. Od tada seminari, medjunarodne konferencije svake godine u martu, svaka knjiga koja izadje pa negde od 2005. i Sinhronar Maya iz koga proizilazi Astroloski sistem Maya, seminari iz Numerologije, zatim tumacenja snova Slavise Ivkovica. Imam solidnu kolekciju snimaka seminara i tematskih predavanja, pa se time sladim u slobodno vreme.
Bez obzira koliko se trudim ne razumem sta znaci nauciti pogresno.... mogu nauciti ili ne nauciti ..ili ne biti u stanju da primenim nauceno ili zaboravljati, pa mi je sve to nekako pod pojmom "ne nauciti", ali kako pogresno naucis astrologiju?dakle ako naucimo jednom pogresno, bice vrlo tesko kasnije to ispraviti...
Khm,khm....govori li se to o ONOM Nikoli Stojanovicu,o kom su potroseni onoliki postovi?
Samo pitam....da se zna posto je gore navedeno jedno od retkih misljenja koja ga glorifikuju.
Ma ja to samo glasno razmisljam,cisto vezano za pocetak "kvalitetnog ucenja astrologije".
Ako je to taj.......btw.
Bez ikakvih losih namera simple things ali,jesi li posetila temu koja postoji na forumu o Nikoli Stojanovicu,obzirom da si kod njega isla a smatras da je vazan pocetak?
Nije lose cuti i tvoje misljenje ali da se ako se zainteresujes prebacimo na tu temu.
Ne znam da li mislis na topic "Nikola Stojanovic i njegove prognoze..." , ako na to mislis, procitala sam prvu stranicu upravo i primetila sam da ima jos ljudi koji ga glorifikuju...
Ti si imao/la iskustva sa njim pa govoris iz iskustva ili kako...???
Ja pricam o mom iskustvu i ono je kao sto rekoh bilo savrseno....
da ti ja kazem nesto...Imsiragic je vise ucitelj astralne meditacije nego astrologije a pri tom se ufurao u biznis pa mu i nije toliko vazno sta si naucila vec jesi li platila skolarinu Nikola je jedna napuvana faca za koju ne mogu da kazem da nista ne zna ali nije najbolji drzi se stepenova ko pijan plota kod njega odes na kurs samo se usavrsis malo.Moja Aleksandra je preterano analiticna ali odlicna za pocetak ucenja!:wink: I na kraju da rezimiram izbegavaj te skole uopste i nadji sebi jednog mentora a kako ces da znas da li je dovoljno dobar...neka tebi uradi kompletnu analizu natala:wink::wink: Malo sam i sam istrazivao na tu temu astro skola i govorim ti iz iskustva kada su Nikola i Imsiragic u pitanju a mogu slobodno i o drugima jer sam bio na njihovim kursevima i ostalim sranjma koja prodaju a njih dvojica pogotovo su se ufurali u komercijalu i racunovodstvo
Aleksandra Marić- astrolog je.
Pa moracu da joj kazem da lupi malo jacu reklamu kao Ana Rakic pa ces da zapamtis ime iprezime samo nije vise samo Aleksandra Maric sad je dodala i Jelovac udala se za popa :shock: PARADOKS...ali suprotnosti se privlace
!?Ma to je bilo,par osoba,izgleda da ih je on ubacio, .
Po kom osnovu onda mislis da on nije dobar Ucitelj?Ja inace ponavljam da me ne bi pogresno shvatila da nemam licnog iskustva sa doticnim gospodinom .
da ti ja kazem nesto...Imsiragic je vise ucitelj astralne meditacije nego astrologije a pri tom se ufurao u biznis pa mu i nije toliko vazno sta si naucila vec jesi li platila skolarinu
Kakvo si iskustvo imao u njihovim skolama?Malo sam i sam istrazivao na tu temu astro skola i govorim ti iz iskustva kada su Nikola i Imsiragic u pitanju