znam da ima mnogo ovakih skola u inostranstvu....ali zanima me da li iko zna da li postoji tako nesto kod nas u BG-u ili NS-u ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DabaMAN:Ne razumem, kakva je to sˇkola? Mislisˇ na programiranje igara ili sˇta?
.... a isto tako nauci
)....pa se pitam da li postoji neko kod nas ko se bavi stvaranjem video igara
.... verovatno ne ali nikada se nezna
.... video igre su veoma dobar biznis i siguran sam da ce i jednog dana kodnas poceti da se ljudi bave time,ali nazalost kako stvari stoje to nece biti u skorije vreme
...
...

e cuo sam za igru ali nigde nisam video da ima da se kupi... ako neko moze, neka me uputi...DabaMAN:Neznam dali postoji takav tip škole kod nas, ali ako postoji budite sigurni da to nije na nekom ozbiljnom nivou. Što se tiče 'game developing-a' kod nas, teško da se išta pomiče.
Treba izdvojiti recimo domaćeg autora igre Galactic Federation, Radivoja Radivojevića. Igra je inače klasična svemirska simulacija u stilu Freespacea, i dobila je mnoge pozitivne kritike širom sveta.
Čovek je sam pravio igru, modifikovao postojeći engine (sam dodao tkz. GEO mode, poznat iz Red Faction-a) a uopšte nije išao u nikakvu školu. Štaviše nije imao nikakve veze sa programiranjem.
E sad, kad bi se sakupio tim takvih entuzijazista, u našoj zemlji bi mogao poteći vrlo dobar biznih, jer to i jeste dosta unosan posao.
Pandemonium:ja jos nisam uspeo da napravim mapu za cs..![]()
![]()