tomar
Obećava
- Poruka
- 51
Da li neko zna da li u Zrenjaninu postoji skola za plivanje za odrasle? Jeste da imam samo 16 god ali je i to mnogo za obicnu skolu plivanju u kojoj su klinci od 5- 6 god.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta su vam roditelji čekali 16 godina, ne mogu da se ne zapitam...
To mi je uvek padalo na pamet kad čujem da neko ima 30-40-50 godina i ne zna da pliva ili vozi bajs... katastrofa.
ma nisam ja nikoga konkretno prozvao, samo mi je neverovatno da je neko ne plivač u 21. veku... to mi je isto ko da je ne pismen
Zaista je neverovatno da je neko nepismen. "neplivač" a ne "ne plivač", "kao " ne "ko", "nepismen" ne " ne pismen". Pre prozivanja drugih nauči barem pravopis.
Gde je najbolja skola u zemlji?Ko je trenirao Cabu Siladjija i Ivana Lendjera?Meni su rekli ,,strucnjaci"iz Nisa da su oni trenirali u Zrenjaninu kod nekog coveka koji je danas u penziji,a svojevremeno je bio trener u SRY!!!??? Ti momci ne treniraju plivanje,ali kazu da su tako culi na DIF-u,pa im i nije za zameriti.Neko te je debelo slagao...skola nam je losa jer rade ne strucni ljudi...
Ja sam profesor fizickog vaspitanja sa visegodisnjim iskustvom u radu sa decom i odraslima u poducavanju plivanja kako kod nas tako i u USA. Javi mi se za privatne casove, ako zelis! Poz!