buudala Stara legenda Poruka 84.353 juče u 17:45 - Škola ili Zanat? #26 Stojkov Menidjer: šta znaš od Seke? Kliknite za proširenje... Ništa disko Samo narodnjaci
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 86.775 juče u 17:47 - Škola ili Zanat? #27 buudala: Ništa disko Samo narodnjaci Kliknite za proširenje... onda slaba kinta od šljokara
Frederick_ Elita Poruka 19.263 juče u 18:03 - Škola ili Zanat? #28 Stojkov Menidjer: šta znaš od Seke? Kliknite za proširenje... Nemoj da te vide iz stranke da volis Seku, ode ti dnevnica
Stojkov Menidjer: šta znaš od Seke? Kliknite za proširenje... Nemoj da te vide iz stranke da volis Seku, ode ti dnevnica
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 86.775 juče u 18:12 - Škola ili Zanat? #29 Frederick_: Nemoj da te vide iz stranke da volis Seku, ode ti dnevnica Kliknite za proširenje... da, ali ja nisam član lepo sam ponudio opkladu u 100€ da proverimo ok,kod tebe može 120€, ipak si ti Gazda
Frederick_: Nemoj da te vide iz stranke da volis Seku, ode ti dnevnica Kliknite za proširenje... da, ali ja nisam član lepo sam ponudio opkladu u 100€ da proverimo ok,kod tebe može 120€, ipak si ti Gazda
Frederick_ Elita Poruka 19.263 juče u 18:19 - Škola ili Zanat? #30 Stojkov Menidjer: da, ali ja nisam član lepo sam ponudio opkladu u 100€ da proverimo ok,kod tebe može 120€, ipak si ti Gazda Kliknite za proširenje... Ne kladim se ispod 10K
Stojkov Menidjer: da, ali ja nisam član lepo sam ponudio opkladu u 100€ da proverimo ok,kod tebe može 120€, ipak si ti Gazda Kliknite za proširenje... Ne kladim se ispod 10K
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 86.775 juče u 18:25 - Škola ili Zanat? #31 Frederick_: Ne kladim se ispod 10K Kliknite za proširenje... e takav mi treba! ajd vadi 10K evra pa da zatražimo po matičnom broju dal me imaju javi kad prebrojiš
Frederick_: Ne kladim se ispod 10K Kliknite za proširenje... e takav mi treba! ajd vadi 10K evra pa da zatražimo po matičnom broju dal me imaju javi kad prebrojiš
A andjelijaa Elita Poruka 18.034 juče u 18:32 - Škola ili Zanat? #32 Plavooki Treptač: Ako nisi u finansijskoj mogućnosti da podupreš dete u prvih par godina nakon fakulteta, ako ti dete nije neki super đak, pametan i radan, onda zanat Kliknite za proširenje... znas kako kazu,da fakultetsko znanje toliko znaci svi profesori bi bili bogatasi,i tupav moze da nabuba i bude super djak
Plavooki Treptač: Ako nisi u finansijskoj mogućnosti da podupreš dete u prvih par godina nakon fakulteta, ako ti dete nije neki super đak, pametan i radan, onda zanat Kliknite za proširenje... znas kako kazu,da fakultetsko znanje toliko znaci svi profesori bi bili bogatasi,i tupav moze da nabuba i bude super djak
Frederick_ Elita Poruka 19.263 juče u 19:16 - Škola ili Zanat? #33 Stojkov Menidjer: e takav mi treba! ajd vadi 10K evra pa da zatražimo po matičnom broju dal me imaju javi kad prebrojiš Kliknite za proširenje... Daj mi maticni broj, moram ja to da proverim
Stojkov Menidjer: e takav mi treba! ajd vadi 10K evra pa da zatražimo po matičnom broju dal me imaju javi kad prebrojiš Kliknite za proširenje... Daj mi maticni broj, moram ja to da proverim
Plavooki Treptač Kontraš VIP Poruka 96.552 juče u 19:21 - Škola ili Zanat? #34 andjelijaa: znas kako kazu,da fakultetsko znanje toliko znaci svi profesori bi bili bogatasi,i tupav moze da nabuba i bude super djak Kliknite za proširenje... Mada nije sve u parama
andjelijaa: znas kako kazu,da fakultetsko znanje toliko znaci svi profesori bi bili bogatasi,i tupav moze da nabuba i bude super djak Kliknite za proširenje... Mada nije sve u parama
A andjelijaa Elita Poruka 18.034 juče u 19:36 - Škola ili Zanat? #35 Plavooki Treptač: Mada nije sve u parama Kliknite za proširenje... Jeste
Plavooki Treptač Kontraš VIP Poruka 96.552 juče u 19:54 - Škola ili Zanat? #36 andjelijaa: Jeste Kliknite za proširenje... Ako ih već imaš, onda nije
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 86.775 juče u 20:24 - Škola ili Zanat? #37 Frederick_: Daj mi maticni broj, moram ja to da proverim Kliknite za proširenje... 6669996669996
Frederick_ Elita Poruka 19.263 juče u 20:26 - Škola ili Zanat? #38 Stojkov Menidjer: 6669996669996 Kliknite za proširenje... Zlo i naopako - znao sam
M Masno-TkivoInViVo Primećen član Poruka 639 pre 14 minuta - Škola ili Zanat? #39 Zanat naravno. Škola izumire i dabogda izumrla i školstvo i sve. Dete odkuće da uči šta želi.