Škola bez nasilja

Kakvi ste po karakteru: povuceni, agresivni ili neutralni.Kada se neko bije da li i vi ulecete na bolju stranu, razdvajate ih ili gledate i navijate.Koliko puta ste se pobili u postednjih 3 meseca?Na onom pitanju ,,шта би сте урадили да спречите насиље,, ja napisao: treba da nosimo pancire, šlemove i suzavac u školu a posebno da obratimo pažnju na beli luk i spanac
899224.gif
! I dodao sam da treba da sprecimo Božidara da se penje na Jelen tocilicu

Ako me neko provocira-jako sam agresivna! Razdvajam samo devojchice da me od momaka neko ne nokautira...
Ali u novoj shkoli se niko ne tuche..Bash dugo nisam videla neku tuchu... Ali to je dobro..-Zar ne?!

Ovo moram da ispricam. Pozove mene Drug da gledam tucu izmedju njih i VII-2. Ja pristanem reko zeza se i dodjem sa drugaricama. Mislila ovi ce ih ispaliti i reko da vidim njihove face kad vide da su ispaljeni. I stvarno svi dosli, i ovi iz mog odeljenja i ovi iz VII-2. I prvo poceli da se svadjaju i onda naisao cuvar ( glupaci oce da se biju u skolskom za vreme velikog odmora!) i nije im dozvolio da se tuku. I onda su se rukovali ali sa grdnim prozivanjima i facama.... A mislim da je razlog tuce neka osmakinja; i da su hteli da se biju jedan iz mog i jedan iz VII-2. A ovi ostali majmuni se umesali ni ne znajuci razlog, samo da bi se tukli. A ta osmakinja je zapravo u vezi sa trecim.... tako da....

sto svi prave toliku frku oko tuca, pokacis se, pobijes se, traje retko duze od 5-10 minuta i eto.. boli dva dana ako izvuces deblji kraj i gotovo.. nije u pitanju ubistvo il nesto :lol:
mada da se zna nesto- tuce 5 na 1, ili boxer, flasa sta vec.. to je sranje.. jedan na jedan, pesnice i to je to.. ojha :mrgreen:

Mislim da se po tom pitanju malo sta moze uraditi sada:
Kada oba roditelja rade po 12 sati dnevno a cesto i prekovremeno.
Na TV-u se deci od malih nogu servira kojekakvo agresivno djubre od crtanih filmova.
Deca se skoro u potpunosti prepushtaju ulici i okruzenju na vaspitanje , a u sebi nose nesredjene emocije i nezadovoljstvno svojih roditelja.

Sto ce reci , ne pocinje to u skoli , to sve pocinje mnogo mnogo ranije. U porodici.

sto svi prave toliku frku oko tuca, pokacis se, pobijes se, traje retko duze od 5-10 minuta i eto.. boli dva dana ako izvuces deblji kraj i gotovo.. nije u pitanju ubistvo il nesto :lol:
mada da se zna nesto- tuce 5 na 1, ili boxer, flasa sta vec.. to je sranje.. jedan na jedan, pesnice i to je to.. ojha :mrgreen:

cista tuca! bez prljavih poteza!:D

Back