Škola bez nasilja

A...pa JA sam Ovde jedin@ kOja takO pishe...e pa nisam...ne zelim ni ja da se swadjam...niti je OvO inat....al' zastO sam uvek JA jedina za swe kriva. . . ???Sta sad-vetjina pise crnOm bOjm...mozda nekOm to smeta...pOstoji paleta bOja,svako IMA PRAVA da izabere sta vOli....kakwe su tO zabrane....??????

Nisam ti rekao za boju nego za pisanje sa kombinovanjem velikih i malih slova i zamenom znakova (@, w i sl. fore).
Nisi ni prva ni poslednja. Ali kako god, toga ovde nece biti. Ti se odluci, banovacu te ozbiljno, nastavis li da teras inat. Ne pada mi na pamet da cistim postove iza tebe.

Nisam ti rekao za boju nego za pisanje sa kombinovanjem velikih i malih slova i zamenom znakova (@, w i sl. fore).
Nisi ni prva ni poslednja. Ali kako god, toga ovde nece biti. Ti se odluci, banovacu te ozbiljno, nastavis li da teras inat. Ne pada mi na pamet da cistim postove iza tebe.

Zabranjeno je ometanje normalnog rada Krstarice.Ma banuj je na 10 dana :D!Nikom nije skodilo malo bana!

4330.gif

Ja idem u elekrothnicku.........u razredu je 30 muskaraca........Kad izbije tuca,a to je svaki dan,ne zna se ko koga lesi...Tu letre,torbe,stolice,knjige, zanci jezivo..Uglavom se biju cigani protiv grobar.....Ta tuca traje najvise 15min....Posle toga prebrojavamo ranjene i mrtve...
Mora u skoli da bude nasilja...Uvek ima neko ko prvi pocinje i pali vatru.;)

U svakoj skoli postoji nasilje tako da se to ne moze israviti. Cak i da se u jednu skolu stave sve odlicni i mirni ucenici opet bi doslo do tuca, jer ce se uvek naci jedan ili vise buntovnika koji hoce da krse pravila. Tako da se nasilje ne moze ukinuti, ali se zato moze smanjiti.

MA KOGA BRIGA ZA SKOLU,STAS RADID AK SE NES TUC TAM S NEKIM KO TI PIČI PO...
Jos kad bih skontala sta ovde pise...:-?:lol:
U svakoj skoli postoji nasilje tako da se to ne moze israviti. Cak i da se u jednu skolu stave sve odlicni i mirni ucenici opet bi doslo do tuca, jer ce se uvek naci jedan ili vise buntovnika koji hoce da krse pravila. Tako da se nasilje ne moze ukinuti, ali se zato moze smanjiti.
Mislis,koji se PRAVE da budu buntovnici...samo da bi privukli paznju...

Back