MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Pa nisam bas agresivna, ali decku sam udarila shamar pre jedno... mesec dana, i to na sred skole, i to u hodniku gde je zbornica... :? :shock:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpisujem.Hmmm ja sam mali shareni hipik i shirim ljubav svetom!
Toliko
Potpisujem.
Stvarno ne volim gledati ljude koji se tuku..uvijek razdvajam...
Ne znam zashto,u svakom sluchaju je dobro,kod mene u shkoli nema tucha.
Bar ne redovno.
Toga vishe nema ni na psihijatriji...
Ma ne, nisi uopshte agresivna...
Zasluzio je. A i puk'o mi je film. Nece niko mene da pravi na budalu
Ako je dobio shamar
Bolje ti njega da puknesh nego on tebe!
E,ja sam zensko al' bome i mi nekad zasluzimo batine,al' shta cjesh,sramota udarati zene!
Neutralna sam. Kad se neko bije udaljim se.
Pa naravno da ne bi dobila batina!!!
Sad treba da ti napisem zbog cega se udaljim?
Pa jbg.. heheheheh :grin:Shteta!
Zasluzio je. A i puk'o mi je film. Nece niko mene da pravi na budalu
Ako je dobio shamar
Da imate temu...I anketu.Kakvi ste po karakteru: povuceni, agresivni ili neutralni.Kada se neko bije da li i vi ulecete na bolju stranu, razdvajate ih ili gledate i navijate.Koliko puta ste se pobili u postednjih 3 meseca?Na onom pitanju ,,шта би сте урадили да спречите насиље,, ja napisao: treba da nosimo pancire, šlemove i suzavac u školu a posebno da obratimo pažnju na beli luk i spanac! I dodao sam da treba da sprecimo Božidara da se penje na Jelen tocilicu
ja sam mrtwa 'ladna, mene boli uwo za swe, ali bash swe. neka nasha drugarica kad dobije keca i pochne da plache swe dewojchice je teshe, tu su pored nje, a ja samo qliram, mene boli uwo, na drugoj strani uchionice i moj komentar je ''shto nije uchila, da je uchila dobila bi bolju ocenu''...