Škola bez nasilja

ja ne razdvajam tuche... nije sigurno, poshto su uglavnom ukljuchene chashe/flashe/piksle/boxeri, pa mi se desilo par puta da nastradam...
ako uchestvuje u tuchi neko koga ne znam onda iskuliram, al ako je neko meni bitan... pa, gledam da ubacim nekoga ko ce da smiri situaciju ;p a posle previjam ranjenike :p
al stvarno, par puta mi se desilo da prisustvujem stvarno opasnim tuchama, ne onim klinachkim zayebancijama, i nikad mi nije bio problem da izvuchem telefon i pozovem policiju... bolje to nego da neko od njih izvuche noz.

I samo gledati 156 kanali sa ovim prikazom
image.php

ja sam mrtwa 'ladna, mene boli uwo za swe, ali bash swe. neka nasha drugarica kad dobije keca i pochne da plache swe dewojchice je teshe, tu su pored nje, a ja samo qliram, mene boli uwo, na drugoj strani uchionice i moj komentar je ''shto nije uchila, da je uchila dobila bi bolju ocenu''...

Da imate temu...I anketu.Kakvi ste po karakteru: povuceni, agresivni ili neutralni.Kada se neko bije da li i vi ulecete na bolju stranu, razdvajate ih ili gledate i navijate.Koliko puta ste se pobili u postednjih 3 meseca?Na onom pitanju ,,шта би сте урадили да спречите насиље,, ja napisao: treba da nosimo pancire, šlemove i suzavac u školu a posebno da obratimo pažnju na beli luk i spanac
899224.gif
! I dodao sam da treba da sprecimo Božidara da se penje na Jelen tocilicu

Neutralna,mada ponekad agresivna...:?
Kad se neko bije uglavnom razdvajam,mada nekada posmatram ako nema potrede da ulecem [necu ja da nastradam,a i shta da trazim u krpi boksera i siledzija koji svakodnevno maltretiraju nekog...:?].
U zadnja 3 meseca sam se tukla jednom ili dvaput...:lol: Ili cak nijednom...nemam pojma...:lol:

ja sam mrtwa 'ladna, mene boli uwo za swe, ali bash swe. neka nasha drugarica kad dobije keca i pochne da plache swe dewojchice je teshe, tu su pored nje, a ja samo qliram, mene boli uwo, na drugoj strani uchionice i moj komentar je ''shto nije uchila, da je uchila dobila bi bolju ocenu''...

Xe ti i ja se ObichnO slazemO u OdgOvOrima ,al sad ne.....xexexe....
Npr.kOd mene,kad neka mOja drugaritZa place zbOg keca,mi svi ,POSEBNO JA,pridjemO i tesimO je...pa takO je ispravnO,gde da je pustim da place.....jadna:oops::cry: uvek mi bude zaO kad nekO takO place,jer znam kako bi bilo meni,a da me niko ne tesi.............

Back