Skok-Teretana

angus young

Zainteresovan član
Poruka
229
dosta spamova u temi ko hoce da nabije veliki odraz ili kako vec ,pa odlucih da otvorim novu temu ..
zanima koje vezbe mogu da radim u teretani za noge koje bi mi dodale na skoku i eksplozivnosti .. planiram da odmah nakon nove godine ,drugog januara krenem i idem do kraja meseca .. znam da nije dug vremenski period ali nemam vremena zbog skole pa bih hteo da za to vreme koliko toliko napredujem ..

A sto jednostavno ne otvorite temu "Air Alert, Air ovaj air onaj... air sa penala... air sa pola i ostali komercijalni programi" i u toj temi diskutujete o tim programima... covek postavi konkretnu temu, i odmah se nadje neko da pita oko AA programa, a u vec postojecoj temi o ODRAZU je detaljno pisano o uticaju AA programa, samo treba sesti i citati... ali ne problem je sto sve hocete na brzinu... Zato tako i napredujete, citaj NIKAKO! U prici sve sam vrhunske atlete, a onda kad krenu trening ne mogu par naj obicnijih vezbica da urade, ne mogu na jednoj nozi zmureci da izdrze duze od 30sekundi... ali ne sve se hoce na brzinu! E pa ne moze, samo zestok rad ili nikako, kao na monasi na Tibetu, stanes lepo u podnozje brda kojim idu stepenice, a ti im ne vidis kraj, jer je u 3pm, pa onda krenes pun sprint do gore, i kad dodjes gore, taman kad pomislis jao odmor... sad cu da setam do dole, e kupiiip odmor, nema odmora, nego idemo cetvoronoske nazad, i to rukama vodis....
Pa tako iz dana, iz nedelje u nedelju, meseca u mesec, godine u godinu... i jednog dana mozda postanes sportsta.... a to AA i komercijalni programi... ima da letis po Ortopediji na Banjici...
Primer sa stepenicama naravno figurativne prirode....

Back