A sta vi mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze. Minimalizam. Mada volim i teretanu.A sta vi mislite?
I jel napredujes?uvek sam za prirodne vežbe uključujući propadanje a i plivanje ja već godinama radim samo propadanje i bučice u prirodi i kod kuće ne idem u teretanu ili što bi klinci rekli u bildaru
održavam kondiciju ne jurim ništaI jel napredujes?
super pa to je najbitnijei dosta šetam ne mogu da trčim to mi je preterano ali preko dana pre ručka trening,uveče šetnja i tako fino se osećam
A sta vi mislite?
kazes sklekovi?...........nagario sam proslu godinu sa 50 sklekova svako jutro i syebao neke muskule na ledjima. Par meseci se nisam mogao saviti.A sta vi mislite?
znaci trpeo seksualni zivotkazes sklekovi?...........nagario sam proslu godinu sa 50 sklekova svako jutro i syebao neke muskule na ledjima. Par meseci se nisam mogao saviti.
daleko bilo.znaci trpeo seksualni zivot![]()
Tacno tako. Ko zeli stvarno da vezba i ostvari neki vidljiv napredak teretana je najbolji izbor.nije bolje, i nikad nikakva skakutanja i trčanja neće biti bolja od dizanja teškog. to se teše oni koji žele da izbegnu rad i to je tako.
ако ти је ишло тако добро, и ако си сам видео бенефите за своје здравље, зашто си одустао и зашто не кренеш поново?Требало ми је годину дана на лат машини да успем да урадим један згиб (имао сам 58. година). Онда сам полако дошао до четири права згиба (без фолирања - скроз до доле, па онда брада преко шипке, дланови према мени) у четири серије. Тек тада је нестао сваки бол у леђима који ми се раније повремено јављао. Моћна вежба, али и пропадање, склекови (са оптерећењем) али мањи број понављања и чучњеви. Радио сам и са теговима. Али, беше му. Сада ништа.
Разболео сам се.ако ти је ишло тако добро, и ако си сам видео бенефите за своје здравље, зашто си одустао и зашто не кренеш поново?
Tupavanije bolje, i nikad nikakva skakutanja i trčanja neće biti bolja od dizanja teškog. to se teše oni koji žele da izbegnu rad i to je tako.