Sklekovi, zgibovi, cucnjevi, trcanje..bolje od teretane?

• Začetnik teme Začetnik teme Pacho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jeste moćno održava snagu i kondiciju ali ne može biti isti osećaj kao kada se koristi teretana-teretanu kada koristite nekoliko meseci možete uraditi brdo i na keca sve nabrojano sa lakoćom iz prve..suprotno nisam probao tako da ne mogu da pišem ako je neko probao neka piše

čak šta više i pri prestanku korišćenja teretane posle dugog vremena ostaje vam snaga tako da možete sklekove raditi u svako doba nebitno koliko imate snage naravno manji broj ponavljanja ali dovoljno

A sta vi mislite?

Брт, ако си млад и немаш лову за теретану, није проблем да радиш склекове, згибове чучњеве и трчања.

али немој да тражиш потврду на форуму да је то боље. Није боље, али је сасвим на месту.

Зашто би себи стварао ту менталну блокаду да је то боље од теретане, па кад постанеш свој човек, и будеш могао са уплатиш теретану, зашто да будеш роб свог претходног размишљања да су склекови, збигови и чучњеви на празно бољи од теретане?

Требало ми је годину дана на лат машини да успем да урадим један згиб (имао сам 58. година). Онда сам полако дошао до четири права згиба (без фолирања - скроз до доле, па онда брада преко шипке, дланови према мени) у четири серије. Тек тада је нестао сваки бол у леђима који ми се раније повремено јављао. Моћна вежба, али и пропадање, склекови (са оптерећењем) али мањи број понављања и чучњеви. Радио сам и са теговима. Али, беше му. Сада ништа.

Требало ми је годину дана на лат машини да успем да урадим један згиб (имао сам 58. година). Онда сам полако дошао до четири права згиба (без фолирања - скроз до доле, па онда брада преко шипке, дланови према мени) у четири серије. Тек тада је нестао сваки бол у леђима који ми се раније повремено јављао. Моћна вежба, али и пропадање, склекови (са оптерећењем) али мањи број понављања и чучњеви. Радио сам и са теговима. Али, беше му. Сада ништа.
ако ти је ишло тако добро, и ако си сам видео бенефите за своје здравље, зашто си одустао и зашто не кренеш поново?

Back