Skip Gen Travel - novi trend u turizmu u svetu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
369.146
Jedan od sve popularnijih trendova jeste i Skip Gen Travel, oblik putovanja gde bake i deke vode svoje unuke na odmor, dok roditelji ostaju kod kuće.

Skip Gen Travel nudi jedinstvenu priliku za produbljivanje odnosa između baka i deka i unuka, van svakodnevnih obaveza. Takva putovanja omogućavaju deci da upoznaju svet kroz priče starijih generacija, dok bake i deke imaju priliku da podele svoje znanje i mudrost.

Skip Gen Travel je više od samog putovanja. To je iskustvo koje oplemenjuje živote svih uključenih. U svetu u kojem su veze između generacija često zanemarene, ovakav oblik odmora podseća na važnost porodice i zajedničkih trenutaka. Bake i deke postaju heroji avanture, dok unuci otkrivaju svet pun ljubavi pod vođstvom starijih i iskusnijih. Oni su obično i puni strpljenja.link
baka_i_unuka_271224_tw1024.jpg

Poslednja izmena:
Ili cuvanje dece, i tako se zvalo....mene cuvale tri bake, mimo moje.....komsijske bake, i to je bingo dobitna kombinacija, dve eksperti , i jedna za poredjenje, muljaza.....ali dobar tim su bile kao trio, nisu se volele, nikad se nisu zajedno sretale, ali su bile odlican tim za moje vaspitanje....ovi moji roditelji su sitna riba za njih 3...a doktori nauka i kao natprosecno inteligentni , mislim jesu nadprosecno , ali ne nesto da usi otpadaju , samo 10tak stepeni , mozda do 20 stepeni u odnosu na druge....a bakute su zmajevi , u tom vaspitnom smislu , a moja baba je bila zmaj u dushi...pravi pravoslavci , toga nema odavno vise...ali bas pravi , svestenici da uce od njih...
Ja san sretao posle na bogosloviji i sava centru i patrijarsiji vrh naseg svestenstva, i to odmah nanjuse na meni , njih , moju babu i dedu, njih nanjuse...
Samo sto sam ja to jos lepo uklopio odbacio negative ako ih je malo , ali samo malo taklo iz sredine...

Tako da boravak da sigurno , a putovanja ne znam bas, kod putovanja vise dolaze do izrazaja novo vreme a tu su deca dominantna u odnosu na dede i babe....tako da prednost dedai baba se malo gubi..

Back