Skijatos i/ili Skopelos saveti

Jeste da nisi mislila na njegovu zenu zenu ali i zena hoce Skijatos :mrgreen:
Mozda bih i pomislila na smestaj u gradu ali pomisao na to da zaspim sa bukom i muzikom mi se ne cini kao deo zeljenog odmora.
Lepse mi je da budem u prirodi, blize plazama a po potrebi da odemo do grada.

Ovaj Alonisos mi deluje zanimljivo, no verovatno ce ostati kao opcija za izlet ako uopste imaju izlet tamo.

SLabo ko spominje tu drugu stranu ostrva gde ne ide bus. Sto je tako zapostavljena?
Ne znam draga moja. Nisam nikad bila tamo. Napisaće neko ko jeste. :)

Možda u Grlkoj ima negde po ostrvima i manji, ali ovaj je najluđi, kad se gleda sa strane, izgleda ko da avioni sleću u more.
Mi smo imali prilicno burno slijetanje.:)
U toku je bila oluja,pa je avion morao kruziti nekih sat vremena prije slijetanja.
Kad je pilot rekao,ne brinite,imamo dovoljno goriva,nastao je tajac,ni muva se nije cula.😃
Posle je "tresnuo" na pistu.
Kad sam posle vidjela kakav je aerodrom...dobro smo prosli.😂

Mi smo imali prilicno burno slijetanje.:)
U toku je bila oluja,pa je avion morao kruziti nekih sat vremena prije slijetanja.
Kad je pilot rekao,ne brinite,imamo dovoljno goriva,nastao je tajac,ni muva se nije cula.😃
Posle je "tresnuo" na pistu.
Kad sam posle vidjela kakav je aerodrom...dobro smo prosli.😂
A kako ti se cinilo ostrvce u odnosu na druga mesta u Grckoj?
Ima puno prirode, sume, ptica, cveca?
Kakvo je ono jezero pored plaze?
Ima sta unikatno ili kvalitetno tamo da se kupi?

A kako ti se cinilo ostrvce u odnosu na druga mesta u Grckoj?
Ima puno prirode, sume, ptica, cveca?
Kakvo je ono jezero pored plaze?
Ima sta unikatno ili kvalitetno tamo da se kupi?
Nisam bila na mnogo mjesta u Grčkoj,ali mene lično ništa specijalno nije impresioniralo.
Divlje je prilično,odnosno neuređeno,cvijeće nisam nigdje vidjela.:)
Ostrvo bi moglo biti lijepo,da su Grci malo uredniji i vredniji.
Jedino sto je ova plaza Kukunaries zaista divna.Duga,pjescana,izrazito cista i plaza i voda,duz nje se prostire borova suma.
Takodje na Skopelosu smo bili na jednoj plazi,koju sam ja licno proglasila najljepsom na kojoj sam do sada bila.🙂
Plaza je od sitnog sljunka,kao mermer,mozes komotno da lezis bez peskira,cista i bistra voda,a utisku je sigurno doprineo i zalazak sunca i sto nije bilo ljudi na njoj tada.
Uglavnom,mislim da je sto se tice prirode lijepo ostrvo,samo su Grci mogli malo bolje da urede infrastrukturu jer tu nista nije "elitno".

Baš se danas nešto razmišljam da hijackujem onu fortesovu temu u vezi Krita i da iskombinujem fotke sa sva 4 letovanja pa da tamo malo promovišem ostrvo. U ovoj reportaži na putovanja.info mi Photobucket nalepio watermark na slike - nisam teo da im plaćam harač posle 5 godine korišćenja. A ima i grđe, na nekim temama mi skidali slike pa zjapi rupa.
Slobodno :)

Back