- Poruka
- 47.663
Pozdrav...
Od "silnih"
ponuda za avio ture koje naše agencije rade, nekako nam je Skijatos zapao za oko kao destinacija gde nije pod obavezno iznajmiti rent-a-car, tj zbog dimenzija istog da se uštedeti na toj stavci.Barem je tako delovalo.
Zanimaju me iskustva ljudi koji su bili, dali je ok mesto za jedan miran "penzionerski" odmor tipa...plaža, restoran, šetnja...jer to nam srce ište u ovom trenutku.
U principu deluje ok ali malo me brine veliko prisustvo nekih engleskih omladinaca po YT i fanova onog mjuzikla, pa čisto da znamo šta da očekujemo ako dođemo ovde, pogotovo u špicu.
Ako ste bili pomozite sa nekim info ako možete. I potpitanje: da li je nešto udaljeniji Skopelos mirnnija opcija?
Od "silnih"
ponuda za avio ture koje naše agencije rade, nekako nam je Skijatos zapao za oko kao destinacija gde nije pod obavezno iznajmiti rent-a-car, tj zbog dimenzija istog da se uštedeti na toj stavci.Barem je tako delovalo.Zanimaju me iskustva ljudi koji su bili, dali je ok mesto za jedan miran "penzionerski" odmor tipa...plaža, restoran, šetnja...jer to nam srce ište u ovom trenutku.
U principu deluje ok ali malo me brine veliko prisustvo nekih engleskih omladinaca po YT i fanova onog mjuzikla, pa čisto da znamo šta da očekujemo ako dođemo ovde, pogotovo u špicu.
Ako ste bili pomozite sa nekim info ako možete. I potpitanje: da li je nešto udaljeniji Skopelos mirnnija opcija?